Kardeşim:kahkah::kahkah::kahkah:seviliyorsun..İyi akşamlar..
Printable View
Kağidi topluyor diyeceğim ama,bizim burda orta ölçekli yatırımcı arkadaşların ellerinde 5 10 milyon lotları 1 TL üzerinde verdiler.kağidi toplayan adam sadece bildiğim 1 1.20 aralığından tonlarca hisse alıp neden 60 krş lara düşürüp tekrar satanlara yarı fiyatına geri versin.bu işte bir bityeniği var hissenin ekonomi durumunu tahlil edebilen ustalara şiddetle ihtiyacımız var.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlış değilsem pandemi sebebi ile bist şirketlerine bilançoları açıklamak için 1 ay lık ek süre verildi.
Çoğu şirket bu ek süreyi kullanmasa da kan emici iblis bedelli ve sonra ki süreçte giren paralara henüz istedikleri ayarı veremediler demek ki bu ek süre de onlar için fırsat oldu.
Cümleten iyi bayramlar müca.it hariç. ..
Bayramınız mubarek olsun dostlar, sevgi saygı ve sabırla :)
Aileniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlar diliyorum.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahzun İhlas yatırımcısının Ramazan Bayramını,
mükemmel bir 3 aylık bilanço beklentisiyle kutlar,
esenlikler dilerim...
Ramazan Bayramımız Cümlemize Hayırlı Ve Mübarek Olsun..
Yaklaşık 740 milyon nakitin bilançoya etkisi nasıl bir etki yaratacak?
Bilanço kalemleri sörf yapabilecek mi?
Patronun sana bi halt olmayacağını söylemedi mi? O zayıf Türkçenle senden de bi halt olmaz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne oldu?
Sattıklarınızı geri alamıyorsunuz değil mi?
Satığını alamayan 1.25 den 60 krş. getiren senin patronun bozuk Türkçeli uzaylı. Demek ki sende patronun gibi Amerika'da yaşıyorsun o yüzden Türkçe'n bozuk.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan kamil,
1. Satığını değil sattığını ,
2. Yapım ekinden sonra gelen çekim ekleri kesme işaretiyle ayrılmaz kuralından dolayı "Türkçe'n" değil "Türkçen",
3. Sende değil sen de yazman gerekir.
Yazdığın bir cümlede üç tane hata yapıyorsun bir de bana Türkçe öğretmenliği taslıyorsun. Bas git işine.
Uzaylı karı, bak yazının sonunda sm-n920c cihazımdan gönderilmiştir diyor. Yani konuşma tuşu kullanarak gönderildiği için telefon öyle yazım hatası yapmış. Bu Türkçe'nin bozuk olduğu anlamına gelmez.
Ama sen ne diyorsun; "Yaklaşık 740 milyon nakitin bilançoya etkisi nasıl bir etki yaratacak?" Bu nasıl bozuk bir Türkçe?
Etkisi nasıl bir etki yaratacak haa...:kahkah:
740 milyon nakitin yarısi geçmiş dönem zararlarını karşılar. Diğer yarısıyla da ihlas gazetenin satılmayan Rüçhanlarini alırlar. Elde var sıfır. Aaa sıra da söke un vardı nolcak? Söke söke kandirildik diyeceğiz sanırım.. :)))
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiler bilir, bir zamanlar, hatta hissenin 20 kuruşlara düşüş sürecinde bu foruma musallat olmuş, sonradan tespit edilen ve yönetim kurulu toplantısında da karşılaşılan, nick ismini hatırlamıyorum ama Asude gerçek isimli, şirket çalışanı bir kadın vardı. Bu uzaylının da yine Asude olduğundan şüphe ederim. Aman çok dikkat dostlar, yine aynı durumlara düşmeyelim, ben şahsen bu k...k konuştukça ürküyorum ve tiksiniyorum. Allah sonumuzu hayır eylesin.
İftira at, çamur at izi kalsın.
Ekolünden geliyorsun anlaşıldı.
:kahkah: ştt yakşi ne bekliyosun hadi da
Kullanıcı adı Asude Efendigil. Bizim whatsapp arkadaş grubumuza sızmış olan bu kişi içinde kadınsı isim özlemi olan bir erkekti. Az çok kim olduğunu tahmin etmiştik. Hala buralarda kadınsı bir şekilde gezdiğini düşünüyorum. Telefon numarası hala bende kayıtlı durur.
Bunlardan herşey beklenir
İhlas ile ilgili yapılmış olan az katılımlı bir anket.
https://i.resmim.net/wwYCpn.png
Hay çok yaşayasın Başkent dostum. Bilgilerimizi, hafızamızı tazeledin. Demek o ajanın ismini doğru hatırlamışım ama cinsiyetinin erkek olmasına şaşırdım. Bizim uzaylıyı da kadın sanıyoruz ama kadınsı bir erkek mi ve yine aynı kişi mi acaba?
Ben aynı kişi olduğuna inanıyorum. Çok tutarsız, arsız ve yüzsüz. Kapıdan kovsan bacadan giriyor. Türkçesinin bozuk olması, saçma sapan ve kel alaka laflar etmesi da cabası. Yine içimize sızma çalışmaları yapılıyor sanki. Bu da hırsızların bu dirayetli yatırımcılar tarafından ipliklerinin pazara çıkarılacağına dair endişe ve korkuları neticesinde bir öntedbir almalarının sonucu olsa gerek.
Holdinge 709 milyon tl.lik bedelli sermaye artırımı yaptırıp değerini bugün itibari ile 900 milyon tl.ye düşüren ah it müco it ah. Allah seni ve avaneni kahru perişan etsin emi.
Bu tüysüz bana göre ya Hamdi bey yada Hus911 nickli kişilerden biridir.. :wu:
Kim olduğu konusunda yüzde 99 tahminim var ama gereksiz sıkıntılar yaşamamak için konuşmuyorum. Zaten o kendini biliyor. Ve zaman zamanda burayı gelip okuyor buna da biliyorum.
Yorumdaki hedefim bilanço değildi. Bedelli sonrası gelen parayla ne yapmak isteyecekleri yönünde tahminimi yazdım. Bilanço meselesine gelirsek, tarihinde ilk defa iheva nin temettü vermesi, benzer mantığa hizmet eden isiklar grubunun astronomik karlar yazmaya başlaması vs. İle, acaba yeşil sermaye strateji mi değiştiriyor diye düşünmüyor değilim. Umarım yanilmam.. CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkent,sende adeta bir bilmece gibisin yani %99 biliyorum diyorsun o zaman açıkla bizde bilelim kardeşim başına vuranmı var neden çekiniyorsun..Adam ağır eleştirilere rağmen neredeyse cevap vermiyor bile ya her yanı çok gevşek yadada çok sabırlı bir hanım sanki bizimle maşak geçiyor gibi bilemiyorum doğrusu ama ASUDE olmasını çok isterdim:oleyo:Canim benim....
Ws sen bilirsin"stockbroker olmandan mutevellit cevrende hic kulagina calindi mi" boyle haberlerin asli astari varmi?
Sen senelerce oku trader ol sonra da basina boyle seyler gelsin.
Yanlis anlasilmasin alana almayana lafim yok, lafim calisanini zorlayan patrona,
Cok ılginc bir haber,
Boss urged me to take female hormones, says trader’s lawsuit
https://www.theguardian.com/business...3/genderissues