Dovizle 250 gecse nasil oluyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dovizle 250 gecse nasil oluyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında 14,5 olarak düşünmek lâzım cünkü bunda stopaj kesintisi yok.Faizlerin de hızla 10 lara gittiği bir ortamda.
Zaten bugün aradım 11,75 e düşürmüşler.
Hoşgeldin de 13,50 ye.
Benim de pek içime sinmiyor oranlar ve vade ama.Olmazsa bist i biraz daha izleyip sağlam birkaç hisseye uygun giriş yapmak da geçiyor aklımdan.
Geçen yıl ne güzel tam zirveden yakalayıp faiz oranlarını 1 yıl vadeli atmıştım.Stopaj kesintisinden de muaf yapmışlardı o dövizin ateşi yükseldiği günlerde.
Yatırım tavsiyesi değildir.
fiba usd hoşgeldin kiraz %3.5. 5000 vadesizde kalıyor,faizlendirilecek usd max. 150k. bu hesaba göre 154k koyarsanız epey avantajlı oluyorsunuz. 60 gün süresi var.
Hala oylemi.2.250.000 tl acildiginda dusuk.oranmi veriyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ziraat bankası 1.5 mio üzerine %12 verdi dün.
Geçen hafta %12.5 a kadar çıkabilmişler.
Bu hafta yarım puan daha azaltmışlar.
Evet Almanya ve İsviçre gibi ülkeler yapıyor. Almanya, Türkiye yi kıskanmasın diye Türkiye de yakında yapmaya başlar.
https://twitter.com/NesliKoroglu/sta...781546496?s=19
Cepteteb hoşgeldin faizi %14 olmuş. Hafif bir yükseliş var
Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
26 Kasım Salı 10:34 TCMB, KATAR MERKEZ BANKASI SWAP ANLAŞMASI 3 MİLYAR DOLARDAN 5 MİLYAR DOLARA ÇIKTI
26 Kasım Salı 10:33 TCMB: TCMB İLE KATAR MERKEZ BANKASI ARASINDA SWAP TADİL ANLAŞMASI İMZALANDI
dolar kontrol altında...
Vakıfbank dan 02.09.2019 da %17,85 den 1 yıllık devlet tahvili iyi ki almışım 1 yıl kafam rahat
Ben 225 K aldım buna da şükür bakalım 2020 de bu oranları görebilecekmiyiz
Alternatif hoşgeldini 13.25 e indirmiş..dolarizasyon yakın
Dun calistigim QNB subesine girdim.
Hic bu kadar kalabalik gormemistim son 2 senede.
Hayirdir ne is? dedim mudure.
Tuketici kredisi veriyoruz dedi.
Isler acilacak sanirim.
O zaman dedim ki icimden tabii :)
Paranin adresi bist, hamsinin adresi tava.
Syg,
Bu arada pembe domatis tadinda disi yarik yarik Canakkale domatisi 4. Levent'de 7 TL idi.
Syg,
Bende TEB ve Finansbank.tan kredi aldım toplamda 100bin
Taksit taksit ödemek için
Toplu para çıkmaması açısından :)
Teb faiz kacdan aldiniz krediyiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.