Sayfa 134/1009 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

  1. #1065
    Euro Bölgesinde nihai yıllık enflasyon, haziranda yüzde 1,3’e gerileyerek Avrupa Merkez Bankasının (ECB) belirlediği yüzde 2'ye yakın enflasyon hedefinden uzaklaştı.
    Allah Allah niye uzaklaşıyor ki, daha karpuz kesecedik..

  2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    En güzel yalanlardan biride ''ara elemen yok'' lafı..karaborsaymış..

    İşveren sanki roket imal ediyorda, ara teknik eleman bulamıyor..

    Adam gibi ücret verdin, adam gibi çalıştırdın da, eleman mı bulamadın..
    +1

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3. #1067
    İller bankası hak ediş yapıldıktan sonra parayı hemen veriyordu. Hopp yukardan emir geldi tulumbada su bitti ödemeler aydan aya yapılacak.

  4. #1068
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    3.55 e bi kafa attı kamyon dolusu satıcı geldi o fiyatta..
    3.55 üstünde 3.65..

    altta 3.48 zayıf desteği.
    daha da altında 3.30

    MB sıkı duracaz dedi..
    Global manada dolar güçsüz..

    Dolar almanın bir manası yok şu aşamada..
    Nerden alınır bu aşamada 50 51 gormucek gibi duruyor.

  5.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    herkes kolay para kazanmaya çalışır. Bu da en doğal hakkıdır. Madem bu kötü bişey o arkadaşınız kapatsın fabrikayi işçi olarak çalışsın.

    Bu " kolay para kazanma derdinde olan işçi" söylemi son yıllarda işsizliği düşürmedikçe hükümetin uydurduğu bi söylem...

    Aynı maaşı alacağınız bi markette kasiyer mi olmak istersiniz bi döküm fabrikasında bi inşaata işçi mi? %20-30 fazla verse bile çoğu kişi kasiyerliği tercih eder. Bu da hakkıdır.

    O arkadaşınız suriyeli'lere 1900 mü veriyir 1000 lira verip sigortasiz kayıtsız kuyutsuz mu çalıştırıyor... tabi ki ikincisi...
    Şöyle düşün Turk işçiye 1900 lira verse vergisi şu su bu su 2500 den aşağı maliyeti olmaz isverene.
    Bu paraya 2,5 tane Suriyeli çalıştırır. Yani 1900 e değil 1500 e de Türk işçi bulsa kalifiye eleman isteyen bi iş olmadıktan sonra ça-lış-tır-maz!!!
    Sonra da çıkıp "Türkler iş beğenmiyor" bıdı bıdı öter ... nasıl olsa gariban işçinin sesi çıkmıyor. Devlet yani hükümet de aynı yalanı söylüyor. Sana kimse niye yalan söylüyorsun diye de sormuyor. Ohhh mis!!!!

    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maliyeti 3200TL olarak söylemişti. Yemek servis fazla mesai tazminatlar vs. dahil. Kayıtsız hiçbir iş yapmaz. Açık hesabı dahi yoktur. Zira çalıştığı firmalar koç sabancı yurt dışında ise oraların büyük şirketleri.

    Bahsettiğim yer organize sanayi bölgesi.

    Bende size şunu diyorum madem ücretlerden bu kadar şikayetçisiniz siz gelin işveren olun fabrika açın.

    Olay bu kadar basit 1900TL ye tü kaka dediler, hoop geldi suriyeliler, ileride bunu ceremesini fakirlik olarak çekecekler.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

  6. #1070
    Ohal 3 ay daha uzatacak teklif sunuldu

  7.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Maliyeti 3200TL olarak söylemişti. Yemek servis fazla mesai tazminatlar vs. dahil. Kayıtsız hiçbir iş yapmaz. Açık hesabı dahi yoktur. Zira çalıştığı firmalar koç sabancı yurt dışında ise oraların büyük şirketleri.

    Bahsettiğim yer organize sanayi bölgesi.

    Bende size şunu diyorum madem ücretlerden bu kadar şikayetçisiniz siz gelin işveren olun fabrika açın.

    Olay bu kadar basit 1900TL ye tü kaka dediler, hoop geldi suriyeliler, ileride bunu ceremesini fakirlik olarak çekecekler.
    Benim bildiğim istese de Suriyelileri kayıtlı çalıştıramıyorlar.
    Bir sürü şartı şurtu prosedürü var...

    Düşünün aynı paraya 3 kişi mi çalıştırmak istersiniz 1 kişi mi?
    Ve ikinci olarak benim senin beklentin ile Suriyelinin beklentisi aynı değil. Adam canıni zor kurtarmış tabii ki karın tokluğuna da is bulsa çalışacak. Aman ev alayım çocuğumu okutayım derdi zaten yok.

    Bunlarin hepsini geçelim. Siz ne iş yapiyorsunuz bilmiyorum ama 1900 liraya bir döküm fabrikasında mi çalışmayı tercih edersiniz yoksa 1800 liraya bi markette kasiyer olmayı mı?


    SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8. Adamlar çok avantajlı madem
    Niye avrupa almıyor bir milyonunu
    Hem onlar rahat eder hem biz hem suriyeliler
    Avrupa hesap mı bilmiyor,?

Sayfa 134/1009 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •