Sayfa 669/999 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1. O degilde bazi kagitlarin forumlarini takip ediyorum. O kadar yeni yatirimci var ve o kadar borsadan anlmaz yazilari var ki. Bazen acaba okuma yazma bilen oglumu yaziyor diye dusunmeye basladim. O kadar borsadan anlmayan kisi girmis ki su an borsaya. Daha hic dusus gormemis dususun ne oldugunu bilmeyen bir suru madur cikacak. Belki bu yuzden intiharlar olacak. Belki tum birikimini bir çırpıda heba edecek oyle kagitlar var ki su an piyasada 20 yil sonra bulunduklari yere gelemeyecekler belki. Yazik cok yazik...

Şu borsaya yatırım yapanlar karanlık ve bulanık bir suda yüzüyorsunuz haberiniz yok ! Ortamın gergin olması , ekonomik ve siyasi belirsizliklerin devam ediyor olması , Ortadoğu ' daki sıcak gelişmeler , ekonomiye yönelik sorunlarımız vs. bunca sorun ve belirsizlikler varken borsaya hangi mantıkla yatırım yapıyorsunuz ? Parayı yoldan veya çöpten mi topluyorsunuz ?

3. Dolar endeksi 98.75 oldu. Dolar/TL'nin altı lirayı aşmasını sağlayan bu dış tazyik oldu, bu endeks yükselmese dolar hala 5.98'de duracaktı.

4.  Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
    Şu borsaya yatırım yapanlar karanlık ve bulanık bir suda yüzüyorsunuz haberiniz yok ! Ortamın gergin olması , ekonomik ve siyasi belirsizliklerin devam ediyor olması , Ortadoğu ' daki sıcak gelişmeler , ekonomiye yönelik sorunlarımız vs. bunca sorun ve belirsizlikler varken borsaya hangi mantıkla yatırım yapıyorsunuz ? Parayı yoldan veya çöpten mi topluyorsunuz ?
    Bu işin doğası budur yormayın kendinizi, piyasa böyle işler, tarih tekerrür eder. Onlar da zirveden borsaya girmemeyi öğrenirler bir dahaki sefere yapmazlar ama o zaman da yeniler gelir bilmeyen...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği duyurdu.

Rejim unsuru ne demek? Bilen Var mı?

Dün gece bir forumdaş mikrop, bakteri, virüs konularında bizi aydınlatmıştı...

Rejim unsuru dedikleri Koronavirüs gibi bir şey mi acaba?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği duyurdu.

Rejim unsuru ne demek? Bilen Var mı?

Dün gece bir forumdaş mikrop, bakteri, virüs konularında bizi aydınlatmıştı...

Rejim unsuru dedikleri Koronavirüs gibi bir şey mi acaba?
    Sn Bora Yaşar,
    Peki etkisiz hale getirildi ne demek? Bunu bilen var mı?
    Bilgilendiren olursa sevinirim.
    Selamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    101 adet unsurun (her neyse) nasıl sayıldığını da haberde bizi bilgilendirmekte bakanlığımız...

Şöyle denmekte:"çeşitli kaynaklardan edinilen ilk bilgilere göre 101 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği, 3 tank ve 2 top/havan mevziinin tahrip edildiği, ayrıca 1 helikopterin isabet aldığı öğrenilmiştir."...

Böylelikle, bir vatandaş olarak merak ettiğim bu konuda da bilgilenmiş hissettim kendimi...

Aydınlandım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sn Bora Yaşar,
    Peki etkisiz hale getirildi ne demek? Bunu bilen var mı?
    Bilgilendiren olursa sevinirim.
    Selamlar
    Evet bu konuda da bilgilendirilmeye hazır ve açığım...

Ekarte edilmek, pasifize etmek benim ilk aklıma gelen Türkçe karşılıklar...

Ama emin değilim.

Sayfa 669/999 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •