Sayfa 671/768 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721 ... SonSon
Arama sonucu : 6139 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Lilak turex. Bu kağıtlarda ne ararsınız ne kazanırsınız. Şurada hem dolar hem tl bazlı desteğine gelmiş TL bazlı tepeden yarı yarıya düşmüş taş gibi evladiyelik kchol var. Kchol e 1.000.000 gözüm kapalı atabilirim. Şu bahsedilen kağıtlara ne kadar atabiliyorsunuz siz?
    yanılıp şaşıp 13 gibi bir rakama doğan holdingi verseler ben de aynısını düşünürdüm. o sıra ne kadar nakit varsa artık.
    audentes Fortuna iuvat

Piyasalardaki ateşkes iyimserliğini çatışmaların yeniden başlayacağı endişesi gölgeliyor
    İsrail ve İran arasındaki çatışmalarda ateşkes sağlanması piyasalarda risk iştahını artırırken, anlaşmanın her an bozulabileceğine yönelik endişeler varlığını koruyor.

ABD Başkanı Donald Trump, sabaha karşı yaptığı paylaşımda İsrail ile İran arasında tam ve eksiksiz ateşkes sağlandığını ve böylelikle savaşın sona ereceğini bildirdi.

İran tarafından henüz resmi bir açıklama gelmezken, ABD Başkanı Trump, İran ile İsrail arasındaki ateşkesin yürürlüğe girdiğini duyurarak, ihlal edilmemesini istedi.

Söz konusu haber akışının ardından küresel risk iştahı artarken, pay piyasalarında ateşkes rallisi öne çıktı. "Korku endeksi" olarak bilinen ve S&P 500 Endeksi'ndeki dalgalanmayı gösteren VIX Endeksi yaklaşık yüzde 9 düşüşle 18,2 seviyesine geriledi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin yeğenin işi basit, çözülür. ya parayı verirsin yada bedduayı yersin
    Benimkiler daha bi denüşük
    Paramı geri ver deye konu komşu tüm mahalleli beni sıkıştırıyor. Sanki para basıyoruz burda, körmü gözünüz iyi trade yapın dedim
    Hisseyi alırsan sürekli tehdit ediyor para vermezsen beddua ederim diye. Geçen ki 2000 i hiç unutmam. Yanımda dikiliyor tespih çeker gibi dua ediyor her dua 100 TL. Oğlum daha kazanmadım satmadım dinlemedi sabi. Beddua etti 2000 i bağışladım hatta burada yazdım.

tramp: İsrail den memnun değilimmmmmmmmm

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Lilak turex. Bu kağıtlarda ne ararsınız ne kazanırsınız. Şurada hem dolar hem tl bazlı desteğine gelmiş TL bazlı tepeden yarı yarıya düşmüş taş gibi evladiyelik kchol var. Kchol e 1.000.000 gözüm kapalı atabilirim. Şu bahsedilen kağıtlara ne kadar atabiliyorsunuz siz?
    Ben 600 bin bağladım, hiç inceledinmi kağıdı, patron hisse satmış yorumlarına bakınca burda yazanların neden para kazanamadığı daha açık görülüyor.

İran :Tramp size güvenmiyoruz.....

7. Trump: İsrail, o bombaları atmayın, atarsanız büyük ihlal olur, pilotlarınızı eve çağırın, şimdi
    matriks haber no: 595

Trump: İsrail sakinleşmeli, İsrail'i sakinleştirmem lazım, bakalım onu durdurabilecek miyim 613
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. 1510 dan 5 kontrat şortcuk açtım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 671/768 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •