Sayfa 662/1043 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Yayladan zarar yazdım sattim ((
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    nasılsınız piyasadan memnunmuyuz varmı zarar falan yazan bu piyasada ?

2. Ama Ozgyo iyiydi bugün tavana kitleyemese de yakin kapatti yarin bakacam duruma gore
     Alıntı Originally Posted by burzumvarg Yazıyı Oku
    Yayladan zarar yazdım sattim ((

3. Hocam ben borsakonusunda sadece borsa yazabiliyorum bilgim hicyok varsa benim gibileride ayırmayın 😔duamız kabul olurmu bilmiyorum ama sizin gibi sami olan insanlara 5 vakit rabbena okuyorum. Ve burada benim gibi cahil varmı bilmiyorum ama samimiyetle ilkkez 3 sene önce 12 tllik aselsan aldım 29 tlye hali belli baskıdan 1 aydır siz ve hakan by sayesinde 4 bin tl kazandım reklam olsun diye yazmıyorum. Sizin ve mebes hakan esma gibi başkaları sayesinde ( benim elim cok açık çok kazıklandım) insanlara küsmemeyi sevmeyi iyilerin olduğunu görüyorum ve bunları para için yazmıyorum. Hep dua istiyosunuzya. Inanın duanızı bece alıyorsunuz hemde hakederek. Çok uzun yazdım herkesten özür diliyorum .allaha emanet olun hepiniz selametle

4. Çelik Hocam Edip 3.70 üzeri.çok hızlı gider demiştiniz.Beklenti hala aynımı acaba.Şimdiden teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by Gichin Yazıyı Oku
    Çelik hocam akşam müsait olduğunuzda IHEVA, GOODY ve ULUUN hakkında yorumlarınızı söyleyebilir misiniz? Saygılar bol kazançlar.
    Çelik hocam müsait olunca bakma şansınız varmı?

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    VERTU içinde bir yorum alabilir miyiz ? Bugün Tavanı bozdu deli kağıt galiba ama beklenti yüksek. şimdiden teşekkürler...

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
    sn çelikçomak; Geçen hafta 16 sı gibi burada beklentilerimi paylaştığım akdeniz yatırım holding (akyho) bana uğurlu geldi.

Burada paylaşılan hisselerde genelde iyi şeyler oluyor sanırım. kerameti nedir acaba

Bugün orta vade de çift hane hedefime rağmen ciddi bir kar oluştuğu için tavana yakın çıkma kararı kararı aldım. Sonuçta 2 haftalık süreçte % 60 civarı net kar olunca satış yaptım. Benden alan da hayrını görür inşaALLAH.

8.  Alıntı Originally Posted by Hakan0079 Yazıyı Oku
    Çelik Hocam Edip 3.70 üzeri.çok hızlı gider demiştiniz.Beklenti hala aynımı acaba.Şimdiden teşekkürler.
    aynı değişen bir durum yok

Sayfa 662/1043 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •