Sayfa 134/948 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Herşey okadar olumlu ve poz olsaydı hisseyi buralarda tutamaz lardı şuan daha ben hissenin 2,06-2,20 bandına ineceğini düşünüyorum onayın daha uzUn süreceğini agustos bulacağını oyüzden endeks düzeltmesi gelirse birde aşağılarda çok oyalanabilir
    Haklı olabilrsiniz fakat SPK'nın bu akşam açıklama ihtimali bile olduğuna göre, yüzde olarak pozitiflik ağır basıyor.
    Dedim gibi bekleyip görelim...
    YTD.
    Herkesin yaptığı işlem, kendini bağlar...

2.  Alıntı Originally Posted by CoOLMuSTi Yazıyı Oku
    Haklı olabilrsiniz fakat SPK'nın bu akşam açıklama ihtimali bile olduğuna göre, yüzde olarak pozitiflik ağır basıyor.
    Dedim gibi bekleyip görelim...
    YTD.
    Ben ters ayakta yakalandım 1,75 ort ile 5000 lot vardı dayanamadım 3 ortalama ile 15000 daha girdim cuma akşamında bu haber patladı uzuncu olduk ilk gün 2,90 satış emrinvetdim 20000 lot satılmadı elimizde patladı olmasa idi bekler 2 civarlarında gelince girerdim birde onay çok kısa olsaydı spk bu duruma almazdı hisseyi daha zamanı olduğu nu düşünüyorum asla ytd dir

3. Tahminimce, ERCYS olduğu gün internet yasağı kalkacaktır, mantıklı olanıda budur...
    Herkesin yaptığı işlem, kendini bağlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
     Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Uzuncu olduk mecbur artık 20.000 lotla beklerim sıkıntı yok tek üzüntüm cuma akşam üzeri 15000 lot aldım 1 saat sonra spk karektersiz lik yaptı hisse bunu hiç haketmemişti hepimizin kazanması dileğiyle herkese hayırlı cumalar..
    tabiki hisse bunu haketmedi..var bir bityeniği diye düşünyorum şahsen.. bakalım görelim.. 10 kat artmış sasa ile bunun kurban edilmesi mantıklı değil

5. Kagidin geldiği yer belli 2.20 artık göreceğini sanmam görse bile kalıcı olacağını sanmam. 2.40 ta bile almak için nasıl saldirdiklari ve pusuya yattiklarini gördüm. Hayirlisi eğer düşerse bizde maliyeti azaltiriz napalim

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. satıcılar iyice azaldı.hacim yerlerde buralara demir attı, sayılır. tabii ki kendileri sağ cepten sol cepe yaparakta düşürebilir, fakat kağıdı kaptırır. aşağı gelirse depoyu fulleriz.

7. Kapanışa doğru tavana bir cizseler ne olur ama

8.  Alıntı Originally Posted by ULUBEY Yazıyı Oku
    Kapanışa doğru tavana bir cizseler ne olur ama
    Büyükler almıyor almadıklari gibi mal kaptirmamak icin aşağı salmayada korkuyorlar, ky satmiyor, işin özeti bu.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 134/948 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •