Yine gömmeye başladı:(
Printable View
Yine gömmeye başladı:(
http://666kb.com/i/dznnrj3h1n5xib53s.png
Yaklaşık 15-20 dakikadır yeni bir strateji yapıyor..Alış kademeleri satıştan 5 kat fazla ve sadece ilk kademede mal yığılı..Sonra bunu çözüyor ve iki kademe daha alıyor yine buraya malı yığıyor..Benim gibi Ateş böceklerini çekmeye çalışıyor ışığa..Yemezler artık..
son bir saat tahtaya bakan yarın açıkcılara ne olacağını tahmşn eder az çok muck muck
hadi bakalım açıkçılar şimdi açıkları nasıl kapatacağınızı düşünün kara kara
BUGÜN YAPILAN AÇIKLAR..
https://i.hizliresim.com/oXZbD9.png
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, #FONET, #ICBCT payları 20/12/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 03/01/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir
açıkcılar bugünde taban olur diye satmış olabilirlerr zorladılar ama yiğidin biri çıktı son bir saat çizdi hepsini. e taban olmadı nasıl kapayacaksını p kadar lotu. açıkçılarım bazılaro bugünden zarar yazmua başlamıilar 5 milyon lıt civarı 534 ortalmayşa satış bu malı kapatmaya kalkınca ne okur tahta acaba
Temerrüt alışı olur hiç bişey olmaz zaten çoğu kapanmıştır bence işlem hacmini gördünüz
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brüt takasla karıştıranlar var sadece açığa satış ve kredili alım yasağı var brüt olmadığı için olumlu bakıyorum açığa satışlarla düştü buraya açıkcılar olmayınca rahatlamalı tahta
Yarın devreleri keserse bürüt takas gelebilir sakin Bi seyir izlemeli
Bence ilk günlerde çok hacim siz düşmesi çok ucuzladı izlenimi vermek içindi yavaş yavaş aşağı çekmezler umarım çünkü 10lardan 9lardan 8lerden hatta hiç bir ky ye satamazlardı elin dekileri buralar dip olur inşallah ytd
Çin ile ticarette hedef 50 milyar dolar
20.12.2018 11:16
Son güncelleme : 20.12.2018 12:06
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye`den Çin`e daha fazla ihracatla ticaret hacminin artırılması ve daha dengeli bir yapının oluşturulması gerektiğini belirterek, "Bu kapsamda İlk aşamada 50 milyar, daha sonra çok daha yüksek bir ticaret hacmini birlikte hedeflememiz gerekiyor" dedi.
Dünyanın en büyük bankalarından birisi, ülkemizde hissesini getirdikleri yere bak, bizim spek efendiler gerçekten de çok ş....sizler....
Deniz Yatırımda ne kadar hisse kaldı acaba
günlük takas atabilirmisiniz
derin bir sessizlik var
Arkadaşlar gün içi ne kadar sert hareketler bunlar .. böyle kağıtlardan yatırımcı kaçar , vurkaççılar da cirit atar .. umarım zarar eden arkadaşlarımız yoktur . Herkese bol kazançlar .
5.50 altinda 4.70 destek onun altini bende bilmiyorum. 4.70 e gelirse almayi deneyeceğim ama Galipin Ozgyo da ters kose kalmasi, Galibede para lazim gozu karartip satarsa bilemiyorum ne olur
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,41'e adım adım çıkıp sonra şelale gibi 5,13'e gelmesi korkutucu. Çok dikkatli olmak lazım. Uzun vadede bu fiyatlar her türlü kazandırır ama günlük işlemler için tehlikeli gibi...
Bankamızın ana hissedarı olan Industrial and Commercial Bank of China Limited'den, 05 Eylül 2013 tarihli ve 28756 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bankaların Özkaynaklarına İlişkin Yönetmelik'in 8. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz ve bankacılık faaliyetlerini finanse edebilmek amacıyla 10 (on) yıl vadeli, 5. yıldan sonra geri ödenebilir şekilde 300.000.000 USD (üç yüz milyon Amerikan Doları) tutarında sermaye benzeri kredi (katkı sermaye) sağlanması için gerekli araştırma ve çalışmaların yapılmasına, krediye ilişkin olarak ilgili yönetmelikte belirtilen koşulları ihtiva edecek şekilde kredi sözleşmesi ve diğer belgelerin hazırlanmasına; yasal onayların alınması için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli başvuruların yapılması ve koşullar sağlandığında karar için Yönetim Kurulu'na sunulması hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir
adam lar da para çok olunca zınk diye sermayeyi güçlendiriyorlar!
ileri de bu banka Türkiye'nin en güçlü bankası bile olabilir gibi!
Pasta rica etsem
24 Aralık Pazartesi 13:30 ICBC TÜRKİYE : 300 MN $ SERMAYE BENZERİ KREDİ ARAŞTIRMASI İÇİN GENEL MÜDÜRLÜĞE YETKİ VERİLDİ
Takas rica etsem
Ben aldım aldığımda beri saliyor demekki benim satmamisim lazım kib neler kaçırdım bunun yüzünden Beyaz Flap
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/4jrAJp.jpg
Neden hiç kimse bişey yazmıyor ben yaklaşık 1 ay önce 5.14 den aldim taaa ki sabir sabir bugün 5.16 yı gördü ama saldı inşallah devam eder 3 gündür yavaş yavaş artıyor toplamaya başladı sanki varmı bi yorum yapacak ay sonuna ne yapar veya bilanço nasıl gelir
ikimizden başkası yokta ondan,önceki aldigimi 5 06 dan verdim sora düştü bi daha denedim bence düşeni kırdı beklersek kazaniriz
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah benim daha aldığım yere gelmediki ben üzüntüyü gelsene satma benim hedef yukarılara biraz
Cuma kapanista neden düştü yorumlayacak varmı 1 ayı çoktan geçti 5.14 maliyeti şeytan aldatır gibi perşembe 5.16 yı gördü daha da gitmedi
bankalar ralli yapıyor bu uyuz ise patinajjj.........
Ben zaruretten çıktım, artık gider ! ytd
Neler oluyo
Neler oluyor ya eksi 5 e kadar gitti geri geldi anlayan varmi
iyi tutunuyor......
ağır ve emin adımlarla gidiyor.....diğer bankalar gibi +4 +5 göstermiyor ama 2++2+2 gitsin yeter.