Bende bunu diyorum hocam. Bu adamla kim iş yapar. Bu saatten sonra. Diyelim kredi alacaklar muhatap ss.
Krediyi verecek kuruluş araştırmayacakmı kim bu ne iş yapar v.s.
Printable View
Vekaletname ile yetki verilmiş olabilir. Bizim için önemli olan hissenin ne olacağıdır.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta inşallah bizim için ıyi bir hafta olur
Kervan çok sığ gibi görünüm sergilesede bu hafta 70 kuruş denemesi yapacağı inancım vardır. Düşüncem kendimi ilgilendirir yatırım tavsiyesi değildir.
Nasılki geçen hafta tavana kadar 1.5 ile 2 milyon arasında konulan lotlar ky yi etkilemeyip enterese etmediği gibi insanların algısınıda yenemedi takii hisseyi kötüleme çabaları olmasına rağmen hisseden dökülme kimse bu saatten sonra beklemesin. Duyumlarımıza göre şirket 55-60 lı değerlerden bir çok mağdurun hisseden ayrılacağını öngörmüş. Ama bu öngörü burada ve diğer gruplarda yapılan iyiniyetli telkinlerle maalesef tutmadı. Tahtayı şekillendiren kişide bu durumu nasıl telafi ederim derdinde. O yüzden 2nci hamle yani B planına geçmek zorunda. Buda hisseyi 70 li seviyelere çekmek. Bakın şimdi tavan 0.72 tavana kadar 600 ile 700 civarı lot konulmuş. Daha geçen haftaki 2 milyon nerde 600 bin nerde.Şimdi burayı okuduklarını biliyoruz. Tutar 2 milyon satışa yine koyabilir Ama bir taraftanda son dakika hareketi ile aktiften alım gelmesi sıkıntısınıda taşıyor. Buna cesareti ne kadar görmek lazım.Bu hissede bu saatten sonra kimse bu seviyelerden ayrılmaz. Şirkette elindeki milyonlarca lottan para kazanmak istiyor. Bu durumda hisseyi çekin 1ile 1.5 li değerlerin üstüne ondan sonra elinizde beklettiğiniz haberlerle ne kadar ne kazanmak istiyorsanız yapın. Eski yatırımcılarınızı bu miktarların aşağısında dökemezsiniz. Çünkü volborunda dediği gibi ilk defa bir hissede kenetlenmiş yatırımcı var. Bende o arkadaşlara teşekkür ederim. Onların sayesinde kervanda devam. Allah razı olsun onlardan. Yatırım tavsiyesi değildir.
2 ve üstü rakamlardan satış gelir eski kervancilardan
Alım girsin alabileceğini alsın problem yok bizim açımızda
Çokta tın ister SS olsun ister ZT. İster EB. No promlem. Ha 57 ha 1.57 hedefim belli. 😅😅😅😅😅😅
[QUOTE=AB06SS;1993388]Çokta tın ister SS olsun ister ZT. İster EB. No promlem. Ha 57 ha 1.57 hedefim belli. tahtacı her küreği sanırım ki boşuna sallıyor. bugün tawan 0,72 di ve bişey alamadı. bugünkü kapanı ile yarının tawanı 0,68 olacak. heralde oraldan alabileceğini düşünüyor. Ne içiyor bu zuntacı merak ettim.
Uzun zamandan beri bu forumu takip ediyorum. Bence en degerli yorum ve bilgileri ,metin oktay, rumuzlu arkadas veriyo. Kendisi bankaci oldugunu ifade etti. Ve son zamanlarda cok iyi bilgiler tasidi foruma. Ozellikle dis kaynakli yuklu bir krediden bahsetti. Frecell in bence gereksiz mudahalesiyle sildigi yaziyida okudum. Hindistan kaynakli 100 milyon euroyu gecen krediden bahsetti. Acaba zamanlama olarak bu kredi ne zaman aciklanir? Detaylari nelerdir? Ustu kapalida olsa , sayin , metin oktay , bilgi verebilir mi? Musade edin , yazsin adam. Zira bu hisse 57 lere kadar sikisti. Cok bunaldik. Yildik. Yillardir kapisinda bekliyoruz.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En azindan moral olur bize, metin oktay, bu yuzden onemli, direncli olmamiz lazim
Bağışıklık sistemimiz gayet iyi bizim fark etmez 5 TL 0.14 görmüşüz hiç sorun değil
Abudabi yada Dubai olmasın.
