Sayfa 670/1005 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sen inanma nosfecagri
    Bütün aktroller mansuru istiyordu ve hatta akp nin projesi zafer bile...
    mansuru severim çok iyi adam ama biraz naif bir siyasetçi.
    Oyun peşine düşemez bunu akp liler de bildiğinden onu istediler hep rakip olarak

en ideal kişi imamoğluydu ondan sonrası ise kılıçdaroğluydu. oyun peşine düşme olarak diyorum. hatta kılıçdaroğlu sandığımdan daha dişli çıktı
    Aynen bu görüşteyim ben de...Ama imamoğlu da tayyibin değişik bir versiyonu..Bir doğu karadenizli olarak artık istemiyorum o bölgeden bir lider...çok hırslılar ve bu hırsları yüzünden çok tehlikeli olabiliyorlar..despotluğa yatkınlar...o yöreyi çok iyi bilen, insanını çok iyi tanıyan biri olarak söylüyorum bunu.

yani imamoğlu kk dan fazla oy alabilirdi, ama kazanması durumunda ülke için kk kadar hayırlı olmayabilirdi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    EKREM olsa ilk turda kesin biterdi. Geleceğin siyasetçisi adamda hitabet dili var. Genç siyasi zekası var.
    Mahkeme olayı varken ceza alır en sonunda kesinleşen mahkeme kararı ile kaybederdik.

3.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    katılmıyorum, 3 akarabam ve eski mhp kökenli arkadaşlarımın çoğu İlk turda Oğan ikinci tur olursa Kemal'e vereceğiz dediler. Tayyibe veren verirdi. Bence o yüzde beşin yüzde sekseni ikinci turda Kılıçdar'a oy verecek.
    Yiğenlerimden ikisi ilk turda SO ya, ikinci tura kalırsa KK ya vereceğiz dedi...Ben şimdiye kadar ilk turda SO ya verip, ikinci turda RTE ye vereceğim diyen görmedim..bire bir yakın çevremden bahsediyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Partiler sandık sandık inceler sonuçları.

Gerçi sıradaki bir kişi geçen farklı sandıkta kullandık dedi, komşusu farklı sandığa gitmiş, eskiler ile mukayese de sorunlu olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ayasofya abi neredesin.
    Gonya kutlama mı yapıyor..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yiğenlerimden ikisi ilk turda SO ya, ikinci tura kalırsa KK ya vereceğiz dedi...Ben şimdiye kadar ilk turda SO ya verip, ikinci turda RTE ye vereceğim diyen görmedim..bire bir yakın çevremden bahsediyorum.
    Ben gördüm arkadaşlarımdan 3 kişi Sinan beye verdi.
    İkisi biz ikinci turda asla oy vermeyiz diyor.
    Bir kişi ben Tayyip beye veririm diyor.
    3 kişilik örneklem tabi baz alınmaz

7.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Millet ittifakınn tek kazanacağı olasılık Ekrem imamoğlunun olacağı sonuçtu ama onada izin vermediler zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    mahkeme kararı cepteydi..ama ben ülke için kk nın daha hayırlı olacağını düşündüm hep.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hdp reisten memnundu da sırf kk nin hatırı kırılmasın diye mi verdiler? Onlar mecbur vereceklerdi zaten ne faresi.

Kesinlikle katılmıyorum 2. Tura kalırsa tek sebebi kendini dayatan kk dır.

Sinan Ogan a oy veren hic kimse kk ye oy vermez. Çünkü verecek olsalar aksener ve iyi parti zaten kk tarafında idi şimdi de verebilirlerdi.

Eger ilk turda kk alırsa alır.

Alamazsa 2. Turda malesef alabileceğini düşünmüyorum.

Hayırlısı olsun tabi ki.

Bildim di mi bildim.bildim.

15- Başlangıçta dillendirildiğinde hiç inanmasam da Kılıçdaroğlu aday olacak gibi duruyor.
    Benim tahminim kılıçdaroğlu aday olursa cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalır.
    ve bu iki haftalık sürede borsa çok çalkalanır.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6274872
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

Sayfa 670/1005 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •