Haklı olabilrsiniz fakat SPK'nın bu akşam açıklama ihtimali bile olduğuna göre, yüzde olarak pozitiflik ağır basıyor.
Dedim gibi bekleyip görelim...
YTD.
Printable View
Ben ters ayakta yakalandım 1,75 ort ile 5000 lot vardı dayanamadım 3 ortalama ile 15000 daha girdim cuma akşamında bu haber patladı uzuncu olduk ilk gün 2,90 satış emrinvetdim 20000 lot satılmadı elimizde patladı olmasa idi bekler 2 civarlarında gelince girerdim birde onay çok kısa olsaydı spk bu duruma almazdı hisseyi daha zamanı olduğu nu düşünüyorum asla ytd dir
Tahminimce, ERCYS olduğu gün internet yasağı kalkacaktır, mantıklı olanıda budur...
Kagidin geldiği yer belli 2.20 artık göreceğini sanmam görse bile kalıcı olacağını sanmam. 2.40 ta bile almak için nasıl saldirdiklari ve pusuya yattiklarini gördüm. Hayirlisi eğer düşerse bizde maliyeti azaltiriz napalim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satıcılar iyice azaldı.hacim yerlerde buralara demir attı, sayılır. tabii ki kendileri sağ cepten sol cepe yaparakta düşürebilir, fakat kağıdı kaptırır. aşağı gelirse depoyu fulleriz.
Kapanışa doğru tavana bir cizseler ne olur ama
Büyükler almıyor almadıklari gibi mal kaptirmamak icin aşağı salmayada korkuyorlar, ky satmiyor, işin özeti bu.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.