Sayfa 655/1000 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Efendim tek bacağı üzerinde oynadığın 2 değişkenki bir data üzerinden TA ile poz açılmaz..
    Misal
    Dolar yüzde 5 endeks yüzde 3 düştü..
    O dolar bazlı grafik yüzde 2 zıplayacaktır..
    Bu durumda LONG poza geçmeniz lazım gelecektir..Ama yüzde 3 düşüş ile de kaldıraca göre sermayenin yüzde 30 unu bi günde masada bırakabilirsiniz..
    Diğer taraftan 1.75 direnç diyip short girerseniz endeks yüzde 3+ dolar DA yüzde 3+ yapar..Senin baktığın grafik hala direnç dedir..
    SHORT dersin..
    Dk 1 gol bir yine içeri girersin ..

VİOP cu adam tl bazlı grafik bakmak zorundadır..

viop cu adam 3 ayda 6 ayda bir getirisini götürüsünü DOLAR Bazlı olarak hesap edebilir tabi..

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

hulkda bugün şortladıklarımı kapadım kapadım biraz...çok riskli tekrar bi yokarı gidebilir..düşersede dokanmam artık...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hasssittir analiz yapıyormuş götündeki donu alıyorlardı uyarmasam .
    okuduğunu anlamayan adamsın sen , yok kuzunun topiğini oku gel, yok kuş , yok buradan biraz çık okuduklarını analizinmiş gibi anlat ,
    versene süre eregl için var mı yiyormu suda 50 olurmuş bende havuzda 70 diyorum ne olacak şimdi analiz yaptık .
    her ay vadenin değiştiği şu anda en ileri vade kasım ayına poz alınabilen pay

vadelide 8-9 ay sonrasına hedef veriyor...

viopun ne demek oldugunu biliyormu merak ediyorum...

viop pay vadelide 9 ay sonraya nasıl poz alıcaksın bize öğretse...

%100 enflasyon olan ülkede aylık enflasyonla hesaplasak zaten eregl 54 lira yapıyor...

9 ay sonra gelip ben demiştim diyecek...

eylül başladı ay sonu ne olıcak diyebiliyormusun...

tatlı su teknik analizi yapıp 1 yıl sonrayı söyleme...

viopta masa aylık kurulur... aylık hesap kesilir...

hadi hodri meydan...

5. Bunların nasıl takip edip normal hayatları var bu insanların ben 3 ekran zor takip ediyorum
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

maşallah ne sistemler var
    bademlerle kolay savaş yok

gözünde büyütme o havalı tipleri...

ekran sayısına bakma dostum...oradaki koltuk sayısına bak!
    bir koltuk=bir çift göz birde kafa oda oturan da varsa...bazen olmuyor he bazen de zehir gibi oluyor...
    ama hiç kör görmedim...
    bu arada gençliğimden beri kör olursam bu mesleği yapabilir miyim diye düşündüm.yapabileceğime kanaat getirdim.
    hatta bir ara Altınokta körler derneğine epey bir takıldım.

y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunların nasıl takip edip normal hayatları var bu insanların ben 3 ekran zor takip ediyorum
    Bendeki 15 dakika gecikmeli, canlı televizyondan takip ediyorum. Valla billa...Basit olmak lazım.

8. vay arkadaş hiç mi gülmeyecek ayıcıklarımın yüzü bu nedir ya basın ayıcıklarım şelale yapın
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 655/1000 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •