babam için Kardemir D almıştım pek riski sevmediğim için dün sattım bugün %5 yaptı babam mıçtı azıma oysaki zaten ben almıştımbende babama dedim şaka yaptım satmadım diye %5 i iade ettim kendisine itsen daha karışmam
![]()
babam için Kardemir D almıştım pek riski sevmediğim için dün sattım bugün %5 yaptı babam mıçtı azıma oysaki zaten ben almıştımbende babama dedim şaka yaptım satmadım diye %5 i iade ettim kendisine itsen daha karışmam
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gpg 0,05
Sent from my iPhone using Tapatalk
TCD portföye %8 oranında fon almış. Son dağılım raporunda gözükmüyordu hangi fonu almış olabilir TKF olabilir mi ?
investing'deki cds kaç saat gecikmeli acaba?
https://m.tr.investing.com/rates-bon...cds-5-year-usd
Gece 02.55 kapanış diyor. Yaklaşık 15 saat gecikmeli gözüküyorGece 12'de gelen raporda doğruluyor durumu.
Türkiye tarafında alıcılı bir gün oldu; özellikle sermaye benzeri banka kıymetlerde güçlü alımlar görüldü. 2030 vadeli kıymet primli olarak 145,500 seviyelerinde fiyatlandı. Banka kıymetlerinde de genel olarak artıda hareket dikkat çekti; İş Bankası 2022 vadeli senior kıymet 102,450 seviyesinden, sermaye benzeri Akbank 2028 vadeli kıymet 99,100 seviyesinden fiyatlandı. Türkiye 5 yıl vadeli CDS’i gerilemeye devam ederken 264 seviyesinde 2018 ortasından itibaren en düşüklerinde fiyatlandı.
Yer İmleri