Borsacı olmalı sanayici. Az da olsa görmeli. Satış ve alışda hırs olmamalı ve en tepe en dip aranmamalı. Asıl olan alış ve satış değil de üretim maliyeti düşüklüğü hedeflenmeli. Bu son 1 ayda tümü gerçekleşti. Fük, fabrika üretim kontrol planı, iso belgelerinde birinci kural. Bende maliyeti bu şekilde %15 düşürdüm, sırada sürdürebilirlik var.
Ben de 2 tane yem attim komplonun icine. Birincisi havayollarina verilecek 58 milyar dolar icin senatorlerin havayollarindan emisyonlari kesmeleri sarti getirmesi, ikincisi de 500 milyon dolarla DSO'nun en buyuk bagiscisinin Bill & Melinda Gates Foundationi oldugu.
Yanliz hitlerin neye bagi varmis?
Muahahahahaha. En yumusak kalplisi.Rahat olun kendinizi koruyun. Bu salgına sebep olan koronavirüs bulaşıcı virüslerin en yumuşak kalpli en insaflı üyelerinden biridir bu planlı deney için özel olarak seçilmiştir.
Mesela metal düşüyor cuma Rus sudi haberi ile birden arttı, ama bu anlaşmanın olmayacağını cuma yazmıştım, petrol yarın gece düşüşle açılır. Ülkeler kısmen illiyet bağı ile bağlı ve bu bağ yavaş yavaş azalıyor. Kriz yıllar sürsede konum ve iklim olarak ayakta kalcağız.
Yer İmleri