Çokta tın ister SS olsun ister ZT. İster EB. No promlem. Ha 57 ha 1.57 hedefim belli. 😅😅😅😅😅😅
Çokta tın ister SS olsun ister ZT. İster EB. No promlem. Ha 57 ha 1.57 hedefim belli. 😅😅😅😅😅😅
[QUOTE=AB06SS;1993388]Çokta tın ister SS olsun ister ZT. İster EB. No promlem. Ha 57 ha 1.57 hedefim belli. tahtacı her küreği sanırım ki boşuna sallıyor. bugün tawan 0,72 di ve bişey alamadı. bugünkü kapanı ile yarının tawanı 0,68 olacak. heralde oraldan alabileceğini düşünüyor. Ne içiyor bu zuntacı merak ettim.
Uzun zamandan beri bu forumu takip ediyorum. Bence en degerli yorum ve bilgileri ,metin oktay, rumuzlu arkadas veriyo. Kendisi bankaci oldugunu ifade etti. Ve son zamanlarda cok iyi bilgiler tasidi foruma. Ozellikle dis kaynakli yuklu bir krediden bahsetti. Frecell in bence gereksiz mudahalesiyle sildigi yaziyida okudum. Hindistan kaynakli 100 milyon euroyu gecen krediden bahsetti. Acaba zamanlama olarak bu kredi ne zaman aciklanir? Detaylari nelerdir? Ustu kapalida olsa , sayin , metin oktay , bilgi verebilir mi? Musade edin , yazsin adam. Zira bu hisse 57 lere kadar sikisti. Cok bunaldik. Yildik. Yillardir kapisinda bekliyoruz.
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En azindan moral olur bize, metin oktay, bu yuzden onemli, direncli olmamiz lazim
Bağışıklık sistemimiz gayet iyi bizim fark etmez 5 TL 0.14 görmüşüz hiç sorun değil
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abudabi yada Dubai olmasın.
Volbor , kadikoyden zeytinburnuna gectiginde yurtdisina ciktigini zannediyodu. Ve yurt disinda olmasi da ayrica komikti. Muhtemelen kadikoyden karsiya avrupa yakasina gecerken baska bir ulkeye gectigini saniyo. Muhtemelen karsiya gecerken o bindigi feribottan ekmek attigi ekmek parcalarini yiyen martilari, UCAN PENGUENLER, falan zannediyordur. Adamda mekan zaman algisi yok zaten. Bu sicak havada ucan penguenlere ekmek atmanin keyfiyle yazarsa bu 180 derece donusler yapar.
Yer İmleri