odea bank var 12.5 net faiz 1 yýllýk enflasyon korumalýda
odea bank var 12.5 net faiz 1 yýllýk enflasyon korumalýda
Altýnda 274 üzeri kapanýþlarý görmemiz trend iþareti olacaktýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Yaramaz davþan çýkabilü.
![]()
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Benim de fib de hoþgeldin süresi doldu.Buna geçmeyi düþünüyorum.
Normal mk 14,50 gibi denk geliyor galiba yaklaþýk. Borsanýn riskini almak istemedigimden ve mevduatýn belli limite kadar devlet güvencesi olduðundan baþka alternatif de gelmiyor aklýma.
1 yýl Türkiye þartlarýnda uzun bir süre de olsa olasý enflasyon yükselmesi durumunda üstüne ilave ediliyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.Þahsi dusuncelerimdirg
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Burgan þubede hesabým olduðu için burgan digital açamýyorum herhalde, en son hesap açmak istediðimde öyle bir uyarý gelmiþti yoksa fonlarla uðraþmaktansa oraya geçecektim.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Yer Ýmleri