Şişe'de düşeni kırdı. Tutunursa güzel olur. Tüpraşı yeni fiyatıyla bir 3 hane yapalım çalışması gelebilir ilerleyen dönemde. 600 olan kağıt 750 olunca oooooooo aşırı yükselmiş deniyor ama 80 olan 100 olunca çok normal geliyor.
Printable View
Şişe'de düşeni kırdı. Tutunursa güzel olur. Tüpraşı yeni fiyatıyla bir 3 hane yapalım çalışması gelebilir ilerleyen dönemde. 600 olan kağıt 750 olunca oooooooo aşırı yükselmiş deniyor ama 80 olan 100 olunca çok normal geliyor.
karakemal hikayenin kralını sen yazdın burad unutma 1,5 ay önce ralliiiiiiiiiiii diye şimdi çıkmışın masal anlatıyorsun %15 aşağı gelmiş borsada hacim olmadınmı böyle yazmışın ya dirence vurunca öyle olmamış hacim yapamadınmı asansör böyle çalışıyor sen uzak kaldı badem piyasasından belli gerçi sen hala yabancı diyen taraftaydın pardon:)yersek tabi
Sen vobdan gram annamıyon başganım, işc almaya devam et sen boşver vobu
Hadi yafrum yapı kredi. Yap bi çılgınlık.
Nasıl shorta özendiriyor piyasa ama :)
bosverin borsayı ETH alın köşe olun dinleyin bronuzu :))
Topik bozuldu
Pala abim çok fena terse yatıracak bence :) bozkurt dayının üzerine oynaya bilir jeton atmasını bekliyoruz
SPOT'ta düşen trend geçmeden huzur yok
yaaa sen karakemali körükörüne yukarı aşağı diyen soytarılarla karıştırıyorsun belli ki, ralli dediyse o gün içindir yada o hafta içindir.. sonra şartlara tekrar bakılır, zaten viop topiğinin anlamı budur, burası vob 5 dakkada değişir işler.. görmedin mi dün beş dakkada nasıl değişti işler, sadece 5 dakkada herşey değişti
git araştır aladdin diye bi trading algoritması var, blackrock tarafından kullanılan, şu an newyork dahil küresel piyasalarda işlem hacmini en çok domine eden algo.. şudur budur demiycem, en önemli özelliği algoritmanın daily trade üzerine kurulu olması, o günkü işlemleri belirleyen faktör, o günkü o anki birikim.. birikim short yönündeyse finali long olarak yapıyor, akşama kadar piyasa long ağırlıklı pozisyon alındıysa aladdin günü short kapatıyor illa ki
yani bazı salaklar gelip işte şu kağıdı aldım üç sene tuttum, yüzde 1500 kar yazdı, bunlar boş işleri, bunlar on senede bir olan işler, zaten oldu bitti, on sene mi bekliyecen bugünden itibaren, ya ölürsen beklerken o 10 seneyi, neye yaradı ? buy-hold işleri geçen yüzyılda kaldı, yaşandı bitti, artık yok öyle bi şey
Korkanın çocuu olmaz big abi seni mi kırıcam.
Real time online olarak 5462 lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
Bozkurt dayucuğum jetonu salladı artık top pala abimde :)
ralli diyen soytarıları ortaya koyuyorum ben rahat ol kemal , sen ogun soytarılık yapmış oluyorsun senin tabirinle ralli dendiğinde anlamı bellidir arkasından birşey bile yazamamışsın %15 aşağı gelmiş piyasa , ha burada her an herşey değişir o ayrı ama senin ogunkü yorumun genel bu yüzden bay kemal kızma melisa çayı iç:)
XU100 Endeksinde Hacim az nasıl olacak bu işler böyle bilen ler gelsin bakem .....
https://i.hizliresim.com/kh2qx3k.png
https://i.hizliresim.com/9rg7z1n.png
Bütün forum longken pala bu endeksi alır mi?
Göreceğiz bakalim :)
ben saat 10.30-11.00 civarı görülen fiyatlar yeterlidir sattım buralardan gevşemesini bekliyorum dedim, gevşedi sonra ama az gevşedi, az gevşediğine göre bunun gözü yukarıda, final alıcılı olacaktır diye bi prediction yaptım
sen ne diyosun ? 4910 üstünde iyi olur, 4850 altı gelirse satış olur.. bi trader için ne ifade eder bu, 4800 oldu mesela, tamam kırıldı diye kanaat getirip sattın.. 4800 mal satmış oldun.. yada yukarı gitti 4950 oldu dedin ki, direnç kırıldı artık mallanayım 4950 long oldun
yani bu işleri yaptığında kapanış fiyatları marjında bi pozisyon almış oldun, bugüne dair bi işin olmadı.. ben bugüne dair, şimdiye dair konuşuyorum.. bi anlamı olan da bugüne dair bi şey estimate etmektir.. ok ??
hahahaha yazmamla fışkırması bir oldu :))
bozkurttu shorta sokaydık daha zevkli olacaktı
Senin için şortluycam big abi, önce şunu bi fışkırttırıyımda maliyetim yahşii olsun
Piyasanın tam kararsız olduğu zamanlar bence iki yönlü de hareket gelirse sert olacak ((:
SPOT da BofA ve İnfo Yatırım gene soldan sağa geçince sert hareket gelebilir,
https://i.hizliresim.com/dbfye3g.PNG
karakemal madem merak ettin ben düz topçu değilim , teknik oyunumun %60-70 bak günlük pıst 100 grafım şort veya long buna göre kurarım.Dün akşam belirttim burada bardan dolayı pozisyonlar aldı güzel yerlerden ,alıntıladığın sadece saatlik formasyon yorumu verdiğim bantlar saatlik kapanış tarafında pozisyon alma bantlarım veya stoploss olma bölgelerim.
aşağıda graf diyorsun ya demin bana burada her an herşey değişir bu yüzden grafa 2 yönlü bakıp paylaşıyorum .
https://i.hizliresim.com/6e1tm42.png
bilek güreşi devam ettiği için üst ve alt rakamlar yazılıyor çünkü senin bademler hacim yapmak için çok kıvırıyor eskidendi o bam bam yukarı hareketler.
Vay anasını
Shortçular bugün paçal yapmamıştırm inşallah...
gördün mü şimdi formasyonu kemal :)
Nasıl ama :)))))))))) ah bozkurt ah ucuz yurttun elimden :D
Doğru pozda olan arkadeşler tadını çıkarın :))))
Pala shortçuları margin manyağı yap...
Nasıl ama :))))))))) hahahahahahah thebig batırmaya oynuyor harelde :)))
efenim nereden long dediysek alayı karda saygılar hürmetler