Karadenizlinin umudu bittiğinde inadı başlarmış. :)
Umudum bitse bile, inadımdan satmayacağum :kahkah:
Printable View
Karadenizlinin umudu bittiğinde inadı başlarmış. :)
Umudum bitse bile, inadımdan satmayacağum :kahkah:
İyi günler
Son işlem sizce normal mi?%10 düşüş?
Teşekkür ederim Yorumunuz için
siyasi partiler kanunu gelmek üzere.alana satana hayırlı olsun..:cool:
Sen bir ara şifreli sayılar yazıyordun. Sen o dönemde yazmıştın dedim bu düşecek ve ondan sonra baya düştü. Neredeyse bütün ayları saydın ha oldu ha olacak diye hâla itibar görüyorsanda senden dolayı değil hayaller yüzündendir... kimse kimseye milyonlarca dolar vermeyecek. Garanti akbank yazmış birileri o sağ cepten sol cebe transferdi... şimdide siyasi partiler kanunu diyorsun ... sana verdilermi içeriği de sanki birşeyler olacakmış algısı yaratıyorsun...
Hoşt..el gerçekten kendine laf ettirmeden fikirlerini kendine saklasan mı.??? Sana ne yaw.. bu hisseyi alan araştırmadan tesadüfen almamıştır. Satarken senin gibi birinin fikri ile mi satacak. Ne kadar akıllı birisin ki böyle şeyler yazarak hisseyi alttan alma çabasına girdin birader… [emoji851][emoji41]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafam iyi gene beni gaza getirdi.yok yok konuşmayacağım..
Bunu sen söylüyorsun bilemem.
Banka hükümet masaya oturdular mı yine ? Okeye 4. mü arıyorlarmış? buna kargalar güler 🤣 Siyasi partiler kanundaki değişiklik işbankasıyla alakalı olacakmış gibi gaza getirme milleti... baktınki nereye elini atsan elinde kalıyor şimdide hükümet çözeceğe mi döndü iş tekrar 😃 böyle bir ortamda işbankası ile ilgili en ufak yapılacak hamle nelere neden olacağını biliyor herkes kendi ayağına sıkmaz ... orayı geçecen... en mantıklı senaryo mahkeme sonucu o da uzuuuun yıllar sürer.
Kardeş sen neyi nasıl kazandın?...borsada kazanç oluşumu; alırsın yukardan satarsın kazandım dersin 😆 yada alırsın uzun vade temettü alırsın kazandım dersin, 1,5 lira temettü ile ekmek alamazsın...pozisyonu realize etmedikçe ne kazancından bahsediyorsun. Hissenin tekrar 100binlere 150binlere düşmeyeceğine emin misin? Hadi şunuda söyleyim içimde kalmasın... banka 30 yıl temettü ödememiş 'gaffa' arkadaşa jest olsun diye temettü ödemeyemi başlayalım diyeceklerde kazanacaksın. Yada hükümet çıkıp seçimi kaybetsekte bu işbankasını hazineye geçirelim mi diyecek. Ya arkadaş hazineye geçmesi imkansızda hadi gerçekleşti diyelim... nasıl olacakta kurucu hisseleri imha edecek yüzde28lik pay ile... zaten tdk ttk kurucudan alamadığı temettüyü isctr den fazlasıyla alıyor... kasada duran olağanüstü akçelerdede payı var zaten tdk ttk nın. Kim niye hamle yapacakta milyarları saçacak... Bakın bunlar benim şahsi düşüncelerim... ben bu şekilde düşünüyorum... herkes özgür hakaret etmeden tabiiki.
1.Buradaki düşüncelerinizin kendi düşünceniz olduğunu söylemişsiniz, öyle düşünmesek de bizim düşüncelerimize saygı duymasanız da biz düşüncene saygı duyalım.
2. Yazılarınızdan anladığım kadarıyla elinizde varmış satmışsınız..
3. Yazılarınız o kadar profesyonel ki bu konulardan bilgisi olmayanları ikna edebilirsiniz veya amacınız bu konuya inananlarda ''acaba?'' sorusu oluşturabilmek.
Sayın Hostel 78 madem elinizde yok. madem inanmıyorsunuz. burada niye yazıyorsunuz?:rtfm::rtfm::rtfm: 'MIRNAVVVV'
Arkadaşlar ite köpeğe cevap vermeyin ya "it ürür, kervan yürür"
Vaktiyle bir adam ;" günde iki ekmeğim olsa hiç çalışmasam" dermiş
Gün gelmiş bir suça karışmış hapse atılmış.
