Uyuzu takip edecem diye para vermem.
Printable View
Uyuzu takip edecem diye para vermem.
Geçen kış 1000 lira olan doğalgaz faturası, son zamlardan sonra bu yıl başka zam gelmezse bile 2113 lira olacak. (Dünya)
9 ay sonra suyun içinde kaç para olacak... :)
10 tane ekran falan birden çok piyasada yüklü işlem yapıyorsan gerekli..
Min 10+ Milyon doların olup da kaldıraçlı işlemlerde özellikle yurtdışında poz alıyorsan gerekli..
Aynı anda GOLD (ONS) DOW futureler VİOP , COİN üzerinde işlemler yapıyorsan gerekli..
Haber akışı için ayrı bi pencere..Canlı grafikler için ayrı bir pencere lazım..
Bir bakışta hepsini görmen lazım..
Öyle aracı kurumun sağladığı dandik derinlik ekranı ile de olmaz.
Ha yok bu kadar ekranı kurup 2 tane kağıtta uzun vade yatırım + viop yapıyorsan..
Zaten gereksiz..
Temmuz 18 gibi başladı 70-80.000 puan aldı..
Anlık zaten neyi izliyorsan..
Kaldırdı gidiyor işte..Yok şuradan döner buradan sapar..
LONG la işte LONGGG..
ekim aralık 2021 çıkışı 9 hafta sürdü..
şubat nisan 2022 çıkışı 7 hafta..
Şu an temmuz- ? çıkışı ise 7. haftasında..
Onun için dikkat edilecek noktalardayız..
xu100 2400 lerde iken LONG açık ara AKILLICA POZ idi..
Şimdi Hem SHORT hem LONG açısından belirsizlik söz konusu..
O yüzden...UZAK DURUN ...
Benim tek ekranım var...Üstelik Leptop da eski sayılır.
Bu işler ekran sayısıyla orantılı değil..Sağlam analiz yap,hisseyi al ve bekle..
HALKB da para girişi görünüyor, şimdilik boşaltma başlamamış gibi, sürekli destek atıyor ekip, o dediğiniz kapanışa doğru olabilir,
https://i.hizliresim.com/q5sh859.PNG
Gundwane abiye bu konuda katılıyorum, day trade başarısı çok düşük oluyor, bi gün şansa kazanırsan ertesiki gün mazut oluyon.
orta vadeli analiz şart bence bu piyasada
Sabahınan bi türkcel aldım bi de ereğli aldım.
At koşar baht kazanır
Bakalım önce hankisi suyun içinde 50 tale olcak
Uyuz gidecekse iştahlı gitmeli. Gitmeyecekse zaten çıkamayan endeks düşer. Uyuz kararsız kaldı, yeni para girişi yok fakat çıkış da yok gibi.
Zaten PARA GİRİŞ/ÇIKIŞI denen şey komple tartışmalıdır..
Ne kadar alım varsa o kadar da satış vardır..
Bu kavram 90 lar ve 2000 lerin başında daha mantıklı idi..
O mantık da şuydu..
Efendim patron 2-3 kurumda satar..
KY 20 kurumdan karşılar bunu..
Neden..
Eee patron 1 kişi KY 1 milyon..
Onun için KY nin alımları dağınıktır..
Bir yere kadar mantıklı..
Ama sonra ..
1.Patronlar bunu keşvetti..Ve KY üzerine güzel oynamaya başladılar..
2.Günümüz algo robot ortamında virman ve/veya 20 kurum üzerinde organize alma satma işlemleri çok kolay..
3.Alıcı da satıcı da kendisi artık bizim piyasada..İstediği gibi gösterebilir..Dikkat edin alıcı satıcı BABA kurumlar her gün aynı..BOFA satmaya doyamıyor GARAN İŞ DENİZ de almaya..
