Sayfa 675/937 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Hoşt…el sende hisse yok şu an.. ve anladığım kadarıyla yeniden almak ta istemiyorsun..
    pardon ama.. ne b. Yemeye burada yazıp duruyorsun. Sen Hayırdır birader.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kalp kalbe karşıymış kardeş sen sormadan cevabını vermişim 👋

2.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Bu arada zararda kimse olmadığı için bu kadar rahat yazıyorum, ortam kırmızı olsa cidden yazmam... amacım gerçekten düşüncelerimi paylaşmak. Ha diceksin ne işin var burda... bende tabiiki kurucu hisse tekrar almak istiyorum 20 yıl beklemeyi kabullenerek. Alacağım yerler kesinlikle 150k nın altı olacaktır. Birgün muhakkak imha olacak ama ne zaman? Belirsiz bir beklenti için benim alım seviyem bu... takipte olacağım alamazsakta nasip... imha oldugundada elinde olanlara Allah bereket versin.
    Sana bir şey söyleyeyim mi?? Sen 550 ye sattın sonrada g..ün yandı. Şimdi 550 lere getirip tekrar almak için olumsuz yönde çapsız çapsız konuşuyorsun. Olan sadece bu.

3.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    La hedefine bir gün muhakkak ulaşacaksa.. 150 ye alsan ne 750 ye alsan ne. Aptalca konuştuğunu düşünüyorum.

5 kurucu almış olursun aradaki fark bu

4.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Bu arada zararda kimse olmadığı için bu kadar rahat yazıyorum, ortam kırmızı olsa cidden yazmam... amacım gerçekten düşüncelerimi paylaşmak. Ha diceksin ne işin var burda... bende tabiiki kurucu hisse tekrar almak istiyorum 20 yıl beklemeyi kabullenerek. Alacağım yerler kesinlikle 150k nın altı olacaktır. Birgün muhakkak imha olacak ama ne zaman? Belirsiz bir beklenti için benim alım seviyem bu... takipte olacağım alamazsakta nasip... imha oldugundada elinde olanlara Allah bereket versin.
    150 bine geri gelince alacağını düşünmek ..

5.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Aynen marslı [emoji89]ağa.
    Tam olarak öküzün suya sıçtığı gibi.. bir laftır…[emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Seneye bu paylaşımına tekrar cevap yazdığımda anlarsın 150mi 80mi 70mi😉

7. O fiyattan benden sana kalırsa alırsın kardeş çok boş yaptın hadi bakam traşlama artık
     Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Seneye bu paylaşımına tekrar cevap yazdığımda anlarsın 150mi 80mi 70mi[emoji6]
    BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Hostel78 Yazıyı Oku
    Seneye bu paylaşımına tekrar cevap yazdığımda anlarsın 150mi 80mi 70mi��
    Merhaba,
    Foruma ilk mesajınızı İşkur forumuna yazmıştınız. Başka bölümlerde herhangi bir yazınız varmı bilmiyorum.
    Kurucular kurulunu bilecek kadar konuya ilgi göstermişsiniz. 1991 yılındaki kararla ilgili kurucular kurulunun toplandığını yazmıştınız. Bunu belgeleyen ve bu konuda alınmış bir karar gösterebilirmisiniz?

Merak ettiğim 1991 yılında kurucular kurulu ne karşılığı haklarından feragat etti?

Fiyatın önümüzdeki sene o kadar düşeceğine inanıyorsanız açığa satış için emanet İşkur hissesi temin etmeye çalışabilirsiniz.

Tabi bulabilirseniz.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 675/937 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •