halkımın pankasında hazırlık var tahmınen pzrtesi yoarı b hareket yapacak..bende biraz aldım bakalım bazartesi cahoya malı kitleriz işallah![]()
halkımın pankasında hazırlık var tahmınen pzrtesi yoarı b hareket yapacak..bende biraz aldım bakalım bazartesi cahoya malı kitleriz işallah![]()
geçen dediğinde 117lerdeydi 127leri gördü bende biraz boşalttım ama elimde mal kaldı onuda 131 civarından verince sana selam ederim cnm benim..spk ya ben mi yasak koyun dedin zaten sabah sabah bi dünya küfür ettim adamlara....Bu forumda gerçekten çok kalleş var tenhada bekleyip milletin açığını arayan ama merak etme ben zarar edincede söylerim aslanım..şuan halk bankasına yuklendim biraz flama var pzrtsi satınca bende sana ve cahoya laf sokarım üzülme![]()
Spotta bazı kagitlarda güzel mal aldılar. Bugün olmasa bile ki olabilir pazartesi yukarı fışkırtabilir..
Birçok yatırımcı, enflasyonist dönemlerde ve dalgalı piyasalarda güvenli bir liman olarak altına yöneliyor
Çok dinlendirdiler.....ALTINı......biraz daha bekler......ons 1700 altı beklentim Ocak ayında......kriz olmazsa.....
Yer İmleri