Allah babanıza sıkıntılarının ecrini ve Şafi ismiyle hayırlı şifalar versin. Hayırlı Cuma’lar cümleten
Printable View
Hissenin ilk dönüş formasyonu şuraya düşecek buraya düşecekçiler ortaya çıktığı zamandır
Her sene ortalaması artmış. 2019 yılı ortalaması mahkeme sorunlari ve sahiplik belirsizlikler biraz netlesirse +2 de olur +4 de olur 2018 ortalamasına göre. Ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/MCNeaH.jpg
Demek ki 5 milyar TL yi aşan karlar da kısa vadede bir işe yaramıyormuş, o iş de günlükçü dökmede kullanılıyormuş..>>>EREĞLİ....
Şiir gibimi deniz hürol mdal hocalar ?
Tam da deniz hocanın pozitif ayrımcılık yaptığı tablo :)
https://i.hizliresim.com/QLP1Ov.jpg
Önceleri gedik aldıklarını citi ye göndermişti.
Ben yıl sonu bilançosu nun beklentiletinin altında geleceğini yabancının bu kokuyu alarak satışa geçtiğini düşünüyorum.....
Zararına neden hisse satılmamalı?
Şimdi sırasıyla;
1)hemen ihtiyacın olmayan ve mümkünse kaybetmekten korkmadığın para ile gireceksin borsaya.
2)bist30 hissesi dışında borsaya girilmez
3)hisse ucuzken iyi noktadan alınır. Hedef konur oraya geldiğinde sonrasında iki katta artsa satılır. Kısa vade düşüncesi zarardır çoğu zaman.
4) stop loss makul noktaya konulmalı mümkünse bir önceki destek noktası kırılırsa demeli. Maliyet yukarıdaysa yüzde 3-5 zararı geçmemeli.
5)kayış kopmuş zarar uçmuşsa stopu dinlememişse satmamalısın. Giren girmiştir. Beklemek durumundasın. Madde 1-2 nin rahatlığıyla stresi kesebilirsin.
Özetle borsa bu kadar kasmaya gerek yok.
Hayırlı bol kazançlar. Hayırlı cumalar.
Sent from my iPhone
Cool 76 ustadim. Gecmis olsun. Rabbim tum hastalaramiza sifalar versin
Bu maddelerden yola çıkarak herkes düşünebilir nerede hata yaptığını. Kendimi alayım. Kozaa ipeke ve petkimde müthiş hareketlerle karda çıktım. Tam uyguladım bunları. Ama aselsanı kısa vade düşündüm madde 3 e ihanetten cezam kesildi şimdi madde 1-2 rahatlığındayım[emoji3]
Sent from my iPhone
Citi elindeki mali 22 milyon lot oluncaya kadar satis yapacak gibi. Bir oncekilerde citi+doce 30 milyon lot olunca satisi kesiyor.
Cuma, ilk seans kapanışlar.....
https://resmim.net/f/wPpJMA.jpg
https://resmim.net/f/KXBrws.jpg
STOC. MAVİ SON 6 YILIN EN DİBİNDE, STOC KIRMIZI DA EN DİPLERDE FAKAT, ŞAYET SPEK ŞARTLARI ZORLARSA SON 6 YILDA 4-5 KEZ BU SEVİYENİN DE BİRAZ ALTINA GELMİŞ.. ..ÖZETLE; MAVİ SON 6 YILIN EN DİBİNDE, KIRMIZIYI GÖZETLİYOR....
Not: Bu seviyelerden yukarı dönüşler de güçlü olur...!!!!!Ichi moku indikatörüne göre 180-240-Günlük uyumsuzlaştı çünkü ağırlıklı ortalamalar yukarılarda kaldı..50-70-90 krş yaklaşık....
Hocam genelde iyimser yatırımcı olarak herhangi bir hisse kötülemem. Dün akşam dediğim gibi oyak yatırımın d/ç sektörü 2019 okumak gerekli . Eregl yatırımcı ilişkileri arayıp 2019 nasıl olacak diye sormak gerekli , steel ve iron ore rakamlarını takip etmek gerekli , global ve Türkiye büyüme rakamlarını takip etmek gerekli.
Saygılar:)
Kesinlikle YTD.
!!!! kozal daki citi alımına dikkat !!!!!!!
citi kozal da 60 bin yaptı
5.80 de satarsa 173 yeni ortağımız daha olacak
İpman aselsan ve kardemird pasta atabilirmisin teşekkürler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saatlikte bariz PU var.Peki bir anlam ifade eder mi .Etmez..Şuradan buradan döner hikayedir.Yükseliş trendi oluşmadan yanından bile geçilmemeli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ereğli.... :) Daha aylık sistem yukarı dönüş için dip çalışmalarını yeni yapıyor, 2-3 ay sürer bu dönüşü....QQE aşağı kırım sinyali Haziran 2018 de gelmiş, iniş tamamlanmış, 2019 Nisana kadar bu yukarı dönüş için dip oluşumu anca tamamlanır, çünkü aylık sistem....:) (7,70 TL. //9 TL. arası >>>geniş bir band kullanacak dip oluşumu için)
Bulastik bir belaya çık çıkabilirsen işin içinden
Hocam Eregl/Tuprs/Thyao bu endekse 120 bin yaptırdı. Aralık ayında 1 günde %15 gördü Eregl. Eğer faiz indirimi olacak fiyatlanırsa hedef fiyatlar revize edileceğinden Eregl yine 14/15 fiyat verirler dolayısı ile Eregl görebilir gayette normal olur. Ben biara kozaa 10 tl olur diyeceksiniz zannettim. O zaman kesin kabulum :)
Böyle bir günde dahi iyimserim ya iflah olmaz iyimser ky :oleyo:
Citi gvru son 10 günde 2 m lottan fazla sattı hocam azcık alsın bari kozalda
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.