Sabah akşam günde iki somun ekmek vermişler zindanda...
Feriuddin Attar hazretleri ;" her insanın nasibi hayali kadardır" buyurur.
Hayırlısını dilemek gerekir...
erdoğan seçim yasasını gündeme getireceğiz dedi. bunu söyledim.sen hangi gezegende yaşıyorsun.ben ve burada yorum yapanlar kimseye al sat demiyor.hisselerim de mkk dan kilitli blokeli.ama senin derdin ne bu kadar harıl harıl milletin aklını karıştırmayı bulandırmayı görev edinmişssin.elinde hisse yokken burda yazman etik mi.ne niyetle yazıyorsan Allah sana 5 mislini versin inşallah...:)
milli piyango bileti almadık biz.kurucu hisse bu zzzzzzztttt erenköy....:yahoo:
Bak bakalım ne olacak ...
Evet birkaç aydır uzaktan takipteyim hisse bendede var önceki yazdıklarımda ortada ancak burda gerçek olan birlşey var hiçbir gelişme emare yokken sürekli marslı kardeş çok yakında şifreler vs davalar şimdide son çare siyasi partiler yasasına dem vuruyorsun pek bir samimiyetin kalmıyor diğer arkadaşlara gelince olumluda olumsuzda olsa analiz vs yapan herkese saygım var benim düşüncem malesef spek hareketler hissedeki yükselişler 2 iler 1 geri malesef hiçbir gelişme yok kısa vadede olacak gibide durmuyor
Pardon da bu hisse deviri için RTE siyasi partiler yasasınınişaret etmişti.Bunu hiçbirimizin bilmemesine imkan yok. Brn sunu sormak isterim nasıl bir gelişme gormek istiyorsunuz ve bunu nerede gormek istiyorsunuz ? Hisse 2018 de 50 bin Tl su an 700 bin Tl .. Pek ileri ve geri bir durumu yok hani ..
RTE nin Belediye seçimlerini kaybettikten sonra işbankası defterinin kapandığını bilmiyor muydunuz? Defter açıldığında 7000di 700.000 oldu defter çoktan kapandı ama mallanan bazıları yoook defter kapanmadı diyor... 100kat yapmış Allah bereket versin 100kat alana. 7000 lirayken imha olma olasılığı ne ise şu anda da o... bu söylediğimin aksini iddaa edemez hiçkimse. Yok masaya oturdular yok heran haber gelebilir yok şubatta yok geldi, yok gelecek... 1,4 adet bitcoin. Kurucuda bekleyecegine 10 yıl, btc de bekle 5 yıl. Benim söylediklerimin doğruluğu zamanla anlaşılacak. Bana hakaret edenlerde görecekki bu adam doğru söylemiş...
Bu arada zararda kimse olmadığı için bu kadar rahat yazıyorum, ortam kırmızı olsa cidden yazmam... amacım gerçekten düşüncelerimi paylaşmak. Ha diceksin ne işin var burda... bende tabiiki kurucu hisse tekrar almak istiyorum 20 yıl beklemeyi kabullenerek. Alacağım yerler kesinlikle 150k nın altı olacaktır. Birgün muhakkak imha olacak ama ne zaman? Belirsiz bir beklenti için benim alım seviyem bu... takipte olacağım alamazsakta nasip... imha oldugundada elinde olanlara Allah bereket versin.
O fiyattan benden sana kalırsa alırsın kardeş çok boş yaptın hadi bakam traşlama artıkBLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Foruma ilk mesajınızı İşkur forumuna yazmıştınız. Başka bölümlerde herhangi bir yazınız varmı bilmiyorum.
Kurucular kurulunu bilecek kadar konuya ilgi göstermişsiniz. 1991 yılındaki kararla ilgili kurucular kurulunun toplandığını yazmıştınız. Bunu belgeleyen ve bu konuda alınmış bir karar gösterebilirmisiniz?
Merak ettiğim 1991 yılında kurucular kurulu ne karşılığı haklarından feragat etti?
Fiyatın önümüzdeki sene o kadar düşeceğine inanıyorsanız açığa satış için emanet İşkur hissesi temin etmeye çalışabilirsiniz.
Tabi bulabilirseniz.