Sınırlarımızı koruyoruz durumunu geçti bu artık...Resmen bataklıktayız ve savaştayız...Vietnam gibi...
Printable View
Sınırlarımızı koruyoruz durumunu geçti bu artık...Resmen bataklıktayız ve savaştayız...Vietnam gibi...
Valla bu iş böyle giderse ruslarla papaz oluruz.Bize corona gelirse, bir de bu idlib işi tam kusursuz fırtına gelir.Allah yardımcımız olsun.İşin kötüsü bunun farkında değiliz,ekonomide hala corona işi bize yarar diyen salaklarla,dış politikada da ruslarla kapışmayız bizim işimiz esadla aymazlığı ile gidiyoruz,sanki esad putinden habersiz tuvalete gidebilirmiş gibi.Bu kafalarla işimiz çok ama çok zor.
https://3.bp.blogspot.com/-xRn6_z02j...-batakligi.jpg
Boğulan, bizim çocuklar maalesef!
Doğru tabi bizim aklettiğimizi işin içindekiler bilmez mi sn watcher,benimki de laf işte.Biraz da tam da dediğiniz kızgınlıkla yazdım,ölenler insan,bizim insanımız,bu bataklıktan nasıl çıkılacak neden ordayız,planımız ne,bizimkiler ne düşünüyor düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum,biz niye suriyedeyiz aklım ermiyor ki.
İlk saldırıda erdoğan ukraynaya gitti bir sinyal çaktı putine madem öyle al işte der gibi.Bu ruslar bizim gibi değil ki kanları yerde kalmayacak şu bu demiyorlar,ilk rus uçağını indirdiğimizde davutoğlu esti gürledi verdiysem emri ben verdim şu bu,putin sadece bu iş burda kalmaz dedi,sonra ambargolar ,turizmde çöküş,sonunda bizim geri çark etmemizle sonuçlandı iş .Şimdi de esadı kullanıp küt diye bombayı sallıyorlar,bizim aslanlar şehit oluyor,e atan kim sözde esad ,hadi al buyur burdan yak oluyor işte.
Hep te fakir ailelerin çocukları...Ücretli askerlik yapamayacak durumda olup bilakis bu işe profesyonel girmek zorunda kalanlar...
Benim merak ettiğim askerlerimizi bizzat öldüren bir ülkeye nükleer santral yaptırıyoruz kendi sınırlarımız içinde.. ve sonucu ne olacak..
ya rus işi bilmiyor
bi antlaşma yapacan
1 rus Antalya 1 hafta alanya 4 yıldız TP tatil = 200 metre küp gaz
barter sistemi
kafayı çalış
rus ta Türk te Euro ya da dolara muhtaç kalmıyor
biri denize girerkene öteki konbiyi yakarkene ödüyo
yoğuşmalı konbi ise 180 metre küp te olur :)
değerleri attım da
takas yapın ağalar
bu ka basit yahu
rus , gaz şirketine ödeme yapıyo rubleylen
otel içinde, bi kurum kur
gaz şirketi ona yollayınca gazın parasını
o da , ordan doğru otele TL nakletsin , işte
ödeme tamam
üstat konbinin yanış şeysi o , şekli
turbo gibi, tekrar yanmıyan gazı döndertip yaktırıyor içerde döndertiyo gibi düşün , senin anlıcağın şekil izahat-ı maslahat işte anca bu kadden :)))
Zaten takas oluyor,arada dönen para palavra sn moruk.Dolara komisyon haracı veriliyor tüm dünyanın yaptığı gibi.Yoksa elbet takas bu olay ,al gazı ver tatili arada para yok ki :)))))))))))Ben gaz aldım sana 10 bin dolar verdim ,sen tatile geldin 10 bin doları bana geri verdin,ikimizde dolar alıp sattık komisyonumuzu amerikaya ödedik,tüm dünyanın yaptığı gibi:)))))))
Yoksa altınmıydı herneyse doları aradan çıkaracak bir projeydi saddamınki ,sonra nerde yargıladır nerde astılar sır oldu çıktı.Tam anlaşılamadı akıbeti,mezarı nerde ki.
haftalık bist grafiğine baktığımızda 2018 başındaki düşüş öncesinde gibiyiz- stochastik göstergeside uyum içinde https://i.hizliresim.com/Xl7ao3.png
Saddamın süper topu vardı,kendi özel cumhuriyet muhafızları vardı,hala aklım ermez amerika çölde sanki otobanda gider gibi yol aldı.O efsane cumhuriyet muhafızları falan tamamen tırt çıktı.Saddam da adil bir yargılanma sonucunda hakkın rahmetine şey olduydu sonunda .Neyse dolara bulaşanın sonu hayırlı olmuyor.
