Sayfa 656/1024 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Fed 0.25 artirarak 1.25 yaptı.bilanco küçültme başlayacak, faizler gerekirse 2.3 yıl artacak diyor yellen .
    MB bu durumda ne tepki verecek yarın gorucez.
    Son düzenleme : paramanya; 14-06-2017 saat: 22:14.

2. faizler artsın diye önce GLP icat edildi, yetmedi KGF icat edildi, yetmez ise yeni birşey, oda yetmez ise başka birşey, icatlar bitmez
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

3. Dudu abi ve sevgili dostlarım tl ci bahri olarak yoluma devam ediyorum!! babamı kaybettim(86 yaş) o yüzden dünyadan belli bir süre soyutlandım ama bu süreçte bile forumdaki her yazıyı okudum bir ara gerçekten dolar almayı cidden düşündüm özelden dudu abi olsun rxpu üstad olsun ve diğer dostlarla fikir telakkisinde bulundum ve onlarında büyük desteğiyle tl ci bahri olarak kaldım

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Dudu abi ve sevgili dostlarım tl ci bahri olarak yoluma devam ediyorum!! babamı kaybettim(86 yaş) o yüzden dünyadan belli bir süre soyutlandım ama bu süreçte bile forumdaki her yazıyı okudum bir ara gerçekten dolar almayı cidden düşündüm özelden dudu abi olsun rxpu üstad olsun ve diğer dostlarla fikir telakkisinde bulundum ve onlarında büyük desteğiyle tl ci bahri olarak kaldım
    başın sağolsun bahri ağabey. üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Dudu abi ve sevgili dostlarım tl ci bahri olarak yoluma devam ediyorum!! babamı kaybettim(86 yaş) o yüzden dünyadan belli bir süre soyutlandım ama bu süreçte bile forumdaki her yazıyı okudum bir ara gerçekten dolar almayı cidden düşündüm özelden dudu abi olsun rxpu üstad olsun ve diğer dostlarla fikir telakkisinde bulundum ve onlarında büyük desteğiyle tl ci bahri olarak kaldım
    Sn.bahri Allah rahmet eylesin, büyüğümüzün mekanı cennet olsun, Allah sizlerede sabır versin.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. bugün merkez bankası 125 baz puan arttırması lazım, 200 de olur, süpriz olmaz, enflasyon uçmuş, dur durak bilmeden yükseliyor, enflasyonun ilacı GLP, bu arada benden başka artış bekleyen yok, hatta düşüş bekleyen uzmanlar var,
    Çok beklersiniz
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

7. Samimi dileklerinize gönülden teşekkür ederim

Başınız Sağolsun

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 656/1024 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız