Hindistan ın 600 milyar doları varsa bizim de Allah ımız var.
Printable View
Hindistan ın 600 milyar doları varsa bizim de Allah ımız var.
Panik yapmanın anlamı yok.
sabah pozisyon ayarlamalara fırsat vereceklerdir.
devamında doların ateşi yönü belirler. bence.
Koronada 1.dalga 2.pikini yapıyor. 1.pikini yapmıştı zaten. 3.piki olmaz inşallah. Sonrada 2.dalganın 1.piki mi olacak? Elliot wave gibi arkadeş...aslında hayatımız elliott....pik önemli.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum resmen nirvanaya çıkmış 2 haftadır yazıyız.. 125 .125 500 altı sort üstü long...126 saatlik kapanış kesinlikle sort için stop olur....2 bin puana trade ancak incelemedim.sikusma var barlarda sanki....20 bing demek..dikkat...bu da benden olsun
Ayasofya'yı müzeden camiiye çevirdik. Artık gavurun yaptığı Ayasofya'da namaz kılıp daha çok cennete gideceğiz.
Yılda yaklaşık 100 milyon dolar kemiksiz getirisi olan müzeyi fesli Kadir ve Cübbeli gibi tarikatlar istedi diye camii yaptık. 100 m. ilerisinde Sultanahmet camii bomboş. Sonra da dıj güjler bizi istemii.
1trilyon m3 karadeniz + 1 trilyon m3 akdeniz de olmak uzere toplam 2 trilyon m3 dogalgaz rezervi mujdesini onceden almisa benziyorsun başkan [emoji846]
bu arada not indirimin borsaya etkisi olmaz, yabancilar zaten haberi biliyordu ve 2-3 gundur satmak.istediklerini sattilar
doviz acisindan degisen bir sey yok zaten yonu belli ! not indirimi olsa da olmasada farketmiyor.
Alenichev tamamen koptu mu buralardan. Bayadir gormuyorum.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'nin dış kırılganlıkları muhtemelen artan bir şekilde ödemeler dengesi krizinde somutlaşacak,
Adam diyor ki ileride sen bu borcu ödeyemez hâle gelecen ve bu bir krizle su yüzüne çıkacak bu nedenle senin notunu indiriyorum indirmekle kalmıyor görünümünüde negatif te bırakıyorum...
Buna rağmen çoğu kişi borsaya etkisi olmaz diyor...
Bende he he diyorum.
Dini konulara girmeyin ..
18 senedir toplanan vergiler ve satılan onca şeylere
yol yabdı diyelim
merkezdeki rezerv nerede ?
18 senedir toplanan vergilerle yol yapıldı.
tekrar ediyorum
yol yapıldı. sadece yol.
yol lan
petrolün atığının atığının atığı
bu para nerde
yalana yalan doğruya doğru dediğiniz sürece torunlarınız kazanır
şimdiden başlayın bence doğruları konuşmaya
hayır ben atayizim sonuçta itibar etmeyin :)
kafamda bi güzel..
:drunk::drunk:
cevabını ben vereyim
hepsini kılıçtaroğlu ÇALDI.
KENDİSİ VE ÇOCUKLARINA VE YANDAŞLARINA YEDİRDİ.
milletin **
:kahkah::kahkah:
Zafer Bayramı kutlamaları neden iptallenmişti???
Şuan tvlerde akparti mitingi var herkes kucak kucağa. Bir garip ülkeyiz yeminle...
fitch veya mooody midir nedir tamamen politik tamamen spekülatif açıklamalar güvenirliği kalmadı diyoruz hala borsa düşssün mal kapalım diyenler var.moody veya fitch onlara iki çift sözümüz var.Sizi gidi düzenbazlar sizi.
Hadi ordan ...................Hadi ordan .............not muş cartmış curtmuş al notunu başına çal......:party: :yahoo:
biz bize yeteriz sazeli
keriz çok bence
ü:drunk:tmek lazım
kimmiş bu mudiz
notumuz çöp olsada çok şükür maşallah inancımız tam
Caldılar mı bilmiyorum ama kötü strateji ve yönetim örneği olarak AKP universitelerde tez konusu olur. Hamaset ile bir yere kadar daha götürürler. Ama türk milleti fakirliğin biletini bunlara keser. Ha bundan sonraki gelen hükümetler daha iyi şeyler yapabilir ama yanlış anlamayın bizim kumaş bu kadar yerimiz sıramız belli.
Gerçeklerle yüzleşme erteleniyor...
Ayıp değil ama Bisikletle dolaşacak insanlar GOLFe biniyor..
Kendisi borçlanıyor..
Yetmiyor.. Aldığı ithalatçı firmayı, Alman firmasına borçlandırıyor..
O da yetmedi ,BANKALAR vadesinde ,araba borcu ödemek için MB'dan, İhracatçıdan ya da dış bankalardan borç alark
vatandaşın WW GOLF ödemesini yapıyor...
2-3 kademe aşağıda yaşamaya alışmalıyız..
Ben hayatımda 94 yılında 5.kattan düşüp -2 de yaşamaya bir dönem alıştım..Öğrendim!
Bu sahte bolluğun düşüşü olacaktır..
Tedbirli olmakta fayda var..
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye" programında, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kendisini hedef alan sözlerine, "Zaten senin süren az kaldı, gidicisin. Siz bize insanlık dersi veremezsiniz" diyerek tepki gösterdi.
fransa ile ipler gerilecek anlaşılan
+
notuda eklersek
fdowa sabit kalsa bence -300 açar vadeli.
1996 ydı galiba hafta sonu not indirimi olmuştu, o zaman iş bankasından düşük fiyata lot altı satabiliyorduk sanırım şimdi yok. Ne varsa satmıştım lot altı fiyattan, pazartesi epey kötü olmuştu tabi borsa için. Eskiden yüksek olranda bedelli olursa hisse taban olurdu şimdi bakıyorum ne kadar yüksek oranda bedelli açıklanırsa o kadar çok tavan gidiyor hisseler... Eski çamlar bardak oldu artık, bakarsınız pazartesi % 5 yukarıdayız.
Borsa zaten yerlerde 6.70 lere garan 4.90 lara akbank veriyorlar hemde istemediğin kadar. Adamlar sana güvenilir değilsin borçlarını ödeyemeyebilirsin diyor kibarca ekonomi yönetimi işi bilmiyor diyor. sende onlara siyasi karar alıyorsun diyorsun. 1 yil sonra garan 15 dolar 5 lira olursa sen haklısın. 1 yil sonra dolar 9 lira garan 5.5 lira olursa adamlar hakli.