Güzel primlenmiþti satmadým ama çok da piþman deðilim trade etmek adetim deðildir. Su akar yolunu bulur elbet
Güzel primlenmiþti satmadým ama çok da piþman deðilim trade etmek adetim deðildir. Su akar yolunu bulur elbet
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Temel analize dayalý tahminlerimden ibarettir.
Turizmde yeni rekor olacak bu sene baþta Antalya olmak üzere 45 milyon turist bekleniyormuþ. Vay be rakama bak. Birde baþka yerde birisi yazmýþ memsa 0.40 dan satmýþ hissesini birilerine sonra 3.40 görmüþ. Kervanda 30 milyon lotu alanda hayrýna almadýðý gibi hedeflediði fiyat kimbilir kaç lira. Bende hedef fiyatýmý aklýmdaki fiyatýn 40 veya 50 kademe daha yukarýsýna çektim. Nasýlsa spek 3-5 yýla kadar kendi hedefledikleri fiyata mecbur götüreceklerdir. Bizde bu arada vedalaþýrýz. YTD
üçün beþin hesabýný yapmak yerine ruzgarýn akýþýnda seyir yapmýþ olsalarda sayýlganlar bügün bir tane daha kervn holding parasý kazanmýþlarda ticarette üçün beþin hesabýný yapýlmaz yapanlar her daim yerinde sayarlar veya piyasada yok olurlar piyasada yok olmaya bilirler sayýlganlar köklü aile oldugu için ama þu gercegide göz ardý etmemek gerekir sayýlganlar kadar olmayan birileri sayýlganlarý katlayacak servete sahip olurlarlar camiyede yerini alýrken camiyede cemiyette sayýlganlarýn adnýn bir hatrý kalmaz bu kafayla zaman zarfýnda gaz gelecek yerden tavuk esirgersen hem gazdan hem tavuktan olursun 5 yýl bu zaman zarfýnda halka açýk olan bir þirketin artarnetiflerinden faydalanmak var iken 5 yýl zaman zarfýnda boþu boþuna hiç edildi 5 yýl boyunca kendilerince hani bir deyim vardýrya insanýn ayagýna sýkmasý bu süreçte aynen bu durumda vayda ne vay sayacagýmda kime ne anlatýyon 5 yýlýný hiba eden insanlara anlatsan niye yarar vayda ne vay hazýra dag dayanmaz çalýþan para kazanýr yatan para pul olur vayda vay
heralde 05-06 aralðýndan tahtacý toplamak istemiþ. plan tutmayýnca geri gelmiþ. ama geri gelmek çare deðil bence. millet satana kadar yukarý aþaðý oynayacaksýn hep aþaðý olursa kimse satmaz caným. arada bi 06-08 yapacaksýnki satan fazla olsun yoksa o kadar aç gözlü olursan sen de zamanda kaybedersin.
bu arada tahtacýda þöyle düþünüyordur. %16-18 fazi varken bu ortamda neden hissede pozisyona gireyim. seçimden sonra iktidar netleþince iþler düzelir ve bizim tahtacý da o zaman düzelen piyasada oyununa devam etmek için þartlar oluþmuþ olur diye düþünüyor belki ama bozuk piyasada daha iyi mal toplanýr, neyse kendisi bilir. biz sadece s2m borsayý.
Ýnsan borsaya kýzarak fazla yol alamaz.
Edvin Lefevre
üçün beþin hesabýný yapmak yerine ruzgarýn akýþýnda seyir yapmýþ olsalarda sayýlganlar bügün bir tane daha kervn holding parasý kazanmýþlarda ticarette üçün beþin hesabýný yapýlmaz yapanlar her daim yerinde sayarlar veya piyasada yok olurlar piyasada yok olmaya bilirler sayýlganlar köklü aile oldugu için ama þu gercegide göz ardý etmemek gerekir sayýlganlar kadar olmayan birileri sayýlganlarý katlayacak servete sahip olurlarlar camiyede yerini alýrken camiyede cemiyette sayýlganlarýn adýnýn bir hatrý kalmaz bu kafayla!!! zaman zarfýnda gaz gelecek yerden tavuk esirgersen hem gazdan hem tavuktan olursun 5 yýl bu zaman halka açýk olan bir þirketin artarnetiflerinden faydalanmak var iken 5 yýl 400 milyon lot hiç edildi 5 yýl boyunca kendilerince hani bir deyim vardýrya insanýn ayagýna sýkmasý bu süreçte aynen bu durumda vayda ne vay sayacagýmda kime ne anlatýyon 5 yýlýný hiba eden insanlara anlatsan niye yarar vayda ne vay hazýra dag dayanmaz çalýþan para kazanýr yatan para pul olur vayda vay 062 den 040 getirdin çokmu kazandýlar 5 yýl boyunca o makeme senin bu mahkeme benim mahkemeler arasýnda mekik saydýnýz çokmu kazandýrdý?? bu 5 yýllýk seruven sizlere oysa 5 yýlda 400 milyon lotu degerlendirseydiniz iþinize odaklansaydýnýz artarnetifleri degerlendirip þuan merkez bankasý gibi para rezerverlerniz olurdu hemide merkez bankasý gibi güvenilir olurdunuz þuandaki servetinizi 3 misli bilemedin 4 misli artýrmýþ olurdunuz sayýlgan ailesi dogru tektir zararýn neresinden dönersen kardýr bence mahkeme vss ugraþmak yerine artýk para kazanmanlýsýnýz piyasada yerinizi almanýzýn zamaný geldi geçiyor gibi kaybedecek 1 dk nýz bile olmadýgýný görün artýk
belkide diger borsadaki þirketler gitgeller ile deve yüküyle 5 yýl boyunca para kazandýlar ya siz ne yaptýnýz 5 yýl boyunca ?? zaman nakittir kaybettiginiz zaman dan baþka nedir ???
borsada iþlem gören þirketleri ben altýn yumurtlayan tavuklara benzeterim zaman kavramý olmaz dinlenir dillenir bir hikayen varsa puslu havada güneþli havada para kazanýrsýn piyasalar bozuk ama turizimde patlama var en basit örnek diger faktorleri saymýyorum bile tek baþýna bu yýl turizim getirisi bile yeterli olur diger faktörleride degerlendirse sayýlganlar yük gemisiyle para kazanýrlar vs..... vss...
arkadaþlar
spk.þirket yönetimine örtülü olarak aktarýlan paranýn tahsili için gerekli çabayý göstermediði nedeniyle 750.000 tl cezayý
yönetim kuruluna kesmiþ.
ancak bunun þirkete yansýmammasý için ilk genel kurulda þahýslardan alýnmasý için karar ylamasý yapýlýr.
yönetim oy kullanamaz bu madde ile alakalý.
genel kurulda mutlaka katýlarak paranýn kendilerinden alýnmasýný saðlamalýyýz.
belkide sattým dediði 25.000.000 milyn lotu bu nedenle sattým havasý vermiþtir.
gördünüzmü spk.ya serbest satýþ izni istediðiniz þirketin yaptýklarýný.keþke dýþarda satýmada izin vermeseydi.
tilki bunlar tilki
sn.frecell hala bunlara güvenecekmiyiz davayý çekmekle yapýlan hatanýn snuçlarý bunlar
Yer Ýmleri