Volbor , kadikoyden zeytinburnuna gectiginde yurtdisina ciktigini zannediyodu. Ve yurt disinda olmasi da ayrica komikti. Muhtemelen kadikoyden karsiya avrupa yakasina gecerken baska bir ulkeye gectigini saniyo. Muhtemelen karsiya gecerken o bindigi feribottan ekmek attigi ekmek parcalarini yiyen martilari, UCAN PENGUENLER, falan zannediyordur. Adamda mekan zaman algisi yok zaten. Bu sicak havada ucan penguenlere ekmek atmanin keyfiyle yazarsa bu 180 derece donusler yapar.
Hocam ben niye mudahale edeyim... Bildigi birsey varsa yazsin... Herkes her turlu gorusunu yazabilir.
Ben yazma deyince yazmayacak mi?
Yapmayin lutfen...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakin sayin AB06SS de abudabi, Dubai diyor
Ne anlayalim simdi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
He volbor o kizkulesi de buzdagi aman dikkat
Frecell1998 burda asla gereksiz müdahale etmez. Ayrıca Alex de souzada derki aleykümselamın james bond 007 ye selamı var. Selamünaleykum değil yanlış anlaşilma olmasın. AS ile 007 james bond bunlar ne alaka. Biraz şifreli yazacam ama anlayan anlar. Davalara müdahil olanlar icinde SS nin bizzat yönlendirmesi ile olmuş diyorlar onpardan taraf gözük diye sağda solda ama ben yemem bunları. Kim kimdir farkındayız. Burda hedef belli hissenin değeri belli. Ah ne oyunlar oyun içinde oyunlar. Vah ki vah. Pele çıkacak yakında diyecek benim dediğim dedik. Onlar kim olaki. Hasson 34 gibi delikanlı olun. Hak edenin hakkını verin. Ytd 😆
Volbora hakkini verdik iste. Sen ne yaziyon bi ...ok anlamadim
çok acayip
çok değişik
çok zavallı
forum üyeleri var bu KEZBN da yazan
ama ne yapalım ki onlar da bu toplumun birer ferdi
yaw arkadaş adam
2013 kasım da yazmış
ortada hiçbir şey yok iken
ÇAĞRI YOK
GÖZALTI
süründüre süründüre
KODDIŞI
0<xx
diye
adamın dedikleri fazlası ile çıkmış
hisse 4 yıldan fazladır kuruş kazandırmamış
NE FAİZ e karşı
NE DOLAR a karşı
NE ENDEKS e karşı
çapsız adamlar da geliyor
taaa 2013 kasım da bu olacakları ortada fol yok yumurta yokken yazan adama laf ediyor
:kahkah::kahkah:
nerem ile güleyim bilmiyorum
daha da verdiğim süre dolmadı KODDIŞI için
dolduğunda çıkar yazarım
düşündüğüm süre doldu ama KEZBN koddışı olmadı diye
süreyi merak eden arasın bulsun
eski yazılarımda var
:kahkah::kahkah:
:shh:
Hatiri sayilir miktarda hisse kaybetmeme yol acan sahis senin yazini gorunce sinirimden enayiligimden kendime sovuyorum. Hisse 18 kurusdan beri kotuleye kotuleye bikmadin fiyat 62 ye gitti.
Kot disi dedin dedn spk sirketi brut takastan cikardi. Yeter artik dayanamiyorum sen ne ayaksin kardesim
Adam ortaya cikiyor kot disi diye bir soylem atiyor ortaya ya tutarsa diye. Amaci misyonu neyse artik? Aslinda belli de. Her hissede oyle bir ihtimal var zaten. adam bunun arkasina siginiyor ve olabilir diyor. Oyle bilmiscesine yaziyor ki okuyan da birsey sanir. Aslinda tek yaptigi moral bozmak
25 milyon lotun daha akibetini soran bir kurum yok bakalım nerde patlak verecek.....
Borsa hissesi oldu. Borsa çıkıyor kervan çıkıyor borsa düşüyor kervan düşüyor
Kervancigim sen borsa da baya geri kalmışsın onun için senin yükselmen gerekiyor
Şu taban hareketlerini yakın izleme pazarından çıkınca yapsada görelim. Şuan kendi çalıp kendi oynuyor suntacı😂
Millet döküldü hemen
Sat satcilar artmisti kagidi az salmak istedikleri belliydi. Bist de firsat verdi tahtaciya sansina. Saticilar biriksin bakalim sonra toplar hepsini yine. Ondan sonra buralar son firsatmis deriz insallah
AYNEN
düzeltmeyi bekleyenler için güzel bir alım fırsatı dogdu bulunmaz hint kumaşı y.t.d
https://i.hizliresim.com/nOqNYR.jpg
Evet arkadaşlar gecen hafta saatlik grafikte ongordugum senaryo gercekleşti ve macd işaretlediğim noktaya indi...Şimdi bundan sonra tahmınen 3-4 gun bu fiyat seviyelerinde (benki 1-2 kademe daha dusebılır) sindirme ve sogutma işlemi olacak..Çünkü gunluk te macd sat vermiş durumda ...hissede teknık olarak sıkıntı gormuyorum...İlerisi daha iyi olacak gibi...Önumuzdekı 3-4 gun alım fırsatıdır sahsi görüşüm
volborun bana attığı mesajları yayınlıyorum;
ÇOK KIZMIŞ
Özellikle martıları UÇAN PENGUENLER olarak zannetmesiyle...
