Ustada katılıyorum. Bugün bir kararname çıkarsınlar, bundan sonra MB başkanı en az 2 yıl sabit kalacaktır felan desinler, herşey tersine döner, bu faiz oranıyla...
Printable View
Şimdi Naci değil ismi Ahmet olan birisi merkezin başına otursaydı 900 puan faiz artırsaydı dolar / tl o seviyelere gelirmiydi gelmezmiydi.Bu yüzden piyasa sorgular neyi güveni ve belirsizliği .
Ha temerüte düşen o yabancı bankanın satışları da etkilidir burada.
Birazcık dahi olsa MERT olmak bu kadar mı zor? Ben sana kapak olarak yazını koyunca yinede dansöz gibi kıvıracağını biliyordum ama neyse dedim ön yargılı olamayayım... Neyse yıllarca piyasada kalınca mal uzmanı oluyorsun... Mal çürük mü bluechip mi belli ediyor kendini...
bu borsa 1483 lere kdr testere seklinde yatay gider gibi zaten yukarı asagı yapması baymıstı minik minik gitmeli yani dow dax gibi
Sabah dolarla korele giderken yediği sert satıştan sonra bunu kaybetti. alım ve satım kademelerim 1430-1450 buralarda ne kadar oyalanacak bilmiyorum.Dolar gevşerken ufak bile olsa tepki vermemesi düşündürücü.
ne oluyor ? bilen var mı ?
Ani bi hareketlenme oldu..MB başkanı mı değişti??
Bi yerlerden para bulup gelmiş olmalı, pala emmi de şaşırdı bu kadar satış nerden geliyor deye
https://invst.ly/ubrdf
Yukarıda ki mavileri bir çırpıda geçerse de, çok ayıp olur yani...
bunlar ali babacan geldiğinde burun kıvırmıştı, kemal derviş gibi bi karizmadan sonra bu tıfıl oğlan ne iş diye.. sonra mehmet şimşek, demediklerini bırakmadılar vs.. karısı başörtülü diye durmuş yılmaz'ı yerden yere vurdular, erdem yine öyle
naci ismi açıklandığında -kim ulan bu badem? dediler, sonra naci '3 mü istedin al sana 4, bi puan mı lazım, al sana 2' diye faiz gösterince hepsinin sevgilisi oldu.. şahap yarın 1 puan faiz göstersin, kıçını yalamak için sıraya girer hepsi
bu arada en son azledilen başkan yardımcısı (çetinkaya) için berat'ın adamıydı diyorlar, yani o atama aslında berat'ın gelmesinin imkansız olduğuna delalet eder sadece
neyse dolardan iyi kazandım. burdada bekliyorum canım 1449 -1450 fazla bekletme he
cok zorladı be makas felan yaparak......olmuyor işte daha ne zorluon
ben parayı.....kırmızıya bastım...1300p burdan
8.27 denedi kıramadılar bir daha geliyor bozkurt:)
Anayasa mahkemesi HDP iddianamesini iade etmiş
DW Türkçe
@dw_turkce
·
4d
#SonDakika - Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, oybirliğiyle HDP'nin kapatılmasını öngören iddianameyi usul eksikliği nedeniyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na iade kararı aldı
Taşınan Açıklar
https://i.resimyukle.xyz/ALOVe7.png
varant vade sonu için hıc hareket yok gıbı zamandan gebertecekler
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, vahşi kapitalizmin kabul edilemez olduğunu belirterek, "Çünkü toplumun, devletin ve iş dünyasının yıkımına yol açar." dedi.
Aynen katılıyorum.Paran yoksa kedi kadar değerin yok.kedi olsan eve evcil hayvan diye alırlar.
yıne beceremedı geldı....makasta fayda etmedı....145 ustune oturan ayı...geldıkce tokatlıyor...
her işim elden ayrı olduğu için, bu makas olayının neye göre değerlendirildiğini merak ettim. tamam bendede var öyle bir zımbırtı ama piyasayı merak ettim. piyasa genel olarak aynı çerçeveden baktığı için bir kişin aydınlatması yeterli beniim için.
ayunun bırı geldı gomdu tokadı