Sn. deniz43'ün başlığını takip etmeyenler için: MB net rezervlerinin 24 ocak 7 şubat arası 4.6 milyar dolar azaldığını hesaplamış.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post4128882
O degilde bazi kagitlarin forumlarini takip ediyorum. O kadar yeni yatirimci var ve o kadar borsadan anlmaz yazilari var ki. Bazen acaba okuma yazma bilen oglumu yaziyor diye dusunmeye basladim. O kadar borsadan anlmayan kisi girmis ki su an borsaya. Daha hic dusus gormemis dususun ne oldugunu bilmeyen bir suru madur cikacak. Belki bu yuzden intiharlar olacak. Belki tum birikimini bir çırpıda heba edecek oyle kagitlar var ki su an piyasada 20 yil sonra bulunduklari yere gelemeyecekler belki. Yazik cok yazik...
Şu borsaya yatırım yapanlar karanlık ve bulanık bir suda yüzüyorsunuz haberiniz yok ! Ortamın gergin olması , ekonomik ve siyasi belirsizliklerin devam ediyor olması , Ortadoğu ' daki sıcak gelişmeler , ekonomiye yönelik sorunlarımız vs. bunca sorun ve belirsizlikler varken borsaya hangi mantıkla yatırım yapıyorsunuz ? Parayı yoldan veya çöpten mi topluyorsunuz ?
Dolar endeksi 98.75 oldu. Dolar/TL'nin altı lirayı aşmasını sağlayan bu dış tazyik oldu, bu endeks yükselmese dolar hala 5.98'de duracaktı.
Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği duyurdu.
Rejim unsuru ne demek? Bilen Var mı?
Dün gece bir forumdaş mikrop, bakteri, virüs konularında bizi aydınlatmıştı...
Rejim unsuru dedikleri Koronavirüs gibi bir şey mi acaba?
101 adet unsurun (her neyse) nasıl sayıldığını da haberde bizi bilgilendirmekte bakanlığımız...
Şöyle denmekte:"çeşitli kaynaklardan edinilen ilk bilgilere göre 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği, 3 tank ve 2 top/havan mevziinin tahrip edildiği, ayrıca 1 helikopterin isabet aldığı öğrenilmiştir."...
Böylelikle, bir vatandaş olarak merak ettiğim bu konuda da bilgilenmiş hissettim kendimi...
Aydınlandım.
Maalesef dediğiniz gibi borsaya yerli ilgisi hiç olmadığı kadar yüksek bunun sebebi ise yerlesiklerin yatırım aracı olarak elinde sadece borsa kalması döviz baskı altında faiz baskı altında emlak piyasası bitik yatırım yapacak alanlar vergilerin yüksekliği ve talebin düşüklüğü sebebi ile cazip değil elde kalan sadece borsa sonumuzu hayırlı olur inşallah
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
'Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın başkanlığındaki heyet ile Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi başkanlığında siyasi, askeri ve istihbari temsilcilerden oluşan Rus heyeti ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen görüşmede İdlib'deki son durum ele alınmıştır.
Görüşmede İdlib'deki uluslarası anlaşmalara bağlı olarak bulundurulan gözlem noktamıza rejim tarafından yapılan askeri saldırı en sert şekilde kınanmış ve saldırıya karşı meşru müdafa hakkı çerçevesinde cevap verileceği dile getirilmiştir. Türk askerine karşı yapılan saldırının kabul edilemez olduğu, saldırıya en sert şekilde mukabele edildiği ve bundan sonra da edileceği belirtilmiştir. Astana ruhuna aykırı şekilde askerlerimize ve gözlem noktalarımıza yönelik bu saldırıların derhal durdurulması gereği şiddetle vurgulanmıştır."