10 ekranda ince yüzdelerin çizgilerin olduğu...yanlış yaparsan işinden parandan olacağı bir piyasayı...
oraya oturan izleyecek ve karar verecek...
..10 ayrı maçı izlesin ve 10 ayrı maçdan can alıcı 10 ayrı pozisyonu bana söylesin ...
helal olsun derim...
Piyasanın baktığı göstergelerden birisidir, yanıltıcı olabilir o ayrı, takaslar da da aynı durum var o zaman herif 1 kurumdan satsın 5 kurumdan da aldırsın, biz de para çıkışı var diye bas bas bağıralım, Para Giriş-Çıkışı ilk 5 kurumun işlemleri baz alınarak hesaplanır, takasa inanma takassız da kalma!
para girer çıkar yabancı artar eksilir pala bu canı ne isterse onu yapar bi şelale yapmıyor kör olmayasıca :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Bu piyasaya ne oldu yine dipten 10bin puan çizdiler, aylardır aynı hareketleri yapıyor.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yine iyi metin abi, sabahınan bala gömüldün, ya ağustos vade deki gibi boyuna fışkırttırsaydı nedecüüdün :drunk:
Yanlış anlaşılma olmasın..
2400 xu100 için açık ara LONG oğlu LONG idi..
Şimdi ise 3. kere dir yazıyorum..Belirsizlik hakim..
7 haftalık bir ralli var..
3200 in üzerine de patlatabilirler..Patlatıp basabilirler..
Çok sağlam 2-3 gün ardı ardına direkt basıp ZINK diye de durabilirler..
Uzak durun şu ara diye yazıyorum..
LONG SHORT..DELİ DANA GİBİ PİYASA ŞU AN..
hergun herseye yeni zamcık..bu borsa denen tarikatta 3 kurus kazansan ne olacak diger cebinden cekip aliyorlar..
Arada tartışma var ama her şey ucuz. Sadece piyasa dalgalı.
1500'teki konuşmadan mühim bir şey çıkabilir.
doğal şeye zamcık mı gelmiş pala bu işten elektrik aldı ondan şelale yapmıyor sanırsam
göktürk kardeş, şirket karlarını takip ediyo musun hiç , daha evvel de fena değildi ama son 3 çeyrektir cirolar, favökler, karlar tam anlamıyla patlama yapıyor, hem de dolar bazlı olarak.. 2 f/k akbnk 3 f/k petkm falan olmaz.. olmaz yani
eninde sonunda herşey olacağına varır, ve bu yolculuk yeni başladı..
bak bu mobius türk borsasını en iyi tanıyan kişidir tüm dünyada
https://i.hizliresim.com/c9kuupr.png
Biraz banka aldım özl stoplosslu
2 dk da 3.000 zarar yazdırdı stop olduk eline sağlık bademcık spor.
Uyuz ne yapmak istemektedir mıy mıy mıy...
https://i.hizliresim.com/lktc2o3.png
karşılıklı makina araya düştünmü af yok diyor.İsterlerse bugun bam bam yukarıda bam bam aşağı yaparlar gelecek oyunculara bağlı bankalarda ki hareketler
Allahtan az lot yakın stoplss la oynadık
temmuz ortasından beri bin puan koymuş üstüne. korkunç bir rakam.
hala da satmaya istekli değil. düzeltme olsa bile hızla yukarı koparacak gibi.
daha önce de milyorlarca kere yazdığım gibi. palanın malı çok kıymetli. satmaya kıyamıyor. sene sonuna 4-5 arasına oturursa hiç şaşırmam. sonra oturup bilanço temettü vs bekleriz. belki o aralar sağlam düzeltme gelir.
o da belki yani.
yeni vade ilk işlem long falan kalmadı diğer vadede kapandı hepsi ama fırsat kolluyorum bazı hisselerde...
https://i.hizliresim.com/mkim62x.jpg
bahceli ne çıkaracak bakalım...
şakkadanak erken secim diyormuş...