-
Yine gömmeye başladı
-
-

Yaklaşık 15-20 dakikadır yeni bir strateji yapıyor..Alış kademeleri satıştan 5 kat fazla ve sadece ilk kademede mal yığılı..Sonra bunu çözüyor ve iki kademe daha alıyor yine buraya malı yığıyor..Benim gibi Ateş böceklerini çekmeye çalışıyor ışığa..Yemezler artık..
-
son bir saat tahtaya bakan yarın açıkcılara ne olacağını tahmşn eder az çok muck muck
-
hadi bakalım açıkçılar şimdi açıkları nasıl kapatacağınızı düşünün kara kara
-
BUGÜN YAPILAN AÇIKLAR..
-
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, #FONET, #ICBCT payları 20/12/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 03/01/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
açıkcılar bugünde taban olur diye satmış olabilirlerr zorladılar ama yiğidin biri çıktı son bir saat çizdi hepsini. e taban olmadı nasıl kapayacaksını p kadar lotu. açıkçılarım bazılaro bugünden zarar yazmua başlamıilar 5 milyon lıt civarı 534 ortalmayşa satış bu malı kapatmaya kalkınca ne okur tahta acaba
Son düzenleme : trade500; 19-12-2018 saat: 19:23.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri