Sayfa 657/1003 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    KIZILDAG'la bahsettigimiz yazi burda: https://www.turkishnews.com/tr/conte...-deneydir/amp/

20 Nisan'da bitiyor sey diyor.
    Biraz komployu kizistirayim.
    20 Nisan Hitler'in dogum günü

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Biraz daha beklesen daha ucuza alamayacakmisin ki? Ucuza aldigin mali peki 720 dolara tekrar satabilecekmisin ki?

Evet o yazi bayagi pro bir yaziydi, helal olsun.
    Borsacı olmalı sanayici. Az da olsa görmeli. Satış ve alışda hırs olmamalı ve en tepe en dip aranmamalı. Asıl olan alış ve satış değil de üretim maliyeti düşüklüğü hedeflenmeli. Bu son 1 ayda tümü gerçekleşti. Fük, fabrika üretim kontrol planı, iso belgelerinde birinci kural. Bende maliyeti bu şekilde %15 düşürdüm, sırada sürdürebilirlik var.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Biraz komployu kizistirayim.
    20 Nisan Hitler'in dogum günü
    Ben de 2 tane yem attim komplonun icine. Birincisi havayollarina verilecek 58 milyar dolar icin senatorlerin havayollarindan emisyonlari kesmeleri sarti getirmesi, ikincisi de 500 milyon dolarla DSO'nun en buyuk bagiscisinin Bill & Melinda Gates Foundationi oldugu.

Yanliz hitlerin neye bagi varmis?

Rahat olun kendinizi koruyun. Bu salgına sebep olan koronavirüs bulaşıcı virüslerin en yumuşak kalpli en insaflı üyelerinden biridir bu planlı deney için özel olarak seçilmiştir.
    Muahahahahaha. En yumusak kalplisi.

5. Mesela metal düşüyor cuma Rus sudi haberi ile birden arttı, ama bu anlaşmanın olmayacağını cuma yazmıştım, petrol yarın gece düşüşle açılır. Ülkeler kısmen illiyet bağı ile bağlı ve bu bağ yavaş yavaş azalıyor. Kriz yıllar sürsede konum ve iklim olarak ayakta kalcağız.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben de 2 tane yem attim komplonun icine. Birincisi havayollarina verilecek 58 milyar dolar icin senatorlerin havayollarindan emisyonlari kesmeleri sarti getirmesi, ikincisi de 500 milyon dolarla DSO'nun en buyuk bagiscisinin Bill & Melinda Gates Foundationi oldugu.

Yanliz hitlerin neye bagi varmis?
    Almanlar virüsü bulmustur hikayesini yazanlar yok degil!

Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    evrim geçirdi anladığım kadarı ile tek covid-19 yok piyasada.......... asıl korkutan bu olmalı bence.......
    ABD saglik bakani dedi ya sonbaharda yeni bir dalga daha bekliyoruz diye. Hepimizin tahmin ettigi gibi hicbirsey eskisi gibi olmayacaktir artik dunyada. Bu korku herkesin genine isleyecek.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    ABD saglik bakani dedi ya sonbaharda yeni bir dalga daha bekliyoruz diye. Hepimizin tahmin ettigi gibi hicbirsey eskisi gibi olmayacaktir artik dunyada. Bu korku herkesin genine isleyecek.
    O zaman SELL IN MAY sözü tarihe mi karıştı. Tam tersini mi yapacağız, Mayısta 1. dalga bitince alıp , ayvalar tezgaha düşer düşmez satıyor muyuz?Ne olur bilenler söylesin, bu soruyu aynı zamanda Tgt adına da soruyorum
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 657/1003 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •