Allah Allah niye uzaklaşıyor ki, daha karpuz kesecedik..:cool:Alıntı:
Euro Bölgesinde nihai yıllık enflasyon, haziranda yüzde 1,3’e gerileyerek Avrupa Merkez Bankasının (ECB) belirlediği yüzde 2'ye yakın enflasyon hedefinden uzaklaştı.
Printable View
Allah Allah niye uzaklaşıyor ki, daha karpuz kesecedik..:cool:Alıntı:
Euro Bölgesinde nihai yıllık enflasyon, haziranda yüzde 1,3’e gerileyerek Avrupa Merkez Bankasının (ECB) belirlediği yüzde 2'ye yakın enflasyon hedefinden uzaklaştı.
+1
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İller bankası hak ediş yapıldıktan sonra parayı hemen veriyordu. Hopp yukardan emir geldi tulumbada su bitti ödemeler aydan aya yapılacak.
Maliyeti 3200TL olarak söylemişti. Yemek servis fazla mesai tazminatlar vs. dahil. Kayıtsız hiçbir iş yapmaz. Açık hesabı dahi yoktur. Zira çalıştığı firmalar koç sabancı yurt dışında ise oraların büyük şirketleri.
Bahsettiğim yer organize sanayi bölgesi.
Bende size şunu diyorum madem ücretlerden bu kadar şikayetçisiniz siz gelin işveren olun fabrika açın.
Olay bu kadar basit 1900TL ye tü kaka dediler, hoop geldi suriyeliler, ileride bunu ceremesini fakirlik olarak çekecekler.
Ohal 3 ay daha uzatacak teklif sunuldu
Benim bildiğim istese de Suriyelileri kayıtlı çalıştıramıyorlar.
Bir sürü şartı şurtu prosedürü var...
Düşünün aynı paraya 3 kişi mi çalıştırmak istersiniz 1 kişi mi?
Ve ikinci olarak benim senin beklentin ile Suriyelinin beklentisi aynı değil. Adam canıni zor kurtarmış tabii ki karın tokluğuna da is bulsa çalışacak. Aman ev alayım çocuğumu okutayım derdi zaten yok.
Bunlarin hepsini geçelim. Siz ne iş yapiyorsunuz bilmiyorum ama 1900 liraya bir döküm fabrikasında mi çalışmayı tercih edersiniz yoksa 1800 liraya bi markette kasiyer olmayı mı?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar çok avantajlı madem
Niye avrupa almıyor bir milyonunu
Hem onlar rahat eder hem biz hem suriyeliler
Avrupa hesap mı bilmiyor,?