Sayfa 662/1011 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Topik bozuldu

2. Pala abim çok fena terse yatıracak bence bozkurt dayının üzerine oynaya bilir jeton atmasını bekliyoruz
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. SPOT'ta düşen trend geçmeden huzur yok

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    karakemal hikayenin kralını sen yazdın burad unutma 1,5 ay önce ralliiiiiiiiiiii diye şimdi çıkmışın masal anlatıyorsun %15 aşağı gelmiş borsada hacim olmadınmı böyle yazmışın ya dirence vurunca öyle olmamış hacim yapamadınmı asansör böyle çalışıyor sen uzak kaldı badem piyasasından belli gerçi sen hala yabancı diyen taraftaydın pardonyersek tabi
    yaaa sen karakemali körükörüne yukarı aşağı diyen soytarılarla karıştırıyorsun belli ki, ralli dediyse o gün içindir yada o hafta içindir.. sonra şartlara tekrar bakılır, zaten viop topiğinin anlamı budur, burası vob 5 dakkada değişir işler.. görmedin mi dün beş dakkada nasıl değişti işler, sadece 5 dakkada herşey değişti

git araştır aladdin diye bi trading algoritması var, blackrock tarafından kullanılan, şu an newyork dahil küresel piyasalarda işlem hacmini en çok domine eden algo.. şudur budur demiycem, en önemli özelliği algoritmanın daily trade üzerine kurulu olması, o günkü işlemleri belirleyen faktör, o günkü o anki birikim.. birikim short yönündeyse finali long olarak yapıyor, akşama kadar piyasa long ağırlıklı pozisyon alındıysa aladdin günü short kapatıyor illa ki

yani bazı salaklar gelip işte şu kağıdı aldım üç sene tuttum, yüzde 1500 kar yazdı, bunlar boş işleri, bunlar on senede bir olan işler, zaten oldu bitti, on sene mi bekliyecen bugünden itibaren, ya ölürsen beklerken o 10 seneyi, neye yaradı ? buy-hold işleri geçen yüzyılda kaldı, yaşandı bitti, artık yok öyle bi şey

5. Korkanın çocuu olmaz big abi seni mi kırıcam.

Real time online olarak 5462 lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen vobdan gram annamıyon başganım, işc almaya devam et sen boşver vobu
    böyle dedin kızdım şu anda 4.869
    4.831 e yaklaşacak
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Korkanın çocuu olmaz big abi seni mi kırıcam.

Real time online olarak 5462 lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
    hayda niye löng jetonu salladın short jetonu sallasaydın

8. Bozkurt dayucuğum jetonu salladı artık top pala abimde

Sayfa 662/1011 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz