Çok guzel demis katiliyorum .
Printable View
Genclerin takildigi butun platformlarda zafer partisinin reklamlari haberleri heryerde. Discord telegram reddit twitch heryerde bu parti var. Oralara takilanlar hep 18 yas alti cocuk. Ellerine ne gececek anlamadim.
Ama baya para harcamislar
Türkiye'nin en önemli problemine en gerçekçi çözümü sunan parti Zafer Partisi olduğu için olabilir.
Diğerleri ık mık aman efenim tadımız kaçmasın diyor. ZP delikanlı gibi elini taşın altına koyuyor.
Heralde cok soran oluyor adamda bunu asmis
https://i.ibb.co/tqnM6Bt/20220406-095301.jpg
Milenyum, turknet gibi yan firmalar için "sonradan pişman olursunuz" diyor Türk Telekom temsilcileri. Ekşide baktım gerçekten çok şikayet var ama sonra TT'ye turkcell'e filan baktım, onlardan da şikayet çok. "çok pahalı, biraz araştırayım,1 ay sonra arayın" dedim, bakalım belki ufak bir indirim yapıp yine ararlar...
1-2 defa dinledim, gözüm tuttu.
Şurada gayet net açıklamış meseleyi.
https://www.youtube.com/watch?v=KRCQXBSnx9U&t=181s
Karşısında da tam ık-mıkcılardan sünepe bir tip var.
Türk net iyi , dsmart denen saçmalıktan geçtik 1 yıldır sorun yaşamadık 35 gb sınırsız 95 TL ama taahhüt olmadığı için sabit fiyat da yok ama çok zam yapamazlar zira bu şirkette herkes taahhütsüz .Ucuzluğun nedeni müşteri hizmetleri yok sorun olursa mesaj atıyorsun hemen dönüyorlar .
Ben Tv platformu safın almadan eurosport izlemek istiyorum o da tt de digitürk ve dsmartta var bir tek
Turkiyede zengin olmak ne kadar kolay insan sasiriyor tiplere bakin
https://www.patronlardunyasi.com/hab...ncuk-mu/262977
Zafer partisinin iktidar olup
Tr yi eski suriyelisiz haline geri getirmesi lazım
Başka çare yok
Insanları seviyoz da
Bizim ekmek Kendimize anca yetmiyo
Misafirlik 6 ay bir sene olur
Hem geliyon
Hem Türkçe öğrenmiyon
Amerikaya gitmek istiyon :))
Başvurunu yap
Git ülkende bekle
Ağa bilmiomki
İstiyen gelsin kalsın
Zate adamlar şöyle
Yıllarca Kuzey Afrika Ortadoğu savaşlarda milyonlarca müslim öldü savaşlarda kimse gık etmedi
Ama toplum şimdi
Üç beş ukranyaliya ağlıyor sanki bi ortak tarihimiz var
Yani bu analitiklikle
Forumdaslarin her çıkarım yorum sentez hipotez vs
Doğal karşılıyom
Mazot vaa di da biz mi içtik
Aşk ; tesadüfleri sever
Yeni fiyatları bilmiyorum ancak Türk Telekom daima en pahalı fiyatı verir;sınırsız 75 mb hız :95 tl+ her getirdiğin kişi için 5 tl indirim 85 tl den kullanıyorum,firma:netspeed(tüm internet sağlayıcı firmalar Türk Telekomdan alıyor,toplu alımda hesaplı aldıkları için daha hesaplıda satıyorlar)
İnternetin en yavaş yani en ucuzunu aliyon
Bi cihaz var pahalı değil
Onu takiyon fişe
O hizlandiriyo data transferini
Sorun etmeyin gençler
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde çay kaselerinin içine dalıp suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
gene stratejik hata yapıldı . izah edelim , şöyle ki ;
Akşenerler'in Meral ben sizin başbakan adayınızım demesi , iyi bir alternatif fırsat kapını kapattı. Bence susulmalıydı.
niye alternatif kapı peki ? şöyle ; ben bütün anadolu trakya tüm ülkenin kadınlarının ve onların yanlarında olan erkeklerin oylarına talibim serenatı yapılabilirdi seçim çalışmasında. Yani C.B. adayı olarak diğer adayın karşısına bir kadın aday çıkartmak...
hella sis farları eşliğinde ; yarım kalan çay bardağım, mutluluğum. hamza sütbıyık
Doğru söze ne denir,bir insanın kendi ülkesine sahip çıkması,üniversiteyi bitirdiği gün işi olsun olmasın kendi sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen evladı için zorunlu GSS primi öderken elin Suriyeli hırbosunun tüm sağlık giderlerinin yaklaşık 10 yıldır vergileriyle karşılanmasından artık iyice rahatsız olması faşistlikse,yazın beni de o listeye.....
Böyle giderse 10-20 yıla kendi ülkemizde azınlık olacağız;geçen Suri nin biri ağlıyordu;TC vatandaşı olunca doğumda para istediler biz fakiriz diye...ulan,madem fakirsin ard arda neden 3 çocuk yapıyorsun? tabi biz enayiler bakarız....
Senin oralara bişey olmaz Edirne Uzunköprü oralarda barinamazlar
bilim çok önemli keskin bir dönemece girdi. On yıla kalmaz , çok ilginç yenilikler kapıda. bu seferki bilimsel sıçrama bizi bilgi açısından çok ilerilere götürecek. Özellikle elektrik iletimi , nükleer füzyon , yer çekimi , ışık ve grafenle ilgili yabancı yayınlardaki yazılı görsel haberleri takip ediniz. muazzam bir sıçramanın eşiğindeyiz. yeni bir şeyler keşfedilecek.
Yahu hepimize bir şeyler oluyor,en üst kademeden sgk primini neredeyse 30 yıl ödüyorum benim ve bu asalakların aldığı sağlık hizmeti aynı...bu bedel ödemek değil mi?bu asalaklar milletin aşına,işine ortak,her geçen gün hayat kalitemiz düşüyor,ortalama bir Türk aile 2.ci çocuk için düşünürken bunların5,6,7 hatta 8.ci çocuklarına gerek ödediği vergiler,gerekse kendi alması gereken refah payının bu asalaklara sosyal-insani yardım adı altında aktarılmasıyla bedel ödemiş olmuyor mu?
https://youtu.be/Ioll1obnj4Q
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Soz konusu firmayi bende kullaniyorum 3 yildir. Memnunum henuz bir sorun yasamadim.
Yeri degil ama internet fiyatlarindan aklima gelmisken sorayim. Kusura bakmayin.
Ayakkabi alirken hangi firmalari tercih ediyorsunuz. Nike , skechers , adidas , puma gibi yabanci markalarda fiyatlar en asagi 600-700 den basliyor ve eskisine gore kalitesiz urunler gibi geldi bana. Kalitesiz bir ayakkabiya insanin 600-700 tl vermeye eli gitmiyor. Bu markalar yerine inci , dockers gerli , greyder gibi markalari tercih etmek daha mantikli degil mi ? Hakiki deri guzel ayakkabilar var gibi geldi bana. Gunluk kullanim ve max 1-2 saat yuruyus icin kullanacagim. Diger onerilere acigim.
Tesekkurler , Saygilar.
Sanırım en az 20 yıldır sadece Dockers kullandım , kullanıyorum. Herhalde mezara kadar da devam.
Rahat , çorap gibi ve sağlam. 2- 3 çift alırım genelde , kampanyalı takip ederim. Mesela 2.çift %50 iskontolu gibi. Eskidiğinden değil , giymekten bıktığım için aynı ayakkabıyı , o şekilde atarım. Eskimesini beklesem 5 yıl rahat gider. Tavsiye ederim.
Ben ilkeli bir insanım. Anlamlı ve anlamlandırılabilen yanıt verebilmem için veriyi akıl ve sezgi ile özümserken , veride yanıtın rasyonelliğini etkileyecek, yanıt sahibinin yorumuna açık olan tanımlama görürsem , derhal verinin kaynağına ulaşıp , o kısımla ilgili soru sorarım. Evet size soruyorum o halde.