Topik bozuldu
Topik bozuldu
Pala abim çok fena terse yatıracak bencebozkurt dayının üzerine oynaya bilir jeton atmasını bekliyoruz
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
SPOT'ta düşen trend geçmeden huzur yok
yaaa sen karakemali körükörüne yukarı aşağı diyen soytarılarla karıştırıyorsun belli ki, ralli dediyse o gün içindir yada o hafta içindir.. sonra şartlara tekrar bakılır, zaten viop topiğinin anlamı budur, burası vob 5 dakkada değişir işler.. görmedin mi dün beş dakkada nasıl değişti işler, sadece 5 dakkada herşey değişti
git araştır aladdin diye bi trading algoritması var, blackrock tarafından kullanılan, şu an newyork dahil küresel piyasalarda işlem hacmini en çok domine eden algo.. şudur budur demiycem, en önemli özelliği algoritmanın daily trade üzerine kurulu olması, o günkü işlemleri belirleyen faktör, o günkü o anki birikim.. birikim short yönündeyse finali long olarak yapıyor, akşama kadar piyasa long ağırlıklı pozisyon alındıysa aladdin günü short kapatıyor illa ki
yani bazı salaklar gelip işte şu kağıdı aldım üç sene tuttum, yüzde 1500 kar yazdı, bunlar boş işleri, bunlar on senede bir olan işler, zaten oldu bitti, on sene mi bekliyecen bugünden itibaren, ya ölürsen beklerken o 10 seneyi, neye yaradı ? buy-hold işleri geçen yüzyılda kaldı, yaşandı bitti, artık yok öyle bi şey
Korkanın çocuu olmaz big abi seni mi kırıcam.
Real time online olarak 5462 lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt dayucuğum jetonu salladı artık top pala abimde![]()
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri