Sayfa 667/1009 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın hayali gerçek oluyor, şu anki yalandan çıkışları Mhp'den devraldığı tabandaki cılız sesleri bastırmaya yönelik. Erdoğan geldiğinden bu yana kendisine yakın iş adamları ile Kürdistan'ı inşa ediyorlar zaten. Hadi Akpyi Türkiye'nin Baas partisi yaptın, ülkede imparatorluk kurdun ve korku ile yönetiyorsun ama Irak'ı neden parçalamak istersin be adam diye sormadan edemiyorum. Diğer yandan Dolar-Euro sene başından bu yana yüzde 10 değer kaybetti. Trump çenesini tutabilirse Dolar'da ciddi bir toparlanma bekliyorum.
    Bendede söyle bi senaryo var
    Bizde olsa hep güç tapinilmasada alkislanilir ama her yer biz değil ah keşke olsa
    Şimdi Merkel cdu partisine kimse yanasmazsa ki yanasmaz yanasmaz dedik ya ora bura öte fark i
    Kalan 3 parti anlasip kursa hükümeti
    Zati biri arti sonsuz aşırı sağ
    Dxy bu durumda Trump otsede otmesede yürür
    Yani dünya para birimleri etkilenmez de baksana biz dibimizdeki şeyi :-) görmezden gelirsek bu bizi kapsayabilir bal gibi. Yatırım tavsiye değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    IKBY referandumuna ilişkin açıklama yapan ve Türkiey'nin kırmızı çizgisini açıklayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Türkmen kardeşlerimize yönelik bir fiili müdahale olursa askeri operasyon hemen olur" dedi.

Birden bir sevgi halesi doğdu Türkmen kardeşlerimize karşı...

Nedense...

Yıllardır onlar can verirken üçe beşe bölünürken ortada görünmeyenler bir anda, devlet ve devlet başkanı muamelesi yaptıkları Kürtlerle papaz (!) olurken, Türkmenleri bir gerekçe olarak kullanmayı diplomasi başarısı olarak gördüler.

Ne beis var.

Yiyen yiyor.

İyi de dışarıda bu gerekçeyi kabul edecek bir devlet var mı?

Orası meşkuk.

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bendede söyle bi senaryo var
    Bizde olsa hep güç tapinilmasada alkislanilir ama her yer biz değil ah keşke olsa
    Şimdi Merkel cdu partisine kimse yanasmazsa ki yanasmaz yanasmaz dedik ya ora bura öte fark i
    Kalan 3 parti anlasip kursa hükümeti
    Zati biri arti sonsuz aşırı sağ
    Dxy bu durumda Trump otsede otmesede yürür
    Yani dünya para birimleri etkilenmez de baksana biz dibimizdeki şeyi :-) görmezden gelirsek bu bizi kapsayabilir bal gibi. Yatırım tavsiye değil
    Hükümet parti falan bunlar boş muhabbet. Bugün Erdoğan bu forumdaki herkesi içeri alın dese bir daha gün yüzü göremeyeceğimiz bir ülke olduk. USD/TRY paritesi de büyüme rakamlarımız gibi gerçekçi değil nedir ne olmalıdır bilmiyorum ama Dolar Euro arasında Dolar'ın toparlanacağını öngörüyorum. Seekingalpha'da da bunun için 3 gerekçe sıralanmış;

https://seekingalpha.com/article/410...ar-finally-due

4. Akoglanlarda bir sessizlik ve tedirginlik var.
    Barzaniye soz geçirecek diye dusunduler o olmadi.
    Dinlemezse sert.mudahele edilcek dusundu o da olmadi
    Iclerinde patladi bu beklentiler.
    16 nisan surecinde barzani baskanlik konusunda eleştirenlerin dedikleri cikmaya baslayinca...fazlasiyla tedirgin olmus durumdalar
    Kafalarinda acabalar dolasmaya basladi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Bölgeyi gerdiler gerdiler...

Halep Musul derkennn...

Demek ki olacak buymuş...

6. Benim dileğim "Barzani denilen orta oyuncusunun dileğinin sonsuza dek olmamasıdır.."
    Son düzenleme : selka; 25-09-2017 saat: 16:28.

7. Ic anadoludakiler karadenizliler kendi elleriyle barzaniyi kendilerine komsu yapacaklar.
    Ufak ufak karincalar beyinlerine girmeye basladi ama reisleri meydana cikacak ve sevgili DIN kardeslerim diyecek...
    Hepsi unutulacak...
    Bölünmeye adim adim gidiyor ulke.
    Kopruden once son cikisi baskanlik secimi.
    Mevcut lider kazandigi an barzani havai fisekleri atar

8. Dileğim bu Barzaninin rüyasının gerçekleşmemesi.
    acaba iç Anadolu ve Karadeniz bölgesinde yaşayanlar yakında komşularının kim olacağı konusunda zerre kadar kaygı duyuyorlar mı?

Din halkın afyonudur Karl Marx

Vincente neredeyse aynı şeyi paylaşmışız, şimdi gördüm

Sayfa 667/1009 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •