Kapatmadı...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kapatmadı...
Finansal raporda değişiklik olmus inceleyen oldumu ne gibi bi değişiklik var
12.72 üstü kalmalıyız bugunun önemli rakamı
Tacirler son 1 hafatada 350 bin lot almıstı bugunde o boşaltıyo malı
Şu ana kadar 85 bin sattı bugun yarın boşaltır heralde malı şimdi de o oyalar
135 e cıktı satıs
175 bin tacirler satısı oldu adam bugun bitircek malı
175 bin tacirler satısı oldu adam bugun bitircek malı 14 tem düşerken almıstı hadi 13 lerde olaun ortalaması 12.20 den suan satıs ort 350 lottta 350 bin tl zarr yazar çogumuzın sermayesinden fazla
245 bin oldu satıs toplam lot 350 bin ortalaması alış 13.80 miş zararına niye satıyo acaba
320 olsu kaldı 30 bin lotu iş en iyi alıcı 150 bin gerisi piyasaya dagıldı malın
En iyi alıcı iş 240 kusurnin tacirlerin lotu bitti
Bugun iş yatırım yüklü aldı bayadır tahtada bu kadar mal almamıstı yakında bir haber patlar sayfadada bnden başka kimse olmadıgna göre yatın banvt in günü olabilir
Brezilya brf de söyle bi şey demiş ceo bi kaç gün önce dünyadaki varlıklarını satıcaknıa sermayesini güçlendirmek için
Daha önce de bazı bölgelerde ki varlıklarını satacağını ancak Banvit gibi Müslüman coğrafya sinda kalacaklarını belirtmistiler.
Bu link kapalı mı? Nerede herkes
Açık ama hisse bir süredir hareketsiz...
Epeydir sessiz ..ama varlığınıza sevindim..24 maliyetle sabırla beklemedeyim.burda olacam.hiiic bir yere gitmeyeceğim..
Derviş oldum bu kâğıtta ama olsun bakalım ...ya siyah ya beyaz...🤣🤣🤣
Bakıyorum buraya kimse yazmiyor. Demekki insanlar tamamen batak.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi buralarda 30 lara girecek diye ky. malı yıktılar.. Bunun üzerine Yazacak birşey mi kaldıki
24 maliyetle beklemede kaldım.35_40 diyenler nerede .bende onu diyorum ya...neyse torunlara kalır belkim...
Malı ky yüklemek için iyi reklam yaptılar ve ortadan kayboldular.
24 maliyetle bekleyen arkadaşları takdir ediyorum umarım en kısa sürede zararlarını çıkartırlar. Ben de bugün 11,53 maliyetle aranıza katıldım. 14,10 is satış için hedef fiyatım.
Bana da haber ver oralara gelince zararına satacam.
14.43............................
Birleşme ile ilgili haber var. Olumlu mu? Olumsuz mu etkiler sizce?
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%100 bağlı ortaklığı ile birlesiyor. Etkisi nötr olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en büyük satıcı citinin elinde 1.200 bin lottan 400 bin lot kalmış.
sonuna kadar satarsa kurtuluruz.
İlk eşleşmeler pozitif umarım bizim için güzel bir gün olur
Keşke hacim biraz daha güçlü olsa pek güven vermiyor. Her an geri çekilecek gibi duruyor. 12 üzeri sert alımlarların gelmesi lazım.
Tahmin ettiğim gibi geri çekildi ama olumlu tarafından bakmakta fayda var. Endeks %1,5 eksideyken az da olsa pozitif ayrıştık.
Ne kadar çok tek haneli lot alışverişi oluyor. Arkadaşların canı sıkılıyor vakit geçiriyorlar galiba
Hacim çok düşük, forumda etkileşim hareket çok az. Bize bu yatay sarmaldan kurtulmak için ateşleyici bir haber lazım ama gelir mi gelmez mi belli değil. Bilanço için öngörüsü olan var mı ?
Bilanço 100 mlyn gelse nolur ? Dibine dibine vurmuş zaten..😒