bazı tahtalarda 240 dk graflarda tamam mı devam mı bölgelerinden tepki geliyor.
eregl 41.80 üzerinde kalabilirse güzel bir formasyon mevcut.
hedefi ozaman yazarız.
Printable View
bazı tahtalarda 240 dk graflarda tamam mı devam mı bölgelerinden tepki geliyor.
eregl 41.80 üzerinde kalabilirse güzel bir formasyon mevcut.
hedefi ozaman yazarız.
kafasını kaldıranın tepesine vuruyor pela ..
gecen bahsetmistim bist 30 da cok gidecek 3 kagıt petkm, tekfen ve tavhl ... tekfen cidden ucuzun ucuzu 3 haneler uzak degil ytd
halkımın pankasında hazırlık var tahmınen pzrtesi yoarı b hareket yapacak..bende biraz aldım bakalım bazartesi cahoya malı kitleriz işallah:)
haftaya sanayiler gayet good
geçen dediğinde 117lerdeydi 127leri gördü bende biraz boşalttım ama elimde mal kaldı onuda 131 civarından verince sana selam ederim cnm benim..spk ya ben mi yasak koyun dedin zaten sabah sabah bi dünya küfür ettim adamlara....Bu forumda gerçekten çok kalleş var tenhada bekleyip milletin açığını arayan ama merak etme ben zarar edincede söylerim aslanım..şuan halk bankasına yuklendim biraz flama var pzrtsi satınca bende sana ve cahoya laf sokarım üzülme:kahkah:
halkbankasında nasıl bir hareket var ya flama mı sasırtıcı ve kıskırtıcıs
Bende 3 günlük zarardan al sat ....sat al yaparak....zararı yüksek kara çevirdim aracı kurumumda beni aradı yüklü bir komisyon oluştu dediler.....tam tamına al sat şeklinde 1400 kontrat işlem yapmışım şu dakikaya kadar......kontrat başına bugün 9 ,30 TL ödüyorum.....adamlarla karı kırışıoyoruz....
Spotta bazı kagitlarda güzel mal aldılar. Bugün olmasa bile ki olabilir pazartesi yukarı fışkırtabilir..
Vakalar artıyor; yoğun bakım üniteleri doldu
Bir gözüm de çinde .....iyi haberler gelmiyor.....bu sefer borsaları olumsuz etkileyecek diye tahmin ediyorum.....
Birçok yatırımcı, enflasyonist dönemlerde ve dalgalı piyasalarda güvenli bir liman olarak altına yöneliyor
Çok dinlendirdiler.....ALTINı......biraz daha bekler......ons 1700 altı beklentim Ocak ayında......kriz olmazsa.....
sasa ve hekts da brüt tkas ve kredili işlem olayının uzatılması piyasaya yine oynaklık olarak dönecek gibi gözüküyor.
Bu arada Ereğli yine kritik yere geldi.......
YAKINDA HEKTS SASA ÜSTÜNE KURU KAFA RESMİ ASACAKLAR DANGER YAKLAŞMA...
https://i.hizliresim.com/64lwx7d.jpg
selocaya girdim bakalım kapanışa kadar .. kısmet ..
SPK, Twitter'da hisse pazarlayan bir kişiyi daha yakaladı
AKSEN ve TKNSA hisselerinde Twitter üzerinden takipçilerine al veya tut tavsiyesi verdikten sonra kendi satışa geçtiği belirlenen Tahir Göze'ye 907 bin 984 lira para cezası kesildi
Viop da seans sarsıntılı olacak.......
abka dayucuğum poza girdi beyler :))
Akşam pazarı olur mu diyon big abi
Abka elini görüyorum bilgin olsun
öle sessizce köşede pusma yaz pozunu milletde bilsin
abka dayucuğum short poziyonu açtığını düşünüyorum
Pazar kurulur birazdan
bozkurt dayucuğum en az 50 dane jeton var abkada :))
Akkız da unlü sabahtan beri satıyor badem bofası karşılamaya çalıştı oda kenara geldi teb girdi topa ,
ben löngledim abkanın poza girdiğini düşündüğüm yerden
poza girdiğini düşündüğüm yer o yazdığım an fiyattı 20 puan deptik bile
deppe 30 puan oldu şuan
deppe 40 puan oldu şuan
%30 mevduat faizi alabilen var mı ?
5.890 civarı löng ile bağım kalmadı
abkanın shorttan longa dönme ihtimali kalmasın die :)))