yeni nick ile gelmişsin ama yazdığın yazıyı kendin bile anlayamazsın. ilkokul terk mi. sazan pasaport um gemi adamı pasaportu vize gerekmez
KEZBN ın EN ANLAYIŞSIZ YATIRIMCISI ÜNVANINI MI ALMAK İSTİYORSUN
benim GÖZALTI PAZARI hisselerine 1 kez bile ALIMA yönelik yazımı bulamazsınız
GÖZALTI PAZARI=YAKIN İZLEME PAZARI=GÖTALTI PAZARI
anlayabileceğini sanmıyorum ama hayırlısı olsun
ÇAPSIZ velet
bana attığı mesajlara bakınız
aylardır burda KOT DIŞI KOT DIŞI deyup durduğu yetmiyemuş gibi
kendisini geminin kaptanı zannediyo
tamam tamam martılar hakkkaten PENGUEN
sende kaptansın ama aynı anda martılara pardon (uçan penguenlere ) ekmek atıp hemde o muhteşem gemi zannettiğin feribotunu kullanmaya devam et.
vizesiz miş... la bende de var YEŞŞİL PASOPORT da sen şimdi kadıköyden zeytinburnuna zaten VİZE gerekmiyor, FERİBOTA pardon O muhteşem yük gemine BİNMEN yeterli....
bana gelmiş çapsız diyo... kendisi kendini gemi kaptanı, martıları penguen, kız kulesini buz dağı zannediyo...bana gelmiş velet demiş..
aylardır kod dışı kod dışı dedin , ARTOGCU SADIK HOCA DAHİL birçok inSANIN yatırımcının lotlarını satmalarına neden oldun? bilerek bilmeyerek onu bilemem GÜNAHIN boynuna..
buda yetmiyomuş gibi biz bu TAVRINI ELEŞTİRİNCE....gelmiş özel mesaj yoluyla beni iki KEZ TACİZ etmeye çalışıyorsun...ben o ekmek attığın MARTILARA pardon uçan penguenlere benzemem aman dikkatli ol...bi bakmışsın o muhteşem geminin (feribotun yani volbor feribotu gemisi zannediyo) ÇİPOSU nu.....
ÇİPO n la seni başbaşa bırakıyorum sayın VOLBOR
aman dikkat, buz dağı !!!!!!! kız kulesi yahu kız kulesi
uyan volbor uyan
SENİN YÜZÜNDEN LOTLARINI ZARARINA VEREN YÜZLERCE YATIRIMCININ VEBALİNİ NASIL ÇEKECEN
EVVELSİ GÜN GELMİŞSİN BİRDE teşekkür etmişsin takdir etmişsin kervan yatırımcısını
senin yüzünden günlerdir kopyala yapıştırla baydırdığın bu forumda yazılarını okuyup satan KY lerde senin için HAYIR DUA ediyor..
Hadi AL ÇİPONU .............GİT
Volbor yurt disindan dönüş yapmişın hayirli olsunnn :)... (bu lefter kimdir bayadir girmiyordum foruma guzel koymuş lefter sanaa ;)...neyse sana bi mujdem var kezban 3 aya kalmaz islahhh göz altindan cikaracazzzz volbor simdi aritik nerenle guleceksennn gülll :)....
İsmail bey dediyse mutlaka olur. Yanlız brüt işine dönmesi n başkan fazla rötar olmasın milletin dayancak gücü kalmadı. 3 ay sonra 11 temmuzdan itibaren ara ara sorarım bak noldu gözaltı işi diye����:one:
Dökülen dökülsün de yolumuza devam edelim
kurtlar puslu havayı sever ertan baba ivmeyi yakalamışsın şimdi tam zamanı tarih seni degil tarihi sen yazacaksın kervinle ertan baba endex döndügünde gözler senin üzerinde olacak sen kendi başına bir dev bir kralsın ertan baba vakit bu vakit anladın sen koca kurt