Kords en iyi hisselerden bir tanesi. Onu acik. Hissede ky yok. Son bir dokme yapip yoluna devam edecektir. Takipteyim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kords en iyi hisselerden bir tanesi. Onu acik. Hissede ky yok. Son bir dokme yapip yoluna devam edecektir. Takipteyim
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
verirlerse bu sefer gercekten kasayi sifirlariz..
Olay budur...
Gerisi bence, siyasette de alışık olduğumuz gibi, algı yönetimi...
Bu kadar kötü ekonomik verilerin geldiği bir dönemde, ekonominin kazanı bankaların hala "iyice" durumda olması bana birşeylerin yanlış olduğunu gösteriyor.
Bankaların bilançoları yanlış (!) düzenlenip, dönem kar zararları yanlış mı hesaplanıyor acaba diyorum...
TUPRS...2 ocak 2019 tarihindeki temettüsü düşülmüş fiyatı 102.80 TL...bugünkü kapanışı 122.70...135 leri de gördüğü oldu geçen ay...
EREGL yılbaşında 7 tl idi...bu sabah 1.38 tl temettü vermiş hali ile kapanış fiyatı 7.46...koy üstüne 1.38 tl yi...8.84 TL ediyor...
benim hisseler diye fiyatlar yakın takibimde doğal olarak...
EURUSd şu düşüşte 3 dalgasına bir başlasa da rahatlasak. İlk kurşunu attılar ama devamını bekliyoruz
sarı kafa bu ara çok sessiz
USDTRY de yarin icin hedef 6.33 noktasi.
Tabi oncelikle 6.22-23 bandinin asilmasi gerekli.
TUPRS zaten 128 TL altinda zayif bir goruntu ciziyordu. Bilanco ise cok kotu geldi.
Yarin 115.xx TL test edilir diye dusunuyorum. Daha alti zaten satislari hizlandirir.
XU100 tarafinda ise 87 bin seviyelerinin cazip bir alim yeri oldugunu dusunuyorum.
89 bin kritik bir destek.
Izlemeye aldigim hisseler
TTRAK Yeni zirve yapabilmesi icin yaklasik olarak %235 yukselmek zorunda. Bu ulkede tarimin bir sekilde gelismesi bekleniyor. Bu yuzden hisse fiyat olarak cazip. Bir miktar daha dusus payi olsa da riske edilebilir. Yine tarim sektorun icinde bulunan GUBRF ve TMSN fiyat olarak cok dusuk kaldilar.
TKNSA zor ama surpriz bir hisse olabilir. Fiyati cok dusuk ve yakin zamanda tekrar bir satis dedikodularinin cikacagini dusunuyorum. DOAS keza perisan oldu, butun kotu beklentiler alindi o hissede.
GENTS yine ozsarmeye, karliligi ve FK sina gore cazip buldugum bir hisse ancak 1.50 ye kadar dusme olasiligi da var. GLYHO yine zor ama potansiyeli olan bir hisse.
Cimento sektorunden iki sabanci hissesi olan AKCNS ile CIMSA degerlendirilebilir.
KOZAA, KRDMD ve HALKB ise XU30 dan uzun vadeli portfoy icin izlemeye alinabilir.
Asagida ki hisseler ise takip ettiklerim ama almak icin cok istekli olmadiklarim.
YUNSA bana cok soruldu ama hisseyi begenmiyorum. 3.20 ye dusme ihtimalini yuksek goruyorum. CEMTS cok sevdigim hisselerden biriydi ama hisse cok bozdu. GOODY yine perisan halde.
KATMR icin kararsizim. Bedelli sermaye artirimi yapti, bu hisse olaylar ciktiginda is yapiyor. MGROS ile NETAS cazip duruyorlar ama yillardir da cok uzuyorlar yatirimcilarini. PETKM, SAHOL, SASA dan kazanc anlaminda pek umutlu degilim.
Misal garan dagilmisti gecen sene 2009 ortalamasinin altina inmisti ama endeks inmedi. Hisse bazli dagitti.
Tabi ayni ortalama Vob icinde gecerli. Fakat faiz faktoruyle Vob yukarda kaldi. Endeks 87 kirarsa vobun 1500 ortalamayi takip etmek lazim. Agustosta ikiside ayni ortalamaya degdi ve kalkti. Tabi sonra faiz olayi vobu yukarda tuttu.
https://i.hizliresim.com/P1yBp5.png
güzel daralmış :)
Youtube da simdi bir video izledim
Esenyurtta bir kadin
Hayran kaldim, mutlaka izleyin
Kadin bildigin yurek yemis ya
Başlık, kuru beklerken, hisse başlığına döndü...
Epey uzaktık.
Yararlanıyoruz.
24 Haziran oncesi hararetli forum gecelerinde yazistiklarimiz gerceklesiyor aslinda birer birer. Bir tek Bahcelinin madik atmasi kaldi. Onun da vakti var demekki daha.