Fed 0.25 artirarak 1.25 yaptı.bilanco küçültme başlayacak, faizler gerekirse 2.3 yıl artacak diyor yellen .
MB bu durumda ne tepki verecek yarın gorucez.
Printable View
Fed 0.25 artirarak 1.25 yaptı.bilanco küçültme başlayacak, faizler gerekirse 2.3 yıl artacak diyor yellen .
MB bu durumda ne tepki verecek yarın gorucez.
faizler artsın diye önce GLP icat edildi, yetmedi KGF icat edildi, yetmez ise yeni birşey, oda yetmez ise başka birşey, icatlar bitmez:bravo:
Dudu abi ve sevgili dostlarım tl ci bahri olarak yoluma devam ediyorum!! babamı kaybettim(86 yaş) :( o yüzden dünyadan belli bir süre soyutlandım ama bu süreçte bile forumdaki her yazıyı okudum bir ara gerçekten dolar almayı cidden düşündüm özelden dudu abi olsun rxpu üstad olsun ve diğer dostlarla fikir telakkisinde bulundum ve onlarında büyük desteğiyle tl ci bahri olarak kaldım :)
bugün merkez bankası 125 baz puan arttırması lazım, 200 de olur, süpriz olmaz, enflasyon uçmuş, dur durak bilmeden yükseliyor, enflasyonun ilacı GLP, bu arada benden başka artış bekleyen yok, hatta düşüş bekleyen uzmanlar var,
Çok beklersiniz :bravo:
Samimi dileklerinize gönülden teşekkür ederim
Başınız Sağolsun
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Allah rahmet eylesin.
Her bankanın politikası farklı. Muhtemelen bu kuralı koyarken ; küçük montanlı olduğundan ani para çıkışlarına yol açılmaması için tedbir aldığını varsaymıştır. Ben de uzun yıllar bu banka ile çalışırım, internetten kesinlikle 100 bin tl. den fazla eft yapamadım. Genel de bir gün önceden haber vererek parayı elden alıyorum.
Bu platformu 3 yıldır takip ediyorum. Çok kaliteli paylaşımlar yapılıyor ( du ) . Son 8 aydır benim gibi yeni tipler çoğaldı. Mevduat faizleri ve incelikleri yerine başka şeyler konuşulur oldu. Bu nedenle de sık sık atışmalar olmakta ve konu dağılmakta. Bu durumdan rahatsız olanlar yazmayarak sadece takip ediyorlar.
İngbank turuncu 14
Hele bazı tipler var . Hisse.net platformunun her sayfasına yazıyorlar. Adeta her konunun uzmanı gibi dalıyorlar. Günlük yazılanlara bakınca bir kişinin emlak, faiz, döviz, borsa, altın, aktuel vs. topiklere döktürdüğünü görüyor ve O ' nun adına üzülüyorum. Bu kadar bol vakti nasıl buluyorlar ? Bu enerjiyi üretime harcasalar daha iyi. Neyse içimdekileri yazdım.
Şimdi gelelim oran paylaşmaya ; Dün Fiba 32 gün 100 bin üstüne 14,50 dedi ama haftaya salı gününden itibaren ( ppk sonrası ) 15 üstü verebilirlermiş. Kordon denizbank 35 gün 150 bin tl. için 14,35 verdi.
Ing 1 yılı dolduran hesaplar için uzatma görünmüyor sanırım ufukta.
Ppk artış yapacağını mı öngördü de ing bugün artırdı sanırım
Hoşgeldin süresi geçmiş olanlara da çok öldürmüyor, 1 puan düşüğünü veriyor; %13. Gecelik hesaplarda bunu bile veren tek banka var bildiğim (Akbank) bu yüzden herkese %14 vermeleri çok doğru olmaz. Parayı 30 gün+ bağlamakta sıkıntısı olmayanlara %13 düşük tabii, %14.50+ verenler varken. Fakat benim gibi her an tüm tutarı kullanma riski olan ve gecelikten vazgeçemeyenler için e-turuncu halen iyi.
madem öyle bilgiyi tam vereyim: bu oran 250-1.000 arasına geçerli. bankanın oran sayfası şurası ama daha bugün yarım puan artış olduğu için henüz sayfayı güncellememişler. Buçuklu tüm oranları 0.50 yukarıda olacak.
burgan temdit 14,85 >100k
su an turuncu hala 13.50 gorunuyor sayfasında 14 olduysa kiraz da yukseltti sıra geldi o zaman oksijen ve vov hesap a gunluklerde .. burgan sayfasında yeni giris 14.75 diyor ..temdit 14.85 deniliyor yukarda...pazartesi oranlarda yavastan artıs baslar diyordum ama anlaıslan bugunden baslamıs .
turuncu 14 olmasıyla oksijeni gecti o zaman oksijen 13.95..bu durumda oksijen 15-15.50 vov 14.50 gece gunduz 14.50 yaparmıki...
E turuncuya Bugün başvursam pazartesi hesap açılır mı
Sayfa güncellendi artık 14.00 sitede de var. Fakat hoşgeldini bitene verilen 13'ü de 12'ye çekmişler bu kötü oldu.
14 gerçekten güzel oran.
dediğiniz gibi günlükte ing birinciliğe yükseldi. şimdi takip ederler onu
teb de marifetliyi 14 e çıkarmış, ama bir sürü şartı şurtu var.
Odea Oksijen'den ING e-Turuncu'ya geçişler hızlanır. Oksijen için de faiz oranının güncellemesi gerekli. Odea'ya bir gün süre. Güncelleme olmaz ise yarın ING e-Turuncu'ya aktaracağım.
MB faizde değişikliğe gitmedi.
Gerekirse sıkı para politikası devam edecek .
meyve fiyatlarına ve ramazan zamalarına bakılırsa enflasyon pek dusmeyecek gibi ardından okul acılması falan derken sonbahar enfalsyon dogal olarak artar ..bu durumda mb faiz indirmez haralde..birde maliye bakanı gecen hafta ekonomiyi daha cok buyutmek ve istihdamı daha cok artırmak icin yeni tedbirler yeni acıklayacagımız seyler olabilir dediydi nasıl yapabilirler bunu haralde yine bankalara kredi dagıt kredi dagıt derler bu durumda haralde faizlerde bi inis olmaz
Garanti merzi 100 k yı 14.25 den bağladım
Teble calisan varmi eft limit ve ucreti ne kadardir.
Teb :% 14,50
15.6.2017 tcmb fonlama verisi
GLP : 92.7 milyar TL faizi 12.25
TL depo: 10.4 milyar TL faizi 9.25
ağırlıklı ortalama fonlama faizi : %11.95
Yarın ve pazartesi çok önemli, tcmb eğer bu seviyeyi korumaya devam ederse mevduat faizlerinde bu haftadan itibaren bilanço etkisiyle hafif artış olabilir.
Finansbank 125 k 13 den bağlamış bir teyzeme arayıp sormamış Enpara.com dan bile 50 baz puan aşağıya bağlamış.
Teyzede yaşlı gidip gününde takip edemiyor diye mt ler kullanıyor .
Zaten Enpara da diye ilk ay ondan yüksek verip resmen kullanıyorlar demek ki .
Bende ing ye başvuru yap hiç uğraşma 14 var 1 sene dedim hemde günlük temditte oraya geçsin takip edemediği için .
Bu mt lerden korkulur takip edilmezse ne kadar aşağı olursa kardır mantığı güdüyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi