yanılıp şaşıp 13 gibi bir rakama doğan holdingi verseler ben de aynısını düşünürdüm. o sıra ne kadar nakit varsa artık.
Printable View
Piyasalardaki ateşkes iyimserliğini çatışmaların yeniden başlayacağı endişesi gölgeliyor
İsrail ve İran arasındaki çatışmalarda ateşkes sağlanması piyasalarda risk iştahını artırırken, anlaşmanın her an bozulabileceğine yönelik endişeler varlığını koruyor.
ABD Başkanı Donald Trump, sabaha karşı yaptığı paylaşımda İsrail ile İran arasında tam ve eksiksiz ateşkes sağlandığını ve böylelikle savaşın sona ereceğini bildirdi.
İran tarafından henüz resmi bir açıklama gelmezken, ABD Başkanı Trump, İran ile İsrail arasındaki ateşkesin yürürlüğe girdiğini duyurarak, ihlal edilmemesini istedi.
Söz konusu haber akışının ardından küresel risk iştahı artarken, pay piyasalarında ateşkes rallisi öne çıktı. "Korku endeksi" olarak bilinen ve S&P 500 Endeksi'ndeki dalgalanmayı gösteren VIX Endeksi yaklaşık yüzde 9 düşüşle 18,2 seviyesine geriledi.
Hisseyi alırsan sürekli tehdit ediyor para vermezsen beddua ederim diye. Geçen ki 2000 i hiç unutmam. Yanımda dikiliyor tespih çeker gibi dua ediyor her dua 100 TL. Oğlum daha kazanmadım satmadım dinlemedi sabi. Beddua etti 2000 i bağışladım hatta burada yazdım.
tramp: İsrail den memnun değilimmmmmmmmm
İran :Tramp size güvenmiyoruz.....
Trump: İsrail, o bombaları atmayın, atarsanız büyük ihlal olur, pilotlarınızı eve çağırın, şimdi
matriks haber no: 595
Trump: İsrail sakinleşmeli, İsrail'i sakinleştirmem lazım, bakalım onu durdurabilecek miyim 613
1510 dan 5 kontrat şortcuk açtım :)
Sitede şu an 1100 kişi var. 31 üye ve 1069 ziyaretçi
En çok online kullanıcı 20,719 idi. (12-06-2025 06:06)
0101, AlpER__88, Antiseptik, bb79, berkimcans, borahand, Calibra, carlislecullen, CARPEDİEM, debo, el turco, ENGRANDMASTER, Filozof, guneyka, ilhan_34, kazankazan, kuzu, KİRPİ, loto, lunatic, nurettinduzenli, ozzy, pit, poh, senseni83, sindoma53, the. pathfinder, TOKATYILDIZI470, virtue, YakupSrh, Zdx&Lunar Soul
......... ???
Lunar soul konuşmanın sonunun ne olacağı belli konuşmaları takip etmiyorum bu piyasada
https://i.hizliresim.com/qbz2m5s.png
lunar soul,
sen aracı kurumlarda çalışmıştım demiştin yanlış hatırlamıyorsam şimdi bu pastaya göre %2.70 yukarda bir piyasa nasıl açıklanır.:)
İnce'nin gelmesine sevinen bir benim, ne kadar kulağı kesik varsa, atarım partiden,
Bence adam adam, yemezler se tabi,
Kaset bok püsğre bakmayın, çok mütavazi bir hayatı var, sahib çıkmayanların alayın ayagınj kaydırma sı lazım CHP de, sonra bakın bakalım siyaset nasıl oluyoro,
Her partide olduğu ğibi CHP de artık lavman yapacak, yok öle bedavaya partizanlık,
Kemal gelemez, gelirse de ğidişi garanti olur,
İnce boşuna dönmedi, incenin ekibi anlarsanız
İleriyi ğörürsünüz.
gene havamızı alacağız gibi gözüküyor. traşa devam dedi. neyse.
gassal 2. sezonu da izledim. fena değildi.
Bugünkü yeter yarım emekli maaşı benim gibi adama çok bile
banka ve holding hisselerin için baktığım aylık grafik al pozisyonuna geçti. teyit için ay sonu beklenebilir veya şimdi pozisyon alınıp ay sonu teyit gelmezse %50 pozisyon azaltılabilirim.
son dakika ...........
Tahran da iki büyük patlamaa......
son dakika..........
İsrail iran radarını vurdu............
lunar soul o pasta vıop ay kapanışı hareketi için .
badem bofası sağ şeride geçti 50 puan daha koydu .
İsrail -İrandan haber geliyor kuş esnemiyor bile :)
pıst 100 de öyle pozisyonlar kapansın öyle bakarız ne kadar ciddiler.