Birinin girdiği belliydi zaten. Alırken yüksekten aldırıyor. Sen almaya çalıştıkca yukarı çekiyor. Satarken de aynı sen satmaya çalıştıkca alta basıyor. Aldırınca yine yavaş yavaş aşağı gelip yeni avlarını bekliyor. Ytd.
Birinin girdiği belliydi zaten. Alırken yüksekten aldırıyor. Sen almaya çalıştıkca yukarı çekiyor. Satarken de aynı sen satmaya çalıştıkca alta basıyor. Aldırınca yine yavaş yavaş aşağı gelip yeni avlarını bekliyor. Ytd.
Bugün tek tük KY avlama yapıyor. 100 tl kara bile aşağı basıyor. Ytd.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İÇİNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.
3 'ten 4 hareketini bildim bakalım 5 'ten 6 hareketini bilebilecek miyim?
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
şirket son yaptığı 111 milyonluk kara göre fk sı 10 olacak şekilde bir hesap yapıldığında hissenin ederi 44 tl çıkıyor...fk sı 8 olacak şekilde bir hesap yapıldığında ise 35 tl çıkıyor...yok bundan sonraki çeyreklerde 111 milyon tl değil de 100 milyon kar yapacak dersek o vakit de fk sı 8 e göre olması gereken fiyat 32 tl dir...
sanayi şirketleri genelikle fk 8-10 aralıklarında değerlenirler...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
şirket birinci çeyrekte 33 milyon ikinci çeyrekte 75 milyon ve üçüncü çeyrekler de de 111 milyon kar yapmıştır...cirosu ilk çeyrekte 570 milyon ,ikincide 670 milyon ,üçüncü çeyrekte 640 milyon yapmıştır....
üçüncü çeyreklerde ikinci çeyreklere göre cirosu 30 miyon düşük olmasına rağmen karı 36 milyon daha fazla olmuştur...bunun birinci nedeni yurtdışı satışların artmış olmasıdır...
birinci çeyrekte ihracatı 60 milyon,ikincide 75 milyon ve üçüncü çeyrekte ise 95 milyon olmuştur...görüldüğü üzere sürekli artan bir trend var...
kısacası hisse çok aşırı düşmüştür...dün endeksin eksili olmasına rağmen banvitin artıda olması iyi toplandığı izlenimi verdi...topikte paylaşılan bilgilere göre ihracatın çok iyi bilgileri var...bu ihtimal dördüncü çeyreklerin de güzel geleceğini düşündürtüyor...bence hisse tekrardan çıkış yapmaya müsaittir....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
banvitin 45 milyon tl civarında bir de döviz açığı var...dördüncü çeyreklerde 5-6 milyon tl civarı bir karda düşmeye neden olur...artabilecek ihracat bu dezavantajı kolaylıkla amorti eder...bundan sonraki çeyreklerde şirketin 100-110 milyon tl aralığındaki karlar bu hissenin 30 alt marj ,45 tl de üst marj olmak üzere bu aralıklarında değerlenmesine sebep olabilir....bunun miktarını tahta yapıcı belirleyecektir...
Yer İmleri