Sayfa 664/1527 İlkİlk ... 1645646146546626636646656666747147641164 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Kozaa yıllık bazda;

2016 Yılı ağırlıklı ortalama >>> 1,66.-TL.
    2017 Yılı ağırlıklı ortalama >>> 4,39.-TL..
    2018 Yılı ağırlıklı ortalama >>> 6,51.TL.
    2019 Yılında yılbaşından beri ağırlıklı ortalama >>>6,99.-TL.
    2019 Yılı ağırlıklı ortalama >>> ??????? TL.

2.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    7.50 den alıp burdayken satarmısın hocam ?
    Maliyetim 7.8.Normalde hisse.nette alim yeri satım yeri vs yazilmaz kurallara aykırı ama meramını anlatmak için yazıyorum ki bu grup haftaya 5.1 de gösterir Kozaaya 8 de hiçbir farki yok.

Temel analizleri beklentileri benzer degismedi son 8 günde 7.82 den 5.8 lere geldi.Sirket sahipsiz ki bu kadar spekule edilebiliyor.

Burada durmadan veri paylaşan ortaklara yazık.O kadar ince düşürdüler ki bir kaldırıp 3 indirdiler 60 dk lik grafiğe bakın görürsünüz.

Sonuçta tek üzüntüm trade imkanlarından yararlanmamis olmam gerisi vade sıkıntısı yoksa fillerin tepismesi.

Bir de para kaybedebilirsiniz ama sağlığınızı kaybetmeyin.Su an bunu hastaneden babamın başındayken yazıyorum.Inanin degmez.

3. Dikkat edelim 5.82 ve 5.20 yolculugu basladi cok net yabanci satislari devam ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Becerebilen yapar tabii ama becerdiğini sanan (bir iki zıplar çekirge üçüncüde....) ve beceremeyen sadece zararını katlar..bu belgeli borsanin altın kurallarındandır..specin en sevdiği ky tarzıdır [emoji1]
    Şimdilik çalı arkalarında gizleniyoruz hocam. Haa ortaya çıkarız spek bu sefer yakalar yapacak birşey yok. Şimdilik işe yarıyor. Çelik don da giydik tedbir amaçlı [emoji23]

Risk almayan kazanamaz

5. yorumları alayım lütfen

6. Gedik kim için alıyor bilemeyiz, ama 10 gündür tcell tutmuştum, gedik orada da gün aşırı ciddi mal satmıştı . Bugün baktım deucheye virmanlamış.burada da onlar için alabilir mi acaba...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Cool76 Yazıyı Oku
    Maliyetim 7.8.Normalde hisse.nette alim yeri satım yeri vs yazilmaz kurallara aykırı ama meramını anlatmak için yazıyorum ki bu grup haftaya 5.1 de gösterir Kozaaya 8 de hiçbir farki yok.

Temel analizleri beklentileri benzer degismedi son 8 günde 7.82 den 5.8 lere geldi.Sirket sahipsiz ki bu kadar spekule edilebiliyor.

Burada durmadan veri paylaşan ortaklara yazık.O kadar ince düşürdüler ki bir kaldırıp 3 indirdiler 60 dk lik grafiğe bakın görürsünüz.

Sonuçta tek üzüntüm trade imkanlarından yararlanmamis olmam gerisi vade sıkıntısı yoksa fillerin tepismesi.

Mi A2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen hocam teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    valla bu sitede başta loruhlano hocam olmasa çoktan zararına satmıştım onun paylaştığı veriler sayesinde moralimi bozmuyorum ve bekliyorum
    sakın ha...ne dedik ben söz verdim sana ..7,60 satacaksın....syglar.....

Sayfa 664/1527 İlkİlk ... 1645646146546626636646656666747147641164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •