Efendiler bugunku kapanisa gore size bir suprizim olabilir...
Efendiler...
Hazirlanin bu hafta 125 k yi ilan edecegiz...ytd
Printable View
Efendiler bugunku kapanisa gore size bir suprizim olabilir...
Efendiler...
Hazirlanin bu hafta 125 k yi ilan edecegiz...ytd
DOLAR BIST ALAKASI DIYENLER:kahkah:
sarıkıza yine tacize ugramış ,onsunu benjamin bile kurtaramadı ;)
İnsallah ustad
121450
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gercekten alakasi yokASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bi borsaya gireyim bu akşam :) yarına fon yetişmez :)
Tcd 3 gelirmi
Sent from my iPhone using Tapatalk
iranin yalan borsasi bu gun 0.99% artis kapatmisti 6 saat once
hatta borsalarda ayni!
babam için Kardemir D almıştım pek riski sevmediğim için dün sattım bugün %5 yaptı babam mıçtı azıma oysaki zaten ben almıştım :) bende babama dedim şaka yaptım satmadım diye %5 i iade ettim kendisine itsen daha karışmam :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1bb6fa5802.jpg
Gpg 0,05
TCD portföye %8 oranında fon almış. Son dağılım raporunda gözükmüyordu hangi fonu almış olabilir TKF olabilir mi ?
investing'deki cds kaç saat gecikmeli acaba?
https://m.tr.investing.com/rates-bon...cds-5-year-usd
Gece 02.55 kapanış diyor. Yaklaşık 15 saat gecikmeli gözüküyor :) Gece 12'de gelen raporda doğruluyor durumu.
Türkiye tarafında alıcılı bir gün oldu; özellikle sermaye benzeri banka kıymetlerde güçlü alımlar görüldü. 2030 vadeli kıymet primli olarak 145,500 seviyelerinde fiyatlandı. Banka kıymetlerinde de genel olarak artıda hareket dikkat çekti; İş Bankası 2022 vadeli senior kıymet 102,450 seviyesinden, sermaye benzeri Akbank 2028 vadeli kıymet 99,100 seviyesinden fiyatlandı. Türkiye 5 yıl vadeli CDS’i gerilemeye devam ederken 264 seviyesinde 2018 ortasından itibaren en düşüklerinde fiyatlandı.
EIB yeni fiyat 0,060786 artış 0,03
Cuma dan sonra gece 11 kadar piyasayı takip edersiniz artık gece seansı başlıyor
Eib'de Gpg ye benzedi, fon dağılım raporu açıklandığında belli olmuştu. Elindeki hisseler primli, endeks gitse bile hisseler çıkmıyor...
Eıb vb fonlar bu ortamda alınacak fonlar değil ben satış verdim bugün.
ZPC için bugünkü TEFAS fiyatı: 1,832402
ZPC için şu anki güncel fiyat: 1,837546
fon işleri böyle tuhaf işte 3 4 gün öncesine buralarda ben dahil bilmem kaç k eib aldık diye havasını atarken şimdi satmak için kuyruğa girdik
üstadım ben yıllardır takip ettiğim hisselerden ve büyük fonların primleyeceğini düşündüğüm hisselerden seçip kendi hisse fonumu yaptım. endekse paralel getiri veya götürü hedefliyorum. eiblerden kalan son parçayada biraz önce satış verdim. umarım kazanmaya devam ederiz herkese bol kazançlar.
EIB tamamen balon yükselen piyasada iş yapamazlar, shortcu fonlar bunlar.
0 ile 0,1 arasına kilitlemişler kendilerini, bu kadarmı korkak / pasif / statik fon yönetilir anlamış değilim.
bugün 266K TCD aldım iyi yükseldi bakalım yarın ne yapacak , yarın düzeltme gelirse varya hay şansıma derim :)