temmuz ayında her şey güllük gülistanlık olacak zannedenler okusun..
Printable View
Bugün Migrosta ventilli maske satılıyordu, 35TL, ayrıca tek kullanımlık şeffaf eldivenlerden gelmiş, 50lik paket 5TL. Bir de çeşitli ebatlarda el dezenfektanları %70 alkollü.
Bunlar çoğu yerde bulunmuyordu, o yüzden yazdım, ihtiyacı olanlar için...Maya yine yok hiçbir markette...
Dogu'da misiniz bilmem ama akşam da dedim maske kuralı tavsiye eden danışmanlar Sivas 'tan öteye gitmemişlerdir.
Her zaman ki gibi cahillik mutluluktur . Bak adamlar özgürlüğünden taviz vermiyor.
Bu arada Suriyeli kardeşlerimizden hiç bahsedilmiyor. Hiçbir yerde haber yok , hiçbir mecrada gündeme gelmiyorlar.
mantı kaypak bişi pizza poğaça vs yapabilirsiniz maya istemiyor bunlar
Börek için yufka lazım onu almak lazım onu pas geçtim kekte olabilir oda kabartma tozu istiyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ben artık vazgeçtim. Toplumun büyük bir bölümü sevdiklerimi öldürmeye çalışırken mücadele etmenin anlamı yok. En yakın zamanda sürü bağışıklığı modeline geçelim. Artık ne karantina ne sokağa çıkma yasağı öneriyorum. Ne yaşanacaksa yaşansın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TL nin düşüşü yabancı medyada da yer almaya başlamış, yabancı yatırımcıların çıkışına dikkat çekilmiş:
https://finance.yahoo.com/news/turki...092747703.html
Saç tıraşını da kendiniz yapabilirsiniz. Makina iş görür.
X'le altları alın. X+ 1 'le bir üstleri alın. X+3 le tepeyi aldıktan sonra X+2 ile X+1 ve X+ 3 ün kesiştiği yerdeki çizgiyi yok edin .
Kakülü makasla alın makina vurmayın . Islatıp öne doğru tarayın ve uçlarında düz bir çizgi oluşturun. Şakaklar hizasında '' kakül /2 '' oranında geride kalan ayrı bir düz çizgi oluşturun.
Not : X 'i 1 alırsanız, kenarları düzeltmek için usturaya ihtiyacınız kalmaz .
Not - 2 : Dualarınızı vereceğim ibana yatırın.
Saçı sakalı hiç kesmedim bu süreçte
2 hafta oldu mağara adamına döneceğiz süreç sonunda sanırım .
https://www.matematikciler.com/wp-co...ers-Kitabi.jpg
5 ile 6 yı farklı renklerde yapmaları da iyi olmuş ha. :evil:
Bazı tesisatçı veya elektrikçiler vardır piyasada,bunlar boru döşerken veya bir elektrik panosunda tesisat işi yaparken bağlantıları öyle karmaşık yaparlar ki,sonradan tamir veya değişiklik için gelen başka birisi o çekilen tesisatı çözemez ve mecburen o tesisatı karmaşık halde bağlayan kişiye gitmek zorunda kalırsın. İşin sonunda,dışarıdan gelen kişi mesleğinde uzman olsa da işi çözememiş olur ve tesisatı yapan usta en iyi usta olmuş olur,aynı zamanda uzman kişi para kazanamazken bu tekniği uygulayan usta kazanır.
Büyükce bir kavanoz. Temiz olsun.
Kavanoza bir fincan un koyun, Bir fincan da (klorsuz) su koyun, temiz bir kaşıkla iyice karıştırın.
Kavanozun ağzını bir bez ile örtüp oda sıcaklığında bir yerde bekletin.
24 saat sonra aynı miktar un ve aynı miktar su ile besleyin, yine karıştırın.
Bu işleme en az 5 gün devam edin. Mümkünse 10 gün devam edin. Mayanız önce boncuklanacak, sonra süngerleşecekmiş.
Önemli not:
- Büyükce bir kavanoz kullanın, çünkü son günlerde mayanın hacmi çok artıyormuş, taşabilirmiş.
- Organik un bulabilirseniz daha iyi olurmuş.
- Ekmek yaparken de, bir kilo una yarım kilo yaş mayanızdan kullanmanız gerekiyormuş.
- Tarifi bu işi devamlı yapan bir arkadaşımızdan aldık.
Ben Reis 'imin olmadığı bir Türkiye düşünemiyorum zaten . Her sorunu o çözdüğü için, o olmasa bütün kurumlar ne yapacağını şaşırır. Cam filminden , Antarktika incelemelerine kadar her şeyi O 'na soruyorlar.
Yazık günah ya , alemin bütün derdini Reis ' im çekiyor. Allah Reis 'i başımızdan eksik etmesin.
Burda var bir tane, ama nohut ta kullanmış:
https://www.youtube.com/watch?v=8-NcJbX4NMo
Bugün kü konu maya ve elde etme yöntemleri. Borsada zararı azalttım ve 6.74 den azıcık dolares alalım bari.
Ek 24636
Ekşi maya tarifini aldığımız arkadaşın ekmeği. Dikdörgen kek kalıbında pişiriyormuş dilimlemesi daha kolay olsun diye.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müjdeler olsun devlet maske satacakmış.
https://t24.com.tr/haber/bakan-pekca...tilacak,870702
İzledim dostum. Olur.
Farklı un arama derdine girmeyin . Her unla olur.
Nohut kaynamış olmasın. Normal çiğ olsun.
Kavanoz kapağını tam kapatmayın . Hem oksidasyon gerçekleşsin hem karbondioksit dışarı çıksın.
Üzerindeki kabarmayı bozulma sanmayın.
Kavanoz ışıkta durmasın.
Çok güzel olmuş. Ekmeğin içine sevdiğiniz çerezlerden yahut otlardan ekleyebilirsiniz. Çikolata dahi ekleyebilirsiniz .
Şimdi yandı fırıncılar. Bu ekmekleri yedikten sonra somun ekmek saman gibi gelir insana.
Pratik kazandıkça da gidip ekmek almak kadar kolay gelecektir.
Ekmekte markette borsa fiyatları gibi değişiyor .
Son bir haftada aldığım ekmek fiyatları aynı zincir market .
Cuma 1.50 Salı 1.25 Perşembe 1.50 Bugün 1.25
Güne göre değişiyor mu anlamadım
Yaptığınız ekmeğin içine açık ayçekirdeği var. Onla muhteşem olabilir.
:notr: :notr: :notr:
Bünyamin 6.7324 de duruyor .
Asayiş Berkemal
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=42615&page=17
Corona Günleri başlığı var lütfen oraya yazın Mustafa Emmiyi sinirlendirme olmasın