Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Her bankanýn politikasý farklý. Muhtemelen bu kuralý koyarken ; küçük montanlý olduðundan ani para çýkýþlarýna yol açýlmamasý için tedbir aldýðýný varsaymýþtýr. Ben de uzun yýllar bu banka ile çalýþýrým, internetten kesinlikle 100 bin tl. den fazla eft yapamadým. Genel de bir gün önceden haber vererek parayý elden alýyorum.
Bu platformu 3 yýldýr takip ediyorum. Çok kaliteli paylaþýmlar yapýlýyor ( du ) . Son 8 aydýr benim gibi yeni tipler çoðaldý. Mevduat faizleri ve incelikleri yerine baþka þeyler konuþulur oldu. Bu nedenle de sýk sýk atýþmalar olmakta ve konu daðýlmakta. Bu durumdan rahatsýz olanlar yazmayarak sadece takip ediyorlar.
Ýngbank turuncu 14
Hele bazý tipler var . Hisse.net platformunun her sayfasýna yazýyorlar. Adeta her konunun uzmaný gibi dalýyorlar. Günlük yazýlanlara bakýnca bir kiþinin emlak, faiz, döviz, borsa, altýn, aktuel vs. topiklere döktürdüðünü görüyor ve O ' nun adýna üzülüyorum. Bu kadar bol vakti nasýl buluyorlar ? Bu enerjiyi üretime harcasalar daha iyi. Neyse içimdekileri yazdým.
Þimdi gelelim oran paylaþmaya ; Dün Fiba 32 gün 100 bin üstüne 14,50 dedi ama haftaya salý gününden itibaren ( ppk sonrasý ) 15 üstü verebilirlermiþ. Kordon denizbank 35 gün 150 bin tl. için 14,35 verdi.
Yer Ýmleri