Sayfa 670/993 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Şimdi bu habere göre buradan alan adam stokçuluk yapmaz mı al bezleri topla seneye sat karneye mi bağlayacaklar ??

CNN Türk’ten Arda Erdoğan’ın haberine göre enflasyonla mücadele kapsamında AK Parti kurmayları bazı öneriler üzerinde çalışıyorlar. Öne çıkan fikir ise temel tüketim maddelerinin fiyatlarının yıl sonuna kadar sabitleyecek bir sistem olması. Enflasyon sepetinde bulunan ve dar gelirli vatandaşların sıklıkla tükettiği 20 kalem ürün seçilecek ve fiyatları sabitlenecek.

Bu ürünler arasında yağ, un, şeker, bakliyat, çocuk bezi, temizlik ürünü gibi malzemeler bulunuyor. Belirlenen ürünlerin fiyatları yıl sonuna kadar sabit kalacak. Üreticilerin zarar etmemesi için de devlet sübvansiyon uygulamaya başlayacak. Örnek olarak 16 liraya satılması gereken bir ürünün rafta 10 liraya satılması sağlanacak. Aradaki 6 liralık fark da üreticiye devlet tarafından ödenecek. Bu sayede enflasyonla mücadeleye karşı da önemli bir adım atılmış olacak.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Arkadaşlar, Temmuz 2020den beri T.Telekom 100GB kotalı 24gbit hızlı aylık 65TL internet ödüyordum. Hiç kota sorunum olmadı.

Bugün 2 yıllık sözleşme bitimine 3 ay kalmış deyip aradılar, Sınırsız, 35gbit hızlı, 2 yıl sabit fiyat aylık 143TL ile yenileme önerdiler. Birşey demedim.

Bu fiyat normal mi sizce? Eski kotalı tarife yokmuş artık...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bu ürünler arasında yağ, un, şeker, bakliyat, çocuk bezi, temizlik ürünü gibi malzemeler bulunuyor. Belirlenen ürünlerin fiyatları yıl sonuna kadar sabit kalacak. Üreticilerin zarar etmemesi için de devlet sübvansiyon uygulamaya başlayacak. Örnek olarak 16 liraya satılması gereken bir ürünün rafta 10 liraya satılması sağlanacak. Aradaki 6 liralık fark da üreticiye devlet tarafından ödenecek. Bu sayede enflasyonla mücadeleye karşı da önemli bir adım atılmış olacak.
    buna enflasyonla mücadele adımı denmiyor
    başka şey oluyor/geliyor, makyajı böyle deniyor...

ps: üretici diyor. tüccar demiyor.. tmo un modu..
    Memento mori

4. komşular edirneyi/artvini/vanı yağmalar artık.
    devlet sübvansiyonlu ucuz mal..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Temmuz 2020den beri T.Telekom 100GB kotalı 24gbit hızlı aylık 65TL internet ödüyordum. Hiç kota sorunum olmadı.

Bugün 2 yıllık sözleşme bitimine 3 ay kalmış deyip aradılar, Sınırsız, 35gbit hızlı, 2 yıl sabit fiyat aylık 143TL ile yenileme önerdiler. Birşey demedim.

normal ben kablonetten yenilettim 2 ay önce eski müşteri diye 142 tl ye internet artı tv yi verdiler
    sizinkide son 2 ayda zam görmüştür üstüne o yüzden normal
    ha 142 tl ye internet normal mi ona bişey diyemem
    malum doalr ve mazot çok arttı
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Telekom İnternet 2021 ocaktan itibaren limitsiz olarak 120 TL üzeri fiyat veriyor. Bana pahalı gelmişti turknet e geçtim. 100 TL en önemlisi 100 mbit. Sözleşme yok. Haziranda 140 yapacak aylık. Güçlü İnternet için tavsiye olunur ancak fiber altyapı evin içine kadar mevcut. Milenyum İnternet de benziyor, turknet e.
    Düşük kapasite 16 -24 mbit için Telekom fiyat da uygun.
    Altyapı fiber değilse.

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o parayı herkes nerede bulacak
    geçen sene arkadaş çeşmede 1 aylığı 50.000 e villa kiraldı üstelik aşçı ve hizmetçiside yok
    Bu hizmet Turklere degil ecnebilere

Turkler bu villalarda otellerde isci olarak calisiyor.

Alinmak gucenmek yok. Gercekler acidir.

Bundan 5 6 sene once mavi tur yapalim dedik olmeden once. Aramadigim tur yada yat sahibi kalmadi. Ama.hicbirisi tamami Turk musteri mavitur ayarlayamadi. Musteriler %99 ecnebiymis cok azi Turkmus. Bende hic sevmem ecnebi

Sonra bi adam aradi size uygun var dedi ama mutaasip kesim dedi. Dedim isim olmaz onlarla simdi tartisma cikacak katil olucam.

Velhasil kelam gidemedik

Sayfa 670/993 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •