Sayfa 661/993 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gaya başkan dayayıp geçiyordu çoktan beri düşen olmayınca uğramaz oldu haber verin buna da atlamak dayamak için koşa koşa gelir.
    kalkmamıştır daha kalkınca dayar

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sabaha kadar izledim okudum araştırdım. Düşündüklerimi edindiğim izlenimleri yazıp yazıp sildim. Aym den tutun vs vs. Olaylar planlar hesaplar. Çok kolay olmayacak. Burada ihmal merhamet hoşgörü bile olmamalı.
    yahu ayasofya düşüncelerindeki suriyelilerin sosyal haklarını kes, bütün sorunlar hallolsun..

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu ayasofya düşüncelerindeki suriyelilerin sosyal haklarını kes, bütün sorunlar hallolsun..
    Sorun Suriyeliler den büyük. O çok küçük kalır diğerlerinin yanında. Kurumlar cemaatler tarafından paylaşılmış.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sorun Suriyeliler den büyük. O çok küçük kalır diğerlerinin yanında. Kurumlar cemaatler tarafından paylaşılmış.
    sen şimdi idamı geri getirirsek apo'yu asamayız mı diyorsun..?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,363
    Doları neylen çakılı tutuyorlar devamlı bu seviyelerden,bedevi Parası ile olmaz bu is,ileriye yıgınlarlan borç birikiyor,gelecekte çok kötü fitili ateslenmis bomba gibi

6. Benzinin ardından motorine büyük zam
    Akaryakıt fiyatlarında artış yeniden başladı. Benzine gelen zammın ardından motorine de bu gece yarısı zam geliyor.

Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre motorinin litre fiyatına bu gece yarısı 1 lira 70 kuruş zam yapılacak.

https://www.aykiri.com.tr/benzinin-a...yuk-zam/31422/

Egeduk ustadım nerdesiniz gecen bişey diyodunuz ne kadar rezerv bulunmuştu? jelibonu diyorum jelibon

Fitch: Türk bankalarının riskleri makro ekonomik belirsizlik ve politik müdahaleler ile arttı

Fitch: Türkiye'nin makroekonomik ve finansal istikrarına yönelik riskler yüksek enflasyon karşısında para politikasının gevşetilmesi, artan küresel faizler ve politika belirsizliği nedeniyle artıyor

Fitch: Bu durum Türk bankacılık sektörü için görünümünü kötüleştiriyor, bankacılık sistemine devlet müdahalesi olasılığını artırıyor
    - Bankaların kredi profilleri hükümetin politika ajandasındaki makroihtiyati düzenlemelere karşı hassaslar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,363
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sen şimdi idamı geri getirirsek apo'yu asamayız mı diyorsun..?
    Bu iktidar zamanında idam çıktıı an Atatürkçüleri asarlar ayaımıza dolasıyor diye,yobaz sever,dönek iktidardan anca bu beklenir

Sayfa 661/993 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •