ikilem mesaj yazmışsın ama anlayamadım marka mı? merko mu?
Printable View
ikilem mesaj yazmışsın ama anlayamadım marka mı? merko mu?
Bu başlığı şu anda 86 kişi okumaktadır. (17 üye ve 69 ziyaretçi) yakından izleyenlerle uzaktan izleyenleri ayırmam gerekiyor 17 kişi samimi 69 kişi bize güvenmiyor ki üye olmaya tenezzül etmiyor üzücü
Hocam ben borsakonusunda sadece borsa yazabiliyorum bilgim hicyok varsa benim gibileride ayırmayın 😔duamız kabul olurmu bilmiyorum ama sizin gibi sami olan insanlara 5 vakit rabbena okuyorum. Ve burada benim gibi cahil varmı bilmiyorum ama samimiyetle ilkkez 3 sene önce 12 tllik aselsan aldım 29 tlye hali belli baskıdan 1 aydır siz ve hakan by sayesinde 4 bin tl kazandım reklam olsun diye yazmıyorum. Sizin ve mebes hakan esma gibi başkaları sayesinde ( benim elim cok açık çok kazıklandım) insanlara küsmemeyi sevmeyi iyilerin olduğunu görüyorum ve bunları para için yazmıyorum. Hep dua istiyosunuzya. Inanın duanızı bece alıyorsunuz hemde hakederek. Çok uzun yazdım herkesten özür diliyorum .allaha emanet olun hepiniz selametle
Çelik Hocam Edip 3.70 üzeri.çok hızlı gider demiştiniz.Beklenti hala aynımı acaba.Şimdiden teşekkürler.
VERTU içinde bir yorum alabilir miyiz ? Bugün Tavanı bozdu deli kağıt galiba ama beklenti yüksek. şimdiden teşekkürler...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn çelikçomak; Geçen hafta 16 sı gibi burada beklentilerimi paylaştığım akdeniz yatırım holding (akyho) bana uğurlu geldi.:)
Burada paylaşılan hisselerde genelde iyi şeyler oluyor sanırım. kerameti nedir acaba:shh:
Bugün orta vade de çift hane hedefime rağmen ciddi bir kar oluştuğu için tavana yakın çıkma kararı kararı aldım. Sonuçta 2 haftalık süreçte % 60 civarı net kar olunca satış yaptım. Benden alan da hayrını görür inşaALLAH.
mebes görüşmelerim sonrası mepet .. marka.. ve mtryo karar kıldım ..yarın afyonda bir başka güzel olur gibi 5 üstü bu hafta beklentimiz devam ediyor
Çelik hocam ışıkları bakabilirmisiniz çok güzel gidiyor kumbara hisseniz[emoji1] biliyorum ama öngörünüz nedir tşklr
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi geceler cümleten yarın öbür gün işlerim var perşembe akşamı görüşmek üzere
Sayin hocam eski basima gelenlerden dolayi biraz zarar kes konusunda katiyim, rheagi 280 almistim bugun baktim.asagi gidiyor 320 verdim sonra tavana gitti :)))))) Yaylada da 25 kademe zararla ciktim flaptan baya kqzancim oldu ama bugüne nku tavani yakalayamadim cok hayin bir spegi var. Sağolun varolun.
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum. Endeksin yarınki MB taplantisina dek
Yukarıda 1215 -1224
Aşağıda 1203 -1196 -1190
Rakamları destek ve direnç olarak takip edeceğim.
TAKİP LİSTEM
ALKİM
OYLUM
ULUUN
PEKGY Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir. Sadece tekniği bence iyi olanlardır. Yanıltabilir. :)
FORD
DOAS
YKBNK
VAKBN
Bugünkü takip listem. YTD.
hocam olmip için ne dersiniz,
Mtryo dan alım yapıldı.
Yarın ola hayrola.
Selamlar çelik hocama ve diger tüm insanlığa olsin.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cümleten iyi akşamlar. rheag dün iyi gitti ama bugün ne olduysa düşüşler başladı esma hanım sizin listenizde var sanırım bir yorum almam mümkün mü? hisseyi çelik hocam birkaç hafta önce ve pazar günü tekrardan paylaştı. sabırla beklemeye devam mı etmeliyim yoksa artık vedalaşma vakti midir sizce?
Çelik hoca 2 gün yok galiba. Dün öyle söylemişti...