Artan

74,80 10 12:55
22,22 10 12:55
159,70 9.99 13:31
14.980,00 9.99 13:32
44,70 9.94 13:33
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 13:33
151,30 -7.63 13:33
28,68 -7.36 13:34
3,37 -6.91 13:34
91,85 -6.75 13:33
Azalan Hisseler

Ýþlem

4.113.258.294,18 13:34
3.978.783.490,78 13:34
3.267.299.132,15 13:34
3.252.088.345,25 13:34
3.095.154.438,10 13:34
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Baþkent,sende adeta bir bilmece gibisin yani %99 biliyorum diyorsun o zaman açýkla bizde bilelim kardeþim baþýna vuranmý var neden çekiniyorsun..Adam aðýr eleþtirilere raðmen neredeyse cevap vermiyor bile ya her yaný çok gevþek yadada çok sabýrlý bir haným sanki bizimle maþak geçiyor gibi bilemiyorum doðrusu ama ASUDE olmasýný çok isterdimCanim benim....

Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Baþkent,sende adeta bir bilmece gibisin yani %99 biliyorum diyorsun o zaman açýkla bizde bilelim kardeþim baþýna vuranmý var neden çekiniyorsun..Adam aðýr eleþtirilere raðmen neredeyse cevap vermiyor bile ya her yaný çok gevþek yadada çok sabýrlý bir haným sanki bizimle maþak geçiyor gibi bilemiyorum doðrusu ama ASUDE olmasýný çok isterdimCanim benim....
    Wise'm seni Asude konusunda çok istekli gördüm. O yüzden bana verilen önceliði ben sana veriyorum. Yolun açýk olsun, heryerine kuvvet.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Wise'm seni Asude konusunda çok istekli gördüm. O yüzden bana verilen önceliði ben sana veriyorum. Yolun açýk olsun, heryerine kuvvet.
    Saðolasýn gözüm,Allah razý olsun,ömürlü olun,aðzýnýz bal yesin..Çok faideli iþler yapacaðýma cani gönülden inanabilirsiniz biliyorum sevaptýr..

4.  Alýntý Originally Posted by wise stockbroker Yazýyý Oku
    Baþkent,sende adeta bir bilmece gibisin yani %99 biliyorum diyorsun o zaman açýkla bizde bilelim kardeþim baþýna vuranmý var neden çekiniyorsun..Adam aðýr eleþtirilere raðmen neredeyse cevap vermiyor bile ya her yaný çok gevþek yadada çok sabýrlý bir haným sanki bizimle maþak geçiyor gibi bilemiyorum doðrusu ama ASUDE olmasýný çok isterdimCanim benim....
    O yüzde 1 ihtimal yüzünden bile birilerine tazminat ödemek istemiyorum O yüzden konuþmuyorum. Ýnþallah güzel ve kazançlý günlerimiz olur yakýnda ve hepimiz bir nebze de olsun rahatlarýz.
    Kazancýnýz bol ve bereketli olsun.
    Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...

Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    O yüzde 1 ihtimal yüzünden bile birilerine tazminat ödemek istemiyorum O yüzden konuþmuyorum. Ýnþallah güzel ve kazançlý günlerimiz olur yakýnda ve hepimiz bir nebze de olsun rahatlarýz.
    Yahu baþkent Allah iyiliðini versin emi, sen bu kadar ihtiyatlý olamazsýn.
    Bu kadar ihtiyatlý olsan borsaya bulaþmazdýn. Hadi bulaþtýn diyelim, 700 þirketten ihlas grubuna bulaþmaz ve de üstüne yýllardýr bu iblislerin hisselerini taþýmazdýn. Senin dilinin altýnda baþka bir bakla var ya hadi hayýrlýsý..
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

6.  Alýntý Originally Posted by Oxijen Yazýyý Oku
    Yahu baþkent Allah iyiliðini versin emi, sen bu kadar ihtiyatlý olamazsýn.
    Bu kadar ihtiyatlý olsan borsaya bulaþmazdýn. Hadi bulaþtýn diyelim, 700 þirketten ihlas grubuna bulaþmaz ve de üstüne yýllardýr bu iblislerin hisselerini taþýmazdýn. Senin dilinin altýnda baþka bir bakla var ya hadi hayýrlýsý..
    Yani ben Kül yutmazmýyým diyorsun OXÝ Ýyi geceler..

7.  Alýntý Originally Posted by Baþkent Yazýyý Oku
    Kardeþim,amin,inþallah..Allah muhafaza,anlýyorum seni..Selam ve dua ile..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •