Kimin kandırıldık, aldatıldık diye itirafta bulunduğunu biliyorsunuz sanırım....
Printable View
Erdogan baskan oldugunda kürdistan resmen kurulur.
2023 de baya bir yer alirlar bizden.
Görünen koy klavuz istemez.
Plan tikir tikir isliyor
Evet artık olaylara ters tarafından bakmayı öğrendim..
Birşey kötü olarak mı gösteriliyor..
Birşey çok iyi olarak mı gösteriliyor.
Bir ülke ile dostmuyuz
Bir ülke ile düşmanmıyız.
Bilin ki tam tersi..
Çok zor buna inanmak...Öyle güzel işliyorlar ki..Öyle bi algı pompalaması var ki.
Misal almanya seçimler bitti..
Görecez ...
keşke taş atmasaymışım.
uyandırdık canavarı :)
ben çözmüştüm de ..iyi oldu
e bildiğin uluslararası ilişkiler uzmanı bu
tutarsız
verdiği kararlara bakın bu yeterli bence
ben lafa değil icraata bakarım
kararları hep fiyasko
lafa geldi mi soros sanırsın..
laf ebesi lafffff
tutarsız.
Erdoğan'ın hayali gerçek oluyor, şu anki yalandan çıkışları Mhp'den devraldığı tabandaki cılız sesleri bastırmaya yönelik. Erdoğan geldiğinden bu yana kendisine yakın iş adamları ile Kürdistan'ı inşa ediyorlar zaten. Hadi Akpyi Türkiye'nin Baas partisi yaptın, ülkede imparatorluk kurdun ve korku ile yönetiyorsun ama Irak'ı neden parçalamak istersin be adam diye sormadan edemiyorum. Diğer yandan Dolar-Euro sene başından bu yana yüzde 10 değer kaybetti. Trump çenesini tutabilirse Dolar'da ciddi bir toparlanma bekliyorum.
"Evet artık olaylara ters tarafından bakmayı öğrendim..
Birşey kötü olarak mı gösteriliyor..
Birşey çok iyi olarak mı gösteriliyor.
Bir ülke ile dostmuyuz
Bir ülke ile düşmanmıyız.
Bilin ki tam tersi.."
Peki bunun yeni bir algı operasyonu olmadığını nasıl anlayacağız? :)
Bendede söyle bi senaryo var
Bizde olsa hep güç tapinilmasada alkislanilir ama her yer biz değil ah keşke olsa
Şimdi Merkel cdu partisine kimse yanasmazsa ki yanasmaz yanasmaz dedik ya ora bura öte fark i
Kalan 3 parti anlasip kursa hükümeti
Zati biri arti sonsuz aşırı sağ
Dxy bu durumda Trump otsede otmesede yürür
Yani dünya para birimleri etkilenmez de baksana biz dibimizdeki şeyi :-) görmezden gelirsek bu bizi kapsayabilir bal gibi. Yatırım tavsiye değil
IKBY referandumuna ilişkin açıklama yapan ve Türkiey'nin kırmızı çizgisini açıklayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Türkmen kardeşlerimize yönelik bir fiili müdahale olursa askeri operasyon hemen olur" dedi.
Birden bir sevgi halesi doğdu Türkmen kardeşlerimize karşı...
Nedense...
Yıllardır onlar can verirken üçe beşe bölünürken ortada görünmeyenler bir anda, devlet ve devlet başkanı muamelesi yaptıkları Kürtlerle papaz (!) olurken, Türkmenleri bir gerekçe olarak kullanmayı diplomasi başarısı olarak gördüler.
Ne beis var.
Yiyen yiyor.
İyi de dışarıda bu gerekçeyi kabul edecek bir devlet var mı?
Orası meşkuk.
Hükümet parti falan bunlar boş muhabbet. Bugün Erdoğan bu forumdaki herkesi içeri alın dese bir daha gün yüzü göremeyeceğimiz bir ülke olduk. USD/TRY paritesi de büyüme rakamlarımız gibi gerçekçi değil nedir ne olmalıdır bilmiyorum ama Dolar Euro arasında Dolar'ın toparlanacağını öngörüyorum. Seekingalpha'da da bunun için 3 gerekçe sıralanmış;
https://seekingalpha.com/article/410...ar-finally-due
Akoglanlarda bir sessizlik ve tedirginlik var.
Barzaniye soz geçirecek diye dusunduler o olmadi.
Dinlemezse sert.mudahele edilcek dusundu o da olmadi
Iclerinde patladi bu beklentiler.
16 nisan surecinde barzani baskanlik konusunda eleştirenlerin dedikleri cikmaya baslayinca...fazlasiyla tedirgin olmus durumdalar
Kafalarinda acabalar dolasmaya basladi
https://scontent.fsaw1-10.fna.fbcdn....48&oe=5A428C6A
Bölgeyi gerdiler gerdiler...
Halep Musul derkennn...
Demek ki olacak buymuş...
Benim dileğim "Barzani denilen orta oyuncusunun dileğinin sonsuza dek olmamasıdır.."
Ic anadoludakiler karadenizliler kendi elleriyle barzaniyi kendilerine komsu yapacaklar.
Ufak ufak karincalar beyinlerine girmeye basladi ama reisleri meydana cikacak ve sevgili DIN kardeslerim diyecek...
Hepsi unutulacak...
Bölünmeye adim adim gidiyor ulke.
Kopruden once son cikisi baskanlik secimi.
Mevcut lider kazandigi an barzani havai fisekleri atar
Dileğim bu Barzaninin rüyasının gerçekleşmemesi.
acaba iç Anadolu ve Karadeniz bölgesinde yaşayanlar yakında komşularının kim olacağı konusunda zerre kadar kaygı duyuyorlar mı?
Din halkın afyonudur Karl Marx
Vincente neredeyse aynı şeyi paylaşmışız, şimdi gördüm
Hocam ben siyasetten anlamam yaşım başım da var ama iki kez oy atmaya gittim o da biri nası bi duygu diye diğeri de işim yoktu ondan
İsteyen istediğini istediği kodese de kor
Seekingalpha yi da bilmem
Tek bildiğim dolar avro harici tüm rakiplerini yedi
ilk kanada dolariyla başladı on küsür sene önce başa baş tilar şimdi lalettayn para birimi oldu
Sonra İsviçre frangini kimse takmadi çünki amerika ubs dahil tüm İsviçre sirdas hesaplarını kontrolü altına aldı
Sonra malum Sterling pound o da Avrupa birliğinden kaçının ca bitti
Yani siyaset gözünüzü karartmis hocam sizin malesef
Dolar Karşısı tek rakip var avro
O da ufalmasi ve avro birliğinin gebermemesi için Merkel in gelmemesine bağlı
Alman derincileri bunu görüp harekete gecmezse eğer merkelle parite 1.30 olur on sene sonra birlik dağılır gider Merkel cavusesku gibi romantische strase ormanlarında kaçarkene düşer masal biter
Sanki avrupada çok demokrasi var
Yani vites kucultemiyosa avrupa
Soksun Nazi unsurları devreye öyle degersizlestirsin parasini başka yolu yok
Hoş ellerinde başka enstrümanda yok
Not: Seekingalpha yi okumadım dahi
5-6 hafta önce 127.000 den şortlamıştık...
Zor bela kapattık.
138.000 leri gördük..
Şimdi 127.000 lerde...
Şortlamak için yürek ister.
Algı işte bu olmalı.
İlginç...
o arkabahçeli gelinen bu durumla ne kadar iftihar etse azdır.
gelinen durumdaki payı %50 dir
diğer %50 malum.
Gruptan çıkmak için kafanızda belli bir puan var mı?
"Kazanırsak 6, kaybedersek 3 puanda kalacağız. Berabere biterse 4 olur."
(Şenol Güneş)
Hepsi bence...
Adam futbol gurusuymuş.
90 dakika bağırıp çağırıp duruyor.
Sadece son maça özel değil. Her maçta böyle.
Kaybederse efendilik kalmıyor.
Neyse ki son maçta atılmadan önce küfürü de kameralara yakalandı.
Ama 4. hakeme de bugün gazetecilere de küfretmedim diyebiliyor.
İnsan kalitemiz bu.
Hemen her konuda böyle...
Düşük kalitede bir ülkeyiz.. Doğal olarak.
Valla ben 2002 Mart gittim Kanada YA
PARİTESİ 1.06 idi
Sizi koy kayfeleriyle baş başa bırakalım biz
Hiçbi caciktan anlamayan dolu yahu bura
Adama Milenyum yorumu yaziyok
İstanbuldan semt ismi yazıyo
İvedik fan heralde
https://m.mynet.com/muskaciyi-baltay...-yasam-3279301
Yazik buyucu hocaya amaaaa.
Ayibb
Insan muskaciyi balta ile keser mi..
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar size bir tavsiye: Bu tip forumları, bu tip forumlarda yazan şeyleri kafaya takıp dikkate alıp da canınızı sıkmayın. Maalesef online media bu işte: adamı karşında görsen 5 dk konuşursun anlarsın ama burada bu imkan yok. Harcamayın vaktinizi buralarda. Hakikaten bilgisine güvendiğiniz kişilerin mesajlarına bakın, gerisini sallayın gitsin. Kaybeden siz olursunuz. Site sahibinin sorumluluğu olmaz. Benim tahminim o sadece reklamdan aylık 12-20K TL kazanıyordur. Verir isteyene IP numaranızı kurtulur. Size bir hikaye anlatayım: bu şekilde başka bir forumda bana hakaret eden kişinin site sahibinden IP'sini aldım. Adam daha sonra özür diledi, hastahaneden resmi psikolojik sorunu vardır raporum var kusura bakma dedi.
Neyse konumuza geri dönersek eğer
Aaaa amerikada ırkçılık yok avrupada var
Avrupa arogant amerikanya insancıl
Olsun
Snn varlığın Avrupanın uzun yaşamasına bağlı
Öyle vop mop borsa kısa dönem eğlence ulusun karnını ticaret doyurur goruyong işte güney ve doğu komşuların bir varmış bir yokmuş muhabbetinde surekli
Avrupa amerikan tacizine dayanır sa
Çünki parite oyununu namissiz peh eyi biliyo
İşine geleni sıska bırakıyor Kanada
Gelmeyeni palazlandiriyo yiyip içip çıkamasin diye avrupa
Bazisina bi fiske knock out svizeriya
Yani bizim böyle az okuyup ( okul az okuyup yani kısıtlı know how) tezgahta isleyip gene sanayi ara mali da olsa
Tek dişe dokunur pazarimiz avrupa
Ondan onlara burdan fikren bi can simidi yolladik fena mi ettik. Türk olmasak bana ne
Gereksiz not: şu Bağcılar delikanlisi adam tam uzun ufuk ileri gerizeka süzme hemde
Şenol Hoca'dan da bişey saklanmıyor valla.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=12036
yılsonunda dolar kaç kapatır anketine alalım sizleri.
Ya mafya bozmuş senin parayı yada hafızan iyice zayıfladı..:oleyo:
https://i.hizliresim.com/zJA019.png
2005 de 1.50 diye bi rakam yok.
Kürt referandumunun resmi olmayan ilk sonuçlarına göre % 62 HAYIR oyu çıkmış...
:)
Bu haber piyasaları nasıl etkiler acaba?
Haha 2si de olabilir, Kanada'ya çok gittiğim için seneler karışabilir. Sonuçta grafikte gözüktüğü üzere Dolar dövdü öldü gibi bir durum yok, pariteler ülke para politikaları, siyasi sebepler, global konjuktur, ekonomik göstergeler ve hatta bazen birkaç şirketin o seneki performansları gibi bir sürü etkenden ötürü artıyor/düşüyor. Takım tutar gibi parite takip etmemek, abuk sabuk yorumlar yapmamak lazım.
Sn derinlik grafiklerini özledik
Tüm EM'lerde dolar yükseliyor..K.Kore'yi yine kaşıntı tutmuş..ancak temel neden bu değildir diye düşünüyorum..
Alıntı:
Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Ri Yong-ho, New York’ta basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda ABD-Kuzey Kore ilişkilerine değinen Ri Yong-ho, "ABD’nin Hava sahamıza girmemiş olsalar bile ABD’nin stratejik bombardıman uçaklarını vurma hakkımız var" dedi.
Yong-ho, "Geçen hafta ABD Başkanı Donald Trump, liderliğimizin fazla hayatta kalamayacağını söyleyerek en sonunda ülkemize savaş ilan etmiş oldu" ifadelerini kullandı.