Ben ogancıların %80 inin ya oy kullanmayacak yabrte ye verecek.
Sinan ogan ister millette olsun istet cumhurda
Printable View
Esas olay meclis matematiğinde, cumhur 317, 60 tikkocular, 60 da chp den gidecek islacı larla birlikte anayasanın istediği maddelerini istedikleri gibi değiştirecekler
Hala Kılıçdaroğlunun 1. turda seçilme şansı var ama RTE nin 1. turda seçilme şansı yok bence.
Çıldırma biraz hitabet ve duruş olsa 10 numara karakter bence mansur amca
İmamığlu ve mansur başkan tele 1 e canlı yayına çıktı.
aynı senaryoyu istanbul seçiminde de yaptılar diyorlar imamoğlu
Cami açılışlıların ve mitinglerin cami avlusunda yapılmasının çok faydalı olduğu görülüyor.:yahoo:
İmamoğlu çok iddialı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Projeksiyonuma göre 2.tur kesin.
https://i.hizliresim.com/eul32d7.jpg
Bitmezdi.
2014 cb seçiminde Ekmeleddin yüzde 38
2018 cb seçimşnde muharrem ince yüzde 30
Oy almıştı.
Mansur olsaydı yüzde 40 altında kalırdı.
Desen ki neden,
Sebebi de bu geçmiş yıllardaki veriler
Vatandaş çoğu ismi bilmez duymamıştır ama bir chp genel başkanını tanır
O yüzden Kk en fazla oy alabilecek adaydı.
İmamoğlu kesin konuşuyor çok meraklandım cidden iyi akşamlar herkese
AKP yine hileli işlere girdi sanırım..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat yetkin farkında olmadan akp lileri sokağa davet ediyor.
sizde benim gibi başka bir adayla çıkılsa muhalefet ilk turda bitirirdi gibi düşünüyor musnuz?
bu kadar iktidarın beceriksizliğine rağmen chp hiç oyunu artıramamış...
%25 yine %25 biraz oyunu artır be kardeşim...
2. tur kesin ..soru şu 2. ci turda oylar baz alındığında kim alır ? duygulardan ideolejiden kurtulup borsacı gözüyle analiz yaparsak eğer ..S.O eline iyi koz geçirdi ..seçimin galibi Oğan
meclis RTE de opsiyonu da kenarda
Ysk başkanı açıklama yapıyor
30 nisanda bir projeksiyon yapmıştım 1 mayıs da tatil olunca gece uyumadan.
bu projeksiyonda artvin+bilecik+burdur+yalova+hatay+uşak gibi illerde KK kazanması halinde ilk turda KK kazanacaktı(buraların oy sayıları düşük ama seçmen davranışını göstermesi açısından önemliler) buraların oy sayımı bitti ve tamamı sarı renkte. dediğim gibi buraların seçmen sayıları az ama seçmen davranışlarını gösterme bakımından önemliler.
şu an AA verilerinde yurtdışı oylarının yansıma oranı çok düşük.
seçim ikinci tura kaldı %99,9 ancak hem Erdoğan'ın oy oranı daha yüksek kalacak gibi hem de meclis cumhurda görünüyor.
Canlı yayında Mansur Yavaş mağdur , yanında imamoğluda bilir kişi olarak onu teselliye gelmiş gibi . Bilgilisin , zekisin vizyon sahibisin birazda ağır dursan cok sey kazanacaksın ekrem.
Son durum
Rte 48
Kk 47
So 4
Sinan oganı şu anda konuştuklarını ne chp ne akp kabul eder
%47 oy girişi şu ana kadar..
Tuhaflık var ama ne?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%87 ye geldi
https://i.hizliresim.com/4nzbi7z.jpg
Bilemiyorum.
Face to Face olur.
İkinci tur öncesi oy değiştirme listesi assınlar..
Zam ile olmaz..
Araba ev filan teklif etsinler..
Gençlere ayfon..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memur zammını öne alsınlar
Emekli zamlarınıda
Kazanınca zafer kaybedince hile. Şu milletin iradesine saygı duyun artık. 20 senedir defalarca aynı seçim aynı sonuç. Muhalefet yine kaybetti. Bu muhalefet bu mantıkla asla kazanamaz. Aylar önce pozisyinunuzu reis kazanacak diye ayarlayın dedim. 2. Tura kalmasi hiç onemli değil. Sinan ogan ve onun seçmeni asla muhalif tarafta olmaz. Hatta kk ya sağ taraftan kayan oylar bile bi miktar geri gelicek. Körler sağırlar birbirini ağırlar modundan çıkın artık. Gerçi cikmasanuzda fark etmiyor.
KK nın gelişine sinyal veren kağıtlar ki endeks de ağırlıkları oldukça fazla
endeksden o kağıtlardan kuvvetle muhtemel sinyal alacağız ..sandığın nihayi sonucuyla ilgili
YSK verilerin %47 girdiğini söylüyor , iktidar sa her yerde itirazda bulunuyor sistemli bir psikolojik savaş var 2 tarafta oylatın başından ayrılmayın diyor.
ekonomi politikasından iktidara, anayasanın ilk 4 maddesinden de muhalefete çaktı.
Muhalefetin anayasanın ilk 4 maddesi ile bir problemi mi vardı? Bilgim yoktu? Kim ne diyordu ilk 4 maddeye?
müzakereleri sert açtı bence, doğru da oldu bakanlık vs pazarlığından girmedi değerler üzerinden girdi.