kalkmamıştır daha kalkınca dayar :evil:
Printable View
Doları neylen çakılı tutuyorlar devamlı bu seviyelerden,bedevi Parası ile olmaz bu is,ileriye yıgınlarlan borç birikiyor,gelecekte çok kötü fitili ateslenmis bomba gibi:notr:
Benzinin ardından motorine büyük zam
Akaryakıt fiyatlarında artış yeniden başladı. Benzine gelen zammın ardından motorine de bu gece yarısı zam geliyor.
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre motorinin litre fiyatına bu gece yarısı 1 lira 70 kuruş zam yapılacak.
https://www.aykiri.com.tr/benzinin-a...yuk-zam/31422/
Egeduk ustadım nerdesiniz gecen bişey diyodunuz ne kadar rezerv bulunmuştu? jelibonu diyorum jelibon
Fitch: Türk bankalarının riskleri makro ekonomik belirsizlik ve politik müdahaleler ile arttı
Fitch: Türkiye'nin makroekonomik ve finansal istikrarına yönelik riskler yüksek enflasyon karşısında para politikasının gevşetilmesi, artan küresel faizler ve politika belirsizliği nedeniyle artıyor
Fitch: Bu durum Türk bankacılık sektörü için görünümünü kötüleştiriyor, bankacılık sistemine devlet müdahalesi olasılığını artırıyor
- Bankaların kredi profilleri hükümetin politika ajandasındaki makroihtiyati düzenlemelere karşı hassaslar
Sadece gaz paraları petrol değil muhtemelen Putin RTE nin kazanması için altında vermiş olabilir. Bu savaş bitti diyelim çok büyük fatura çıkar bu Putinin bitmesi Rus halkının sıkıntıya düşmesi demektir. Biz olduğumuz sürece nefes alır ve Avrupa diz çöker umudu var. İyi tek adamın illegal herşeyi yapabileceğini aşağı yukarı tahmin etmek zor değil.
bu 6'lı masa kimi gönderecek daha yeni açıklama yapıldı, istanbul sözleşmesinde mutabakata varılamıyor diye.
bunların bir de iktidara geldiğini düşünün, sağcı zihniyet böyledir kadınlarla ilgili bu kadar hassas dönemde bile anlaşma yok diyebiliyorlar, bari bir müddet sussaydınız..
Ben bu Putin'in kafasi calisir saniyordum.
Bu adama destek vererek sagduyu sahibi Turk Milletini kaybetti.
Savas bitse ne olur, bu cografyada bundan sonra Rus Halki'nin isi gercekten zor.
Bizim millet siginan Rus'a, Ukraynali'ya sahip cikar, ama bundan boyle Rusya'nin bu yonetimini asla affetmez.
Yazalim burada dursun.
Rus & Osmanli tarihini bilenler.
Cumhuriyet donemini bilenler, yeni Cumhuriyet'in en zor zamanlarinda, Kars ve Ardahan'i isteyenler, bugunleri, Rusya'nin kara siciline yazacaklardir.
Ancak Ukrayna ile ileride kalici bir dostluk kurulmasi cok olasi.
Ozetle, Ruslar Turkiye'yi kaybetti.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu na YSK üyelerine hakaret iddiasıyla verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı gündemi sarstı. İmamoğlu davasının hâkimi Mehdi Komşul hakkında 2015 yılında HSYK tarafından cinsel taciz suçundan soruşturma yürütüldüğü öne sürüldü.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...cirmis-2012571
Seçimler yaklaşırken Bloomberg ajansında, 2023 ün Türkiye ekonomisine olası etkilerine dair yabancı yatırımcıların yorumlarını da içeren bir analiz yayımlandı.
Uzmanların beklentilerine de yer verilen analizde, olası senaryolar ele alındı. Londra merkezli Mobius Capital Partners şirketinin portföy yöneticisi olan ve 250 milyon dolarlık portföyünün yüzde 7 sini Türk hisselerinde tutan Carlos Hardenberg Muhalafet kazanırsa sermayenin Türkiye ye dönüşünü görebiliriz. dedi.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...anirsa-1713415
İyi olanlar David oğlu yada Bebe can ile nasıl ortak bir payda da buluştular bilen var mı? :whistling:
Reisin yanında ertuğrul günay ,cemil çiçek,bahçeli nasıl saf tuttuysa aynı şekilde bir durum olmuştur.Çok da şaşmamak lazım.
Yahu demin şu cevizoğlu nun katıldığı tartışma programını seyrettim.Tv den seyretmemiştim.hakikaten adamların feleği şaşmış.Nerdeyse imamoğlu ile akşener masus yaptılar,reis böyle bir hatayı bilerek yapar mı diyorlar.Bu hata yapılacak hata mı yuh artık falan diyorlar.Ben reisin yerinde olsam bu laflara kızardım ,yani iki defa hakim değiştirilmiş,böyle bir davada reis olayla alakasız olacak falan ne bileyim karışık kuruşuk işler:)))))))))
Hele şişman bir tane var adını şimdi şeedemedim,imamoğlu aralıkta ibre bana dönecek demiş aslında kararı biliyormuş falan,resmen saçmalamada zirveye çıktı.Ulan imamoğlu istemeye bu kararı ister de bu hakimlere hangi kanalla nasıl ulaşacak,adam mobeselerden bile anlık izleniyor.Hakime yeni yılın kutlu olsun diye mesaj atsa onu şifreli mesaj attı hakim onun adamı diye linç ederler
İmamoğlu ile akşener çok mutluymuş sarmaş dolaş olmuşlar falan,adamlar kafayı yemiş.Yahu elbet sevinecekler sen bu hatayı nasıl yaparsın,hemen hemen tüm yargı senin seçtiğin mülakatta sana sempatik gelenleri atadığın bir mecra.Bu mecradan böyle karar çıkarsa messinin yana yatırdığı boateng gibi messinin golünü yerde yatarken seyredersin:)))))))))
bence yarışa tavşan adayla girilebilir yani millet ittifakının belirlediği iki aday
imamoğlu ve yanında koşularda tavşan koşucu denilen bir nevi sigorta aday
imamoğlu davasında son hafta bir kesinleşme ihtimali olmazsa tavşan çekilir
yalnız şöyle bir risk var, seçim 2. tura kalırsa diğer seçim günü 15 gün sonra olacak
akp tavşan adayla amacı anlayıp ikinci 15 günde mahkeme kararını kesinleşecek gibi önceden ayarlama yapabilir
yani adaylar açıklanınca akp yargıtay sürecini seçim 2.tura kalacak gibi ayarlayıp aylar öncesinden kapanı kurabilir
peki tavşan aday kim olacak derseniz, imamoğlu aday olamasa da ülkeyi yönetebilecek bir isim bence bu da ilhan kesicidir..
Yalnız İmamınoğlunun eşi pek memnun görünmedi bana suratı asıldı bayağı sonra Akşener onunla da sarıldı ama nafile :) 3 ayrı kanalda izledim :) bi bakın aynı fikir demisiniz.
Akp li ersoy dede kuşlu sitede, Erdoğanın ,Mehmet Şimşekle buluşmasının fotosunu yayınlamış Sayın Nebatat kızağa mı çekilecek acep.
Bu dava siyasi olduğu için o süreç çabuk sonlanabilir. Bu kararı verdiren onu da düşünmüş. Bunların amacı sanki millet ittifakını bölüp Kılıçdaroğlunu aday olarak istiyorlar. Karar çıktıktan beri yandaş medya akıl almaz bir şekilde Kılıçdaroğlunun mağdur olduğunu anlatıyor. Şamil Tayyar bile karar öncesi başka karar sonrası başka konuşuyor. Demekki planlı bu.
Böyle bir akıl sadece onlarda olabilir. HSYK onlarda dava sırasında hakimler değişiyor böyle bir karar çıkıyor. Suçlu dış güçler CHP İmamoğlu. İşin garibi Habertürk te çıkanlar bile İmamoğlunun aday olmasını istemiyor.
Kılıçdaroğlu hariç ister Mansur Yavaş olsun ister başka biri illa ki hukuki olarak sorun çıkartacaklar gibi anladım. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlunu karşına aday olarak istiyor. Seçimde meydanlarda mezhep konusu gündeme gelecek kolayca kazanacak düşüncesi var onlarda. Yandaş medyanın Kılıçtaroğlunu savunduğu nerede görülmüş. Dış güçler operasyon çekiyor diyorlar bunların aklı tavuktan daha az.
https://www.sondakika.com/haber/habe...rine-15500227/
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak cezası alması sonrası YSK Başkanı Muharrem Akkaya'dan "İmamoğlu adayken ceza alırsa adaylığı düşmez mi?" sorusuna yanıt geldi. İmamoğlu'nun seçimlerde cumhurbaşkanlığı adayı olma ihtimaline ve sürece dair konuşan Akkaya, "Adayken cezası kesinleşirse seçilse bile mazbata alamaz." dedi.
Özet olarak yapılacak olan ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Ekrem İmamoğlu hiç bir şekilde (aday olup, seçilse bile) Cumhurbaşkanı olamayacak.
Böylece aday olarak karşısında en görmek istemediği aday ekarte edilmiş oldu.
Şimdi bir de KK aday yapılırsa her şey istedikleri gibi olacak.
Zaten bundan sonra altılı masada anlaşmazlıkların çıkması çok olası.
En sonunda iş ikinci Ekmelettin olayına döner.