Sayfa 672/1001 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Viop XXXII

Ani bi hareketlenme oldu..MB başkanı mı değişti??

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ..

Unutma pazartesi herşey taban da iken bjkas artıda idi mesela..
    Alışman lazım hareket tarzlarına..
    ..
    pazartesiye tek hisse bjkas ile girmiştim (bi de halka arzdan numunelik triliçe) sadece bu ikisi artı açtı.. 15 gündür taşıdığım long'ları da faiz kararı sonrası perşembe kapatmıştım.. büyük şanstı, yani aletin önünden donsuz geçmişim, haberim yokmuş

3. Bi yerlerden para bulup gelmiş olmalı, pala emmi de şaşırdı bu kadar satış nerden geliyor deye
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi yerlerden para bulup gelmiş olmalı, pala emmi de şaşırdı bu kadar satış nerden geliyor deye
    Bozkurt dolardan dolayı bu hareket makinalar alıma geçiyor.
    8.27 kırarsa aşağı 8.18 teknik olarak badem tahtalarındaki makinalar yine alıma geçer.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt dolardan dolayı bu hareket makinalar alıma geçiyor.
    8.27 kırarsa aşağı 8.18 teknik olarak badem tahtalarındaki makinalar yine alıma geçer.
    Sasa en önden koştu, yetişemedik
    senin her zaman dediğin 48 direnci yine çalıştı
    Hamdım Piştim Yandım

6. Yukarıda ki mavileri bir çırpıda geçerse de, çok ayıp olur yani...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

7. bunlar ali babacan geldiğinde burun kıvırmıştı, kemal derviş gibi bi karizmadan sonra bu tıfıl oğlan ne iş diye.. sonra mehmet şimşek, demediklerini bırakmadılar vs.. karısı başörtülü diye durmuş yılmaz'ı yerden yere vurdular, erdem yine öyle

naci ismi açıklandığında -kim ulan bu badem? dediler, sonra naci '3 mü istedin al sana 4, bi puan mı lazım, al sana 2' diye faiz gösterince hepsinin sevgilisi oldu.. şahap yarın 1 puan faiz göstersin, kıçını yalamak için sıraya girer hepsi

bu arada en son azledilen başkan yardımcısı (çetinkaya) için berat'ın adamıydı diyorlar, yani o atama aslında berat'ın gelmesinin imkansız olduğuna delalet eder sadece

8. neyse dolardan iyi kazandım. burdada bekliyorum canım 1449 -1450 fazla bekletme he

Sayfa 672/